Poradna duly
Jana Čurdová
holky já měla fajný víkend
měli jsme takový nečekaný čundr
byla jsem jediná ženská mezi chlapama a ještě k tomu teda těhule že, takže chlastat nemůžu, kouřit jsem přestala a užila jsem si to přesto báječně
chlapi kalili jak o závod a já se bavila
a na rozdíl od mé drahé polovičky mě nebolela hlava a nezablokovala jsem si záda ![]()
a dneska jsem byla konečně taky zase v práci, tak proto píšu v tuhle hodinu, páč jsem teď přišla
tak jdeme spát brou brou ![]()
Ahoj holky, krásný víkend, že? My včera řezali dřevo, pak grilovali u dědy, prostě paráda.
Taky už mi přestává být špatně, beďary ustupují, ale ta únava, ta je pořád.
Ve čtvrtek jdu do poradny, už se nemůžu dočkat!!
![]()
Jak tak dočítám, zjišťuji, že je nás tu více se zakloněnou dělohou.
Tak doufám, že nám to nebude nějak na škodu. Doktorka mi říkala, že by se měla během těhotenství přetočit, tak snad to tak i bude. ![]()
Ahojte, Pheobe není zač a jinak zjišťuji zase já, že ve čtvrtek jdeme na KO asi tři
, pokaždý se nás sejde na kontrolu víc v jeden den, to je dobrý. Já jdu už na půl osmou na první odběry. Dneska je v jedné dědině pálení čarodějnic, tak se tam chystáme a vypadá to na další slunečný den.
Phoebe tak ses musela dobře odreagovat, se ti nedivím že ses cítila dobře sama mezi chlapama ![]()
Tak si užijte den ![]()
hlavně jim teprve v pátek přítel oznámil že teda bude tátou a ten jeden kamarád z toho byl úplně hotovej… furt říkal: „tak to je hustý, to tady bude běhat malej čahoun… nebo malá čahounka
“ čahoun je přítelova přezdívka
a furt měl o mě strašnou starost: „no ty nic nedělej, ty seď… a nekuřte jí tady.. a pozor na ní…“
no fakt jsem se bavila
a pak když už byl fakt opilý tak za mnou chodil a nabízel mi cigaretu a pivo a já se na něj vždycky tak podívala a říkám: " víš my to fakt nemůžem
" a on s vytřeštěnýma očima: „ježíííš já na to úplně zapomněl, no joo!!“ no nemělo to chybu
![]()
tý brďo to já jdu na kontrolu až strašně za dlouho, závidím vám holky, už bych chtěla toho prcka zase vidět a vědět že je ok. jdu až 12.5. na krev a na kontrolu… to je strašně dlooooouho ![]()
Phoebe to je dobrý teda hihi, to víš chlapi
.. no já už taky měsíc čekám a už se to blíží, mějte krásnou noc ![]()
Ahojky holčiny'
Jsem ráda, že jste všechny v pohodě a že tu vesměs panoval klídek apohodička a la sluníčkové počasí venku. V rámci možností jsem si ho užívala i já, i když rýma a kašel se mě mrchy pořád drží, takže velký courání to nebylo. Jent aková ta pohoda kolem domečku a zahrádky, pískoviště a tak. ![]()
Caty, gratuluju k úspěšné kontrole.
Docela jste mě překvapily, že už řešítě výbavičku. Já jsem na tohle byla děsně pověrčivá a čekala s celou výbavičkou až do 24.TT. Tedy věci jsem měla vytipovaný, ale hlavní nákup začal až pak. Z oblečení a drobnějších věcí jsem hodně kupovala na Mimibazaru-a maximální spokojenost. Něco jsme podědily, něco půjčila kamarádka, něco nakoupila mamča (tchýně to tak trochu brala hákem).
A teď to beru hákem zase já-jedna nechci nic zakřiknout, jednak po Lukinovi mám bedny věcí. Jen je musím stáhnout z oběhu.
Zhodnotili jsme, že půjdeme jen do skatu na kočáreka pořádný autosedačky, protože u Lukina jsme měli šmejda. ![]()
Zimní oblečení-určitě se vyplatí větší-čekala jsem menší dítko (vzhledem k manželově a svojí výšce) a Lukina měl standartních 52 cm, takže celá 56 šla rychle do háje a ještě jsem byla ráda za 62-68. Navíc zima 2008/2009 byla hodně mrazivá, takže jsme fakt oblíkali-spodek (overálek nebo nějaká podobná kombinace, lehčí svetřík nebo mikča, kombinézka, čepice, fusak). A to není lukina žádný pápěří, do dneška (zhruba od jednoho měsíce) spí na peřině (a přes 20° na spaní jsme nikdy nepřelezli). Ufff omlouvám se omlouvám že jsem se tak rozepsala. ![]()
ahoj holky a dobrou noc. ted jsem dorazila po celým dni z práce a jsem uplně vyřízená.
míšo ještě jednou dík za seznam
mějte krásny sníky a zítra papa
ahojteee hezké ráno všem ![]()
resa tak řeší se tu už lecos, času dost ale uletí to rychle a já jsem ten typ, který nenechává vše na poslední chvíli a pověrčivost hážu směle za hlavu, pro mě je důležitější pohoda a pak žádný stres, i když já už vše mám po prvním klukovi a kupovat budu jen kočárek, tak holky které čekají prvního mimíse si udělají představu o tom, co si pořídit, nemyslím že to letěly nakoupit
, navíc kamarádka porodila o dva měsíce dřív a neměla nic, člověk nikdy neví co se stane a je lepší být připraven ![]()
Ahojky..
jojo reso, přesně jak píše Angí, spíš tak zatím řešíme a vybíráme, já osobně teda rozhodně nic nekupuju minimálně do 13tt (a i pak spíš když mě něco nadchne) a výbavičku jako takovou až po tom 20tt…
jinak holky počásko super, víkend fajne, tak snad to vydrží i na tento prvomájový víkend.. ![]()
Mončo bude líbačka pod stromem?
No to máš pravdu že do konce třetího měsíce je to blbost a po tom 20tt pomalu v klidu je asi nejlepší, já to měla předtím vše tak nějak postupně a pak jsem měla klid. .. my jsme včera byli na pálení čarodějnic a pak u bratrance na grilovačce a to počasí bylo fakt super, jen by mohlo vydržet
dobré ráno všem, právě snídám rajčata s okurkou a balkánským sýrem, mňam.
No Míšo jak to v práci zvládám, horko těžko, jsem utahaná jak kotě. nejhorší je že tam pravá ruka neví co dělá levá. a dokonce včera jsem měla směnu s vedoucí kterou jsem vlastně učila co se večer děla. takže masakr. dneska mám naštěstí volno ale musím večer jít pomoct na inventuru a zítra šup šup do poradny.