Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý lidičky,
Chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte nějaké ho doktora co mě udělá potrat ve 20týdnu těhotenství?Zjistila jsem to pozdě a už nevím kam se mám obrátit!Jedno už dítě mám a další jsi momentálně nemůžu dovolit s finančních důvodů a čekat do porodu nemůžu to bych asi psychicky nezvládla!
Děkuji za každou radu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No tady asi neuspěješ!
V dnešní době babyboxů a adopcí bys ho měla aspoň donosit a dopřát mu dobrý život s jinými rodiči. Uvědomuješ si, jak už je veliké, vždyť musíš cítit pohyby.
to ti asi jen tak nikdo neudělá.A takovýho doktora bych ani znát nechtěla.Ve 20 týdnu už těžko pořešíš tuhle situaci.
Příspěvek upraven 21.04.10 v 22:32
To nemyslíš vážně
V takhle pokročilém stadiu těhotenství se snad k tomuto přistupuje jen z vážných zdravotních důvodů na straně matky/dítěte.
Mě to taky vytočilo, nevšimnout si těhotenství 20 týdnů????
Ale v tomhle týdnu ti nikdo potrat neudělá, pro to musí být sakra závažné zdravotní důvody = těžké zdravotní postižení nenarozeného dítka nebo přímé ohrožení života matky.
Z tvých osobních důvodů ti ve 20. týdnu potrat udělá možná nějaký zvrhlý veterinář. Pokud si nemůžeš dítě dovolit, tak v české republice je myslím 33 babyboxů, dítě tam můžeš beztrastně odložit, eventuelně se ozvi třeba fondu ohrožených dětí, kteří by ti mohli pomoc zajistit adopci. www.fod.cz
Posliš to co jsi napsala je nesmysl to snad vis.To ti neudělá žádny normální lékař možna někde v Africe nějaký šaman.To jsi proboha nepoznala že jsi těhotná ?Podivej uklidni se a myslim že budeš mit dost času si to rozmyslet třeba změniš nazor a když ne tak je přece spousta párů které nemohou mit děti a které by tvé miminko milovali. TAK HO PROSIMTE NEZABIJEJ.Sorry jen jsem upřímná. Moc ti držim palce aby ses rozhodla správně
já tohleto nechápu, život je pekelně nespravedlivý, o kousek se vedle se maminky snaží neuspěšně 4 roky o vytoužené miminko, a ti kteří dostanou dar v podobě miminka napíšou na server o miminkách takovouhle nechutnost, zakladatelce bych dala pořádného facáka aby se probrala
Tohle se mi zdá spíš jako provokace, než že by to psala ženská se zdravým rozumem, navíc co už jedno dítě má.
Normální jsem…a co asi mám dělat když to dítě momentálně nechci…a donosit dítě a pak ho dát k adopci nebo do babyboxu na to bych neměla pak žalůdek!!!Všem se to dobře radí dej to k adopci když nejsou v mé situaci!Tady mě asi nikdo nepomůže jen umíte zkritizovat a tod vše!A aby jste nějak poradila na tom to portálu to asi vůbec nehrozí…
Gina108 píše:
Tohle se mi zdá spíš jako provokace, než že by to psala ženská se zdravým rozumem, navíc co už jedno dítě má.
Chtěla bych věřit tomu, že je to provokace, ale neustále se přesvědčuji, že i tohle jsou někteří schopni myslet vážně ![]()
zablik píše:
Normální jsem…a co asi mám dělat když to dítě momentálně nechci…a donosit dítě a pak ho dát k adopci nebo do babyboxu na to bych neměla pak žalůdek!!!Všem se to dobře radí dej to k adopci když nejsou v mé situaci!Tady mě asi nikdo nepomůže jen umíte zkritizovat a tod vše!A aby jste nějak poradila na tom to portálu to asi vůbec nehrozí…
jako a co čekáš za rady? Pokud si ty i dítko naprosto v pořádku, tak ti NIKDO kdo nechce přijít o diplom potrat neudělá…
zablik píše:
Jo, dát ho k adopci na to bys neměla žaludek, ale zabít ho, to klidně, jo?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat