Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3394
20.4.10 20:27

Holky, ahoj! Teda já vůbec nestíhám číst, jak jste se tu rozepsaly. :-D Si budu muset vzít asi volno v práci, abych nezaostávala. :-) Moc gratuluju k úspěšným prohlídkám!! :dance: No, já v poslední době začínám být nějaká nepříjemná. Manžel dneska třikrát bouchnul dveřmi, neskutečně mě to vytočilo, až jsem nechápala. :nevim: :roll: Chudák dostal sprda pro nic za nic. :think: Hormony fungují skvěle. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.4.10 20:36

Laddmie, tak tohleto znám.. :roll:
snad to brzy přejde, a hlavně snad má manžel pochopení.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 20:40

U nás čtu já a když je doma táta, tak čte on :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 20:41

…a bude hůř děvčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
20.4.10 20:46

Consi, nestraš :lol: Jo a k tomu screeningu - já jdu do Nového Jičína, je to zadarmo a ještě dostanu fotku, to mi doktorka řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
20.4.10 21:29

Ahojky holčiny!
Horko těžko jsem vás pročetla-nakecaly jste tedy toho hafu.
Co se týká screeningu a Prahy-ve velkých porodnicích se neplatí, ale je třeba mít doporučení od doktora-samoplátce vesměs ignorují, páč se jim to moc nechce vyúčtovávat. Každopoádně třeba v Motole se „jen“ bere krev, vyplňují papíry o rodinných anamnézách podle vlastních znalostí a samozřejmě UTZ. Vyhodnocení hodnot suprové. TOtéž Apolinář, Podolí, Gennet, Gyncentrum apod.
Já na něj nejspíš nepůjdu-předpokládám, že se bude hlídat až druhá polovina těhu a hlavně porod. Tam budu mít ještě problémy s registrací v porodnici, už teď z toho mám noční můru.
Jinak já jsem dneska grogy-dopoledne se mi rozjely slušný křeče, takže jsem zvládla jen pískoviště a pak jsem s Lukinkou na hodinu usnula. Teď mě začíná bolet hlava a je mi celkově na nic. Kéž by to už bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.4.10 23:02

no holky půl dne jsem tu nebyla a teda měla jsem co dělat to přečíst :D
jinak teda dneska jsem se vzbudila a hlad ne nevyhnal z postele, bylo mi celý den nějak podezřele dobře ale za to jsem nějaká nervní… na to je ale ještě nějak brzo ne? Do večera mě začalo všechno štvát a ještě to teda nepřešlo… ještěže miláčkovi není dobře a od odpoledne spí :)
jak jste tu povídaly o milostném životě… bez sexu by to ten můj chlap nepřežil… hlavně by byl po pár týdnech nepříjemnej jak noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.4.10 23:19

holky mě sere všechno a všichni a to do slova :((( bydlí nás tu pět takže mám o zábavu fakt postaráno… je tu šílenej bordel, všude… a vůbec nic se mi nechce… jen bych na všechny křičela a nadávala… zítra tu bude tóčo…

Příspěvek upraven 20.04.10 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.4.10 23:21

a s tím spaním, já jsem strašně ko přes den a na večer začínám oživovat… asi je to tím že jsem do teď měla přehozený rytmus, pracovala jsem jen v noci.. tohle než se srovná tak se asi zblázním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.4.10 01:49

holky tak naše děti budou hustý :mrgreen: to bude boj u nás doma :lol: v čínském horoskopu to budou tygři ty naše děti :) tohle jsem našla:
 Tygr

Lide narozeni jako tygri jsou atraktivni, inteligentni a vtipni. Vse obvykle dokonci, jsou uspesni a maji nejvetsi sebevedomi ze vsech. Jsou rozeni vudci, proto neradi poslouchaji cizi rozkazy. Neustale bojuji o svoji nezavislost. Nepotrebuji pocit bezpeci.

V zamestnani je Tygr rozenym sefem. Tvurci prace mu dela nejvetsi radost. Nejdulezitejsi je pro nej vedomi, ze rozhoduje o svem osudu.

Ten, kdo miluje svobodu, jako Tygr, se bude v trvalem vztahu citit obklicen. Tygr to partnerovi vynahradi vasnivosti. Tygri se zeni a vdavaji vetsinou az po tricitce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
21.4.10 07:17

Phoebe, já mám ráda takové předpovědi horoskopů, už jsem jich pár přečetla, tak jsem zvědavá, to bude tóčo s malým tygrem. :mrgreen:Neradi poslouchají cizí rozkazy“ - tak to bude zajímavé :lol: Jinak se dívám, že jsi to psala ve dvě ráno, ty jsi teda opravdu noční živel. :-) No ale mimčo si tě jako tygr určitě srovná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.4.10 07:54

Ahoj holky trošku odbočím, včera byla tchýně u kartářky, či ci to bylo a ta ji řekla, ohledně mého těhu, že bude vše v pořádku , že si móóc přejeme holčičku a že ji budeme mít :palec: , teda ne že bych tomu nějak věřila a upínala se k tomu, ale bylo byto moc fajn :srdce:
Musím říct, že se docela trefila ve všem až jsem koukala, tak se necháme překvapit.
A co vy , věříte na karty , osud a věštění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
21.4.10 08:17

Dobré ráno,
Auraora-já docela jo. NEbo i když tomu nevěřímt ak úplně, přesto ke kartářce taky chodím. Mě řekla že budeme mít kluka a že budu mít v těhu zase problémy. Ale minulý týden jsem byla u paní která pracuje s metodou EFTu a je celkově taková vnímaváa taky vykládá karty i když pro lidi to nedělá protože věří že když jim řekne něco špatnýho tak oni tomu věří a tím si to do života vtáhnou. Karty mají prý pravdu tak na 70% a ty to můžeš ještě měnit. No prostě a ta mi řekla že tam cítí ženské vibrace a pak dělala něco s těma rodinýma konstelacema-chtěla vědět jakou mám podporu v rodině a zeptala se kde stojí moje druhá dcera-úplně bezděčně. Tak říkala že mi nedává žádnou záruku ale že je možné že budeme mít druhou holčičku. To bych byla nejšťastnější :lol:

• Citovat
  • Upravit
1278
21.4.10 08:24

auroara: tyhlety karty a horoskopy, astrologie je všechno hrozně zajímavý, vždycky si ráda poslechnu co sem vlastně zač a tak, ale určitě nežiju život podle toho a navíc to většinou už druhý den nevím co že vlastně tenhle rok budu mít za super štěstí a kdy potkám toho pravého. Ale je fakt, že muj děda si nechal věštit z ruky a všechno mu vyšlo až na předpověd kdy umře, neumřel v roce 2001 na jaře, ale na podzim a to mu to ta cikánka věštila před 50ti lety. Takže na tom něco bude.
Angelina,Zizinka: ten váš popis ze včera o tom co jste včera snědli .....pěkně se mi teda zvedl žaludek. no fuuuuj. Já vám tak závidim že můžete jíst a ještě ke všemu Vám to chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 08:44

Hezké ráno všem! Tak já jsem opravdu realista a co se týká duchovna a podobně tak eéé ale moje sestra a její kamarádka vykládají karty a já to beru spíš jako zábavu a ráda si je poslechnu, nicméně si z toho raději nic neberu. Moje mamka kdysi byla u kartářky a ta jí řekla, že se jednou utopí! :roll: a mamka se nikdy nenaučila plavat, vody se bojí dodnes a výlet na lodi jí dělal neskutečný problém. Kdysi jsme chodili k léčiteli, já s bronchitidou a nejstarší ségra s těžkým astmatem.. věděl o nás vše, nevím jakto ale prostě věděl… za nějakou dobu chlapíka zavřeli, tahal z lidí peníze a prostě dopadl jako podvodník. Ale zase jsme si nasbírali fajn bylinky, které samozřejmě nepomohly :lol: Já to prostě beru tak, že osud si ovlivňujeme sami :nevim:
Leni no to teda bylo fuj ty rybí prsty, byla to nějaká sečka a pak mi moc dobře nebylo :oops: jo a holky mám asi 1,5kg nahoře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí