Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
21.4.10 11:49

AngelinaBaleri: právě že den volna nejde, posílaj mě tam na výpomoc protože nemaj lidi, takže jediný způsob jak tam nejít je PN. a vůbec už nechápu proč me posílaj na výpomoc když skoro nic nejsem schopna dělat a svojí praci dělat nemůžu, protože opravdu moje díte je mi cennější a přece mu neublížím..

cateryna: s tou babičkou mě to taky mrzí. musíš být ted silna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.4.10 11:52

JE TO SPÍŠE TLAK, NEŠPINÍM, NEKRVÁCÍM ANI NEMÁM KŘEČE :-) TAK SNAD TO BUDE V POŘÁDKU, ASI MÁM PODVĚDOMNĚ Z TOHOVŠEHO STRACH, ÚPLNĚ NA SAMÉM POČÁTKU TĚHU, CO JSEM TO NEVĚDĚLA JSEM MĚLA SILNÝ ZÁNĚT PRŮDUŠEK, ATB A JINÉ LÉKY, TAK Z TOHO NEMÁM DOBRÝ POCIT, ALE DR MĚ UKLIDŇOVAL, ŽE PRVNÍCH 17 DNÍ OD POČETÍ, SE VŠE OBNOVUJE A LÉKY NEVADÍ, ŽE BUDE BUĎ VŠECHNO NEBO NIC, TAK SE POŘÁD BOJÍM…A TEĎ TEN SMUTEK PO BABIČCE,MĚLI JSME UŽ JENOM JI Z TĚCH STAROUŠKŮ, TAK TO JE HODNĚ LÍTO :cry: :cry: :cry: :cry: SNAD BUDE DOBŘE :-) PO KONTROLE PÍSNU :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.4.10 11:54

A HOLKY DĚKUJI ZA PODPORU :kytka: :kytka: :kytka: HODNĚ TO POMŮŽE :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 11:59

catery tak podle toho co píšeš to bude určitě s mimískem ok a mě dr říkala že i ted když bych byla nemocná, tak se ATB některé můžou že to je lepší než třeba těžší průběh nemoci… toho bych se nějak nebála a to co ti řekl dr se všude i píše, takže o mimčo bych se nebála a ten smutek je pochopitelný, já taky přišla o babičku před lety a brala jsem to taky hodně moc špatně ale jak říkám, na všechny tyhle věci pomůže jedině čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 12:04

zizi tak to taky nechápu, hlavně se tam šetři. Já byla u prvního kluka v těhotenství doma, měla jsem docela náročnou práci hlavně na psychiku ale občas i fyzičku a dělala jsem jen noční, navíc jsem byla po potratu a měla strach, obdivuju vás že to v práci zvládáte, já s tou strašnou únavou od začátku, si neumím představit že bych odvedla kvalitní práci aniž bych tam seděla a padala mi hlava únavou.. na druhou stranu jsem moc chtěla být ještě mezi lidmi.. ted to mám tak na půl, deska mám školu a pak jednu zkoušku a mám to na celé odpoledne.. většinou se mi k večer už chce strašně spát, takže snad ji nezaspím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.4.10 12:04

Caty, to je mi moc líto s babičkou, drž se :kytka:
jinak ten tlak v podbřišku je opravdu normální, pokud se nekroutíš bolestí a nešpiníš, nebála bych se.. zkus se držet v psychické pohodě jak jen to jde a uvidíš, že to bude ok!!!!!! :hug:

Zizi tak můžeš zůstat doma jen dnes,ne? a rozhodně ze zákona nesmíš vykonávat určité druhy práce, to mám napsané i v těhu průkazce, můžu Ti poslat číslo zákona podle jakého to je… chápu Tě s těma penízkama, ale jeden den by zas tak extrémně na platu neubral.. je to jako by si si svůj plat vydělila počtem pracovních dní v měsíci, vyjde Ti kolik máš na den a o to jakoby přijdeš, tak to nemusí být takový děs!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
21.4.10 12:07

dekuji holky za podporu mate pravdu. ted jsem mela dva dny volna a uzasne jsem si je uzila. praci co nemuzu delat rozhodne nedelam to at si dela nekdo za me, proto prave vůbec nechapu proc me daj nekam kde potrebujou pomoct kdyz nic neudelam. nejedna se jen o dnesek ale je to do konce tydne a pak nevim jestli me uz daj zpatky ke me. no nic jdu se pomalu sebrat a jdu na busa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.4.10 12:17

caty: to je mi líto s tvou babičkou :( já už mám taky jen jednu a nesla bych to taky hodně špatně :( tak držím pěsti ať to zvládneš a ať už je jen lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 12:34

Holky ještě bych chtěla nahodit téma strie: mažete už bříška? vy co máte už jednoho prcka doma popraskalo vám břicho? jak jste mazaly? Zajímal by mě váš názor na toto: u prvního kluka jsem mazala někdy od třetího měsíce a přibrala jsem teda 25kg ale strie nikde, jen nějaké malilinké na bocích skoro neznatelné… myslíte že podruhé to může prasknout a nebo máte názor jako já, že záleží na elasticitě kůže a nepopraská ani napodruhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.4.10 12:41

Na bríšku nemám nic jen trochu slabounko na bocích, myslím, že můžeš mazat kolik chceš a buď tam stejně budou, nebo ne, takže já se po koupání-sprchování promáznu celá klasickým tělovým mlíkem, jako vždy, myslím, že nějaké speciální krémy nepomáhají…jedna kamarádka se nemazala a nemá žádné strie, druhá se mazala, jak o život a má to ošklivé.....

Příspěvek upraven 21.04.10 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.4.10 12:42

no co jsem zatím četla tak to vypadá že záleží na dědičnosti a elasticitě kůže… jsou maminky které měly obr buben, nemazaly a žádné strie a jsou maminky které měly malé bříško, mazaly jak o závod kvalitníma krémama a strií plno… tak vůbec nevim :( pro svůj pocit asi lepší mazat, no a jak to dopadne to se uvidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 12:51

tak to se shodujeme v názoru i když mám te´d trošku obavy, člověk už tak to tělo má přerostlé :lol: a do toho strie to necíí :-P No já měla strašný břicho, dr jak mě viděl poprvé v porodnici na kontrole nějak před porodem, tak se divil že tam nejsou dvě a maminky se tam na mě koukaly jak na exota až mi to bylo nepříjemný a ještě tolik kilo nahoře to tělo asi dostalo zabrat hodně a přesto nic… jsem za to vážně ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.4.10 12:51

holky já si také myslím,že to je dané geneticky..prostě mazání nemusí pomoct každému.. ale určitě bych mazala a pokožku promašťovala, ať je hezky pružná.. já jsem nechtěla dávat moc peněz, když účinek je nejistý, takže jsem si koupila krém z DM - docela příjemně voní a dobře se rozmazává.. snažím se mazat každý večer,ale občas zapomenu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 12:53

Moni já si taky myslím že to stačí, podle mě to bude podobné ty krémy a v lékárně je to všechno dost drahé a pokud to udělá stejnou službu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.4.10 13:46

přesně a penízek teď na první mimi bude potřeba víc než dost, tak nechci utrácet za tyhle věci, stačí to ostatní okolo :mrgreen:
mívám nafouklý bříško (hlavně večer) a už si vybírám, který džíny můžu mít a který ne, takže to vidim, že za měsíc si asi půjdu koupit těhotenský gatě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí