Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a co jako hodláš dělat ty chytrolínko, jít na potrat??dy´t by to byla vražda
zablik píše:
Normální jsem…a co asi mám dělat když to dítě momentálně nechci…a donosit dítě a pak ho dát k adopci nebo do babyboxu na to bych neměla pak žalůdek!!!Všem se to dobře radí dej to k adopci když nejsou v mé situaci!Tady mě asi nikdo nepomůže jen umíte zkritizovat a tod vše!A aby jste nějak poradila na tom to portálu to asi vůbec nehrozí…
Jako nemáš žaludek ho dát do babyboxu, nebo k adopci a na interupci v 5.měsíci žalůdek máš?????
To je teda hnus ![]()
Vím že je to pro tebe asi dost silné kafe ty odpovědi ale upřimně co jsi čekala my tady mimina milujeme a děláme pro ně prvni posledni tak se holkám nediv že takhle reaguji je to pochopitelné.Uff to je ale souvětí.
Milá zakladatelko doporučuju ti přečíst si tohle.
https://www.emimino.cz/…otreti-6530/
aby si věděla, jak potrat v tvým stadiu těhotenství probíhá.
Stejně ti nic jiného nezbyde než ho donosit,interupci ti nikdo neudělá.A úpřimně je mi toho drobečka líto.
zablik píše:
Normální jsem…a co asi mám dělat když to dítě momentálně nechci…a donosit dítě a pak ho dát k adopci nebo do babyboxu na to bych neměla pak žalůdek!!!Všem se to dobře radí dej to k adopci když nejsou v mé situaci!Tady mě asi nikdo nepomůže jen umíte zkritizovat a tod vše!A aby jste nějak poradila na tom to portálu to asi vůbec nehrozí…
No nezlob se na mne, ale nosis zivy dite, ne „jen“ shluk bunek. Ty mas vazne zaludek na to, ho zabit? Protoze se ti to momentalne nehodi? Tak to je vazne sila. Na donoseni zaludek nemas..... mas pravdu, udelala jsi chybu, mela jsi napsat na jiny server, tenhle se jmenuje emimino, proboha!
Potrat ti legalne nikdo pochopitelne neudela.
Proč by člověk na babybox či nechání dítěte v porodnici potřeboval silný žaludek? ![]()
To je neuvěřitelný. Nezlob se na mě, ale jak můžeš takto přemýšlet? Jít na potrat v pátým měsíci?! Tohle nepochopím takový uvažování. Nediv se těm reakcím. Ty máš žaludek na to zabít svý dítě jo? Ale jinejm ho dát už ne. Seš srab, fakt sorry, ale rozčílila jsem se neskutečně!!! Taková nechuťárna!
Jasně já za to může že některé maminky dítě nemůžou mít!Jak kdybych to dítě momentálně chtěla…Jedno dítě jsem porodila v 18letech musela jsem přerušit školu a mnoho dalších věcích…a teď když už můžu jsi školu dodělat a přividělávat jsi tak mm být znovu těhotná,to je taky teda fér…mít ve 20letech druhé dítě fakt nechci!
zablik píše:
Jasně já za to může že některé maminky dítě nemůžou mít!Jak kdybych to dítě momentálně chtěla…Jedno dítě jsem porodila v 18letech musela jsem přerušit školu a mnoho dalších věcích…a teď když už můžu jsi školu dodělat a přividělávat jsi tak mm být znovu těhotná,to je taky teda fér…mít ve 20letech druhé dítě fakt nechci!
tak si se měla chránit.
![]()
Jako myslela jsem že nebudu reagovat a co třeba antikoncepce???Aby jsi neotěhotněla neplánovaně????
A říká ti něco jako ochrana před otěhotněním?Když teda nechceš druhý dítě,nemusela by jsi tohle podstupovat.A jak si nemohla poznat že jsi těhotná to mi vysvětli.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat