Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
25.4.10 05:12

holky já měla fajný víkend :) měli jsme takový nečekaný čundr :) byla jsem jediná ženská mezi chlapama a ještě k tomu teda těhule že, takže chlastat nemůžu, kouřit jsem přestala a užila jsem si to přesto báječně :D chlapi kalili jak o závod a já se bavila :D a na rozdíl od mé drahé polovičky mě nebolela hlava a nezablokovala jsem si záda :D
a dneska jsem byla konečně taky zase v práci, tak proto píšu v tuhle hodinu, páč jsem teď přišla :) tak jdeme spát brou brou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.10 05:14

AngelinaBalerina: a díky moc mejl došel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
25.4.10 08:37

Ahoj holky, krásný víkend, že? My včera řezali dřevo, pak grilovali u dědy, prostě paráda. :palec: Taky už mi přestává být špatně, beďary ustupují, ale ta únava, ta je pořád. :zed: Ve čtvrtek jdu do poradny, už se nemůžu dočkat!! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
25.4.10 09:16

Jak tak dočítám, zjišťuji, že je nás tu více se zakloněnou dělohou. 8-o Tak doufám, že nám to nebude nějak na škodu. Doktorka mi říkala, že by se měla během těhotenství přetočit, tak snad to tak i bude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.10 09:32

Ahojte, Pheobe není zač a jinak zjišťuji zase já, že ve čtvrtek jdeme na KO asi tři :lol: , pokaždý se nás sejde na kontrolu víc v jeden den, to je dobrý. Já jdu už na půl osmou na první odběry. Dneska je v jedné dědině pálení čarodějnic, tak se tam chystáme a vypadá to na další slunečný den.
Phoebe tak ses musela dobře odreagovat, se ti nedivím že ses cítila dobře sama mezi chlapama :lol:
Tak si užijte den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.10 15:50

hlavně jim teprve v pátek přítel oznámil že teda bude tátou a ten jeden kamarád z toho byl úplně hotovej… furt říkal: „tak to je hustý, to tady bude běhat malej čahoun… nebo malá čahounka :DD“ čahoun je přítelova přezdívka :D a furt měl o mě strašnou starost: „no ty nic nedělej, ty seď… a nekuřte jí tady.. a pozor na ní…“ :DD no fakt jsem se bavila :D a pak když už byl fakt opilý tak za mnou chodil a nabízel mi cigaretu a pivo a já se na něj vždycky tak podívala a říkám: " víš my to fakt nemůžem :)" a on s vytřeštěnýma očima: „ježíííš já na to úplně zapomněl, no joo!!“ no nemělo to chybu :DD :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.10 16:08

tý brďo to já jdu na kontrolu až strašně za dlouho, závidím vám holky, už bych chtěla toho prcka zase vidět a vědět že je ok. jdu až 12.5. na krev a na kontrolu… to je strašně dlooooouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.10 20:16

Phoebe to je dobrý teda hihi, to víš chlapi :-D .. no já už taky měsíc čekám a už se to blíží, mějte krásnou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
25.4.10 22:08

Ahojky holčiny'
Jsem ráda, že jste všechny v pohodě a že tu vesměs panoval klídek apohodička a la sluníčkové počasí venku. V rámci možností jsem si ho užívala i já, i když rýma a kašel se mě mrchy pořád drží, takže velký courání to nebylo. Jent aková ta pohoda kolem domečku a zahrádky, pískoviště a tak. :lol:
Caty, gratuluju k úspěšné kontrole.
Docela jste mě překvapily, že už řešítě výbavičku. Já jsem na tohle byla děsně pověrčivá a čekala s celou výbavičkou až do 24.TT. Tedy věci jsem měla vytipovaný, ale hlavní nákup začal až pak. Z oblečení a drobnějších věcí jsem hodně kupovala na Mimibazaru-a maximální spokojenost. Něco jsme podědily, něco půjčila kamarádka, něco nakoupila mamča (tchýně to tak trochu brala hákem).
A teď to beru hákem zase já-jedna nechci nic zakřiknout, jednak po Lukinovi mám bedny věcí. Jen je musím stáhnout z oběhu. :lol: Zhodnotili jsme, že půjdeme jen do skatu na kočáreka pořádný autosedačky, protože u Lukina jsme měli šmejda. :lol:
Zimní oblečení-určitě se vyplatí větší-čekala jsem menší dítko (vzhledem k manželově a svojí výšce) a Lukina měl standartních 52 cm, takže celá 56 šla rychle do háje a ještě jsem byla ráda za 62-68. Navíc zima 2008/2009 byla hodně mrazivá, takže jsme fakt oblíkali-spodek (overálek nebo nějaká podobná kombinace, lehčí svetřík nebo mikča, kombinézka, čepice, fusak). A to není lukina žádný pápěří, do dneška (zhruba od jednoho měsíce) spí na peřině (a přes 20° na spaní jsme nikdy nepřelezli). Ufff omlouvám se omlouvám že jsem se tak rozepsala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
25.4.10 23:26

ahoj holky a dobrou noc. ted jsem dorazila po celým dni z práce a jsem uplně vyřízená.
míšo ještě jednou dík za seznam

mějte krásny sníky a zítra papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 08:59

ahojteee hezké ráno všem :mavam:
resa tak řeší se tu už lecos, času dost ale uletí to rychle a já jsem ten typ, který nenechává vše na poslední chvíli a pověrčivost hážu směle za hlavu, pro mě je důležitější pohoda a pak žádný stres, i když já už vše mám po prvním klukovi a kupovat budu jen kočárek, tak holky které čekají prvního mimíse si udělají představu o tom, co si pořídit, nemyslím že to letěly nakoupit :lol:, navíc kamarádka porodila o dva měsíce dřív a neměla nic, člověk nikdy neví co se stane a je lepší být připraven :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 09:00

zizi a jak to v práci zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.4.10 09:26

Ahojky..

jojo reso, přesně jak píše Angí, spíš tak zatím řešíme a vybíráme, já osobně teda rozhodně nic nekupuju minimálně do 13tt (a i pak spíš když mě něco nadchne) a výbavičku jako takovou až po tom 20tt…

jinak holky počásko super, víkend fajne, tak snad to vydrží i na tento prvomájový víkend.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 09:30

Mončo bude líbačka pod stromem? :lol: No to máš pravdu že do konce třetího měsíce je to blbost a po tom 20tt pomalu v klidu je asi nejlepší, já to měla předtím vše tak nějak postupně a pak jsem měla klid. .. my jsme včera byli na pálení čarodějnic a pak u bratrance na grilovačce a to počasí bylo fakt super, jen by mohlo vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
26.4.10 10:09

dobré ráno všem, právě snídám rajčata s okurkou a balkánským sýrem, mňam.
No Míšo jak to v práci zvládám, horko těžko, jsem utahaná jak kotě. nejhorší je že tam pravá ruka neví co dělá levá. a dokonce včera jsem měla směnu s vedoucí kterou jsem vlastně učila co se večer děla. takže masakr. dneska mám naštěstí volno ale musím večer jít pomoct na inventuru a zítra šup šup do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí