Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
26.4.10 13:06

a ještě by se mohla udělat tabulka, seznam, datum porodu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 13:13

cateryna ahojky, jak koukám seš sousedka, já jsem z ovy :-D a pro uzavření jsem určitě, do té doby sem žádné info nedám raději a výlet je dobrý tip, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 13:13

jo a jinak já zas tak skvělá kámoška s compem nejsem, takže přestože by tabulka byla super, tak přenechám šikovnějším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.4.10 13:22

Ahojky Angelino…zdravím do Ostravy :-D já jsem jen okres Frýdek, bydlíme v horách…právě proto jsem to navrhla, aby se to uzavřelo, přeci jen si tu povídáme a je to tu veřejné a někdo by to mohl zneužít…takže více až budem jen pro sebe :-D tu tabulku bych možná zvládla, tak se holky vyjádřete co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.4.10 13:24

holky, já klidně napíšu o sobě, co Vás bude zajímat… :wink: jsem Pražák jak vyšitej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 13:41

tak to uzavřem? vyjádřete se i vy ostatní holky .. já letím makat :-? :mavam: tak večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
26.4.10 14:19

Já jsem taky pro to uzavřít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.4.10 14:46

klidně uzavřít, já se podřídím zkušenějším, já naprosto nechápu že jsou lidi co dokážou takový věci jako popisovala cateryna, že někoho něco takového vůbec napadne :( je to smutné.
a to s tou tabulkou… jakou tabulku, a jaký seznam?? měla jsem co dělat abych našla a následně pochopila metříky :) takže polopatě na mě asi budete muset :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.4.10 14:49

Phoebe já myslím,že holky mysleli tabulku kde bude náš seznam a kdo je v jakém týdnu nebo jaký má termín porodu, abychom byly v obraze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.4.10 14:54

Ahojky všem. Tak víkend se mi opravdu povedl, rýma gradovala a přidala se i teplota :-?
Ale dnes už je líp a makám. :roll:
Já jsem na emiminu chvíli, takže s tím uzavřením nemám zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
26.4.10 15:55

Ahoj holky, super s uzavřením souhlasím na 1000% :palec: . Taky bych sem chtěla hodit nějakou fotku,ale mám takové povolání, že znám docela dost lidí v našem městě, tak bych nechtěla, aby znali mé těhotenské pocity, atd. :think:
Jinak na www.rodina.cz jsem si aktivovala službu, kdy mi každý den ráno chodí na mail pár vět o mém těhotenství…např. dneska:
Vase brisko 65. den tehotenstvi
Vase dite bylo pocato pred 64 dny, narodi se asi za 201 dnu.
Jste ve 1. trimestru a 12. tydnu tehotenstvi

Co uz miminko dokaze?
Kdybyste ted poklepala na jeho amniovy (plodovy) vak naplneny vodou, ve ktere si poklidne plave a dela kotrmelce, odpovedelo by Vam zamavanim (pohyby rukou). **
Vite, ze?**
Jednoduchy mozek Vaseho ditete uz dokaze prijmout podnet, vybrat na nej vhodnou odpoved a vysle ji jako signal rucickam, ktere udelaji vhodny pohyb.

Tak si to kdyžtak taky aktivujte, je to fajn. :-D

Ještě jsem se chtěla zeptat zkušených maminek. Když mám normální velikost 38, těhotenské oblečení mám kupovat taky 38 nebo o číslo větší? Chci nakupovat přes internet, tak ať vím. Díky.

Příspěvek upraven 26.04.10 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
26.4.10 16:22

Laddmie , k tomu oblečení, nevím jak na tom budeš s váhou, ale já u prvního prcka přibrala 12 kg, takže né nijak moc a kupovala jsem si těhu kalhoty asi ve 4 měsíci o číslo větší, a v poho jsem je nosila až do konce těhu , tak se přikláním spíše k té větší vel. pokud nemáš v plánu toho kupovat moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
26.4.10 17:15

Díky :kytka: Neplánuji toho koupit moc, ale už mi tlačí normální rifle na břicho, tak se rozkoukávám po těhot.věcech.
Dneska je mi zase šoufl od žaludku, mám pocit, že jsem si ho úplně pokazila v předchozích týdnech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.4.10 17:50

Dívala jsem se do jiných měsíců a do tabulky bychom mohly napsat:Přezdívka – jméno /popř. věk / bydliště -okres / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO / pak výsledky screening, triple / budoucí jména / pohlaví/
tak nějak si to vedou jiné maminky, aktualizovat podle kontrol atd, vždy nějaké novinky by jste označili červěně a já bych to do tabulky napsala..... jsem pro uzamčení ať nám to tu nikdo nečte, nekopíruje fotečky apod, nové maminky se vždy můžou přidat :-) jen nevím, jak se to uzavírá, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.4.10 18:04

A jak jsem psala o té údajné mamince( uchylákovi ), kdo by se nudil se může juknout na celý příběh : https://www.emimino.cz/…esska-23079/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí