Interrupce v 5měsíci

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Michaelakkk
2.5.10 20:10
agy píše:
Holky,nepřipadá Vám,že poslední dobou se tu objevují prazvláštní témata jako tohle,které nás všechny akorát rozčílí?! škoda,že admini nemůžou vidět,kdo za tím pc sedí a v případě nějakého úchylného vtipálka ho okamžitě smazat :-? :pocitac:

přesně já zastávám názor, že kdyř se někomu diskuse nezdá nebo nelíbí at na ni nereaguje je to zbytečná ztráta času

• Upravit
3127
2.5.10 20:13
Michaelakkk píše:
agy píše:
Holky,nepřipadá Vám,že poslední dobou se tu objevují prazvláštní témata jako tohle,které nás všechny akorát rozčílí?! škoda,že admini nemůžou vidět,kdo za tím pc sedí a v případě nějakého úchylného vtipálka ho okamžitě smazat :-? :pocitac:
přesně já zastávám názor, že kdyř se někomu diskuse nezdá nebo nelíbí at na ni nereaguje je to zbytečná ztráta času

:lol: To sem ti zas něco poslala, co? Ale taky jsi reagovala :lol:

• načítám...
nicky21
18.5.10 00:31

To je vidět jaká jsi nezodpovědná kráva! :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: Přesto, že já dítě nemám, tak mě to vytočilo do neskutečných otáček!!! Dvě nechtěný děti a jedno v 18… Ty máš fakt IQ na bodu mrazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zed: :pocitac:

• Upravit
952
15.8.10 19:22

no tě bůch ,
naše zákony umožňují potrat do 12 týdne těhu.já momentálně čekám třetí dítě a bylo to velice nečekané otěhu přes antikoncepci ale na potrat bych nešla-manžel sice na něm trval ale kdyř´ž jaem viděla srdíčko tak jsem prostě nemokla
ted jsem 15 týden a něco :lol: malé kope od 13 týdne a je to naprosto nádherný pocit a co se týká peněz :nevim: prostě hlady užčitě neumřeme :pankac: :pankac: :pankac:

nechsi to prostě projít hlavou a napiš si pro a proti :mavam: budu na tebe moc myslet aby to všechno dobře dopadlo :hug: :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
119
15.8.10 19:27
j.a.n.i1 píše:
zablik píše:
Normální jsem…a co asi mám dělat když to dítě momentálně nechci…a donosit dítě a pak ho dát k adopci nebo do babyboxu na to bych neměla pak žalůdek!!!Všem se to dobře radí dej to k adopci když nejsou v mé situaci!Tady mě asi nikdo nepomůže jen umíte zkritizovat a tod vše!A aby jste nějak poradila na tom to portálu to asi vůbec nehrozí…
Jo, dát ho k adopci na to bys neměla žaludek, ale zabít ho, to klidně, jo?

NAPROSTO SOUHLASÍM S TÍMTO PŘÍSPĚVKEM!

• načítám...
rozmary
15.8.10 19:37

To mi připomíná maminky,které dítě donosí a po porod se ho okamžitě zbaví,je to síla bohužel je jich moc :roll:

• Upravit
963
15.8.10 20:47

No, neměla jsem se na tuhle diskuzi vůbec dívat. Tak zle mi z nějakýho člověka dlouho nebylo, jako je mi ze zakladatelky diskuze. Když 20-ti letá slečna neví, jak se chránit před těhu nebo nepozná, že je v jiným stavu, tak bych začala uvažovat o její inteligenci a vůbec. Bože, já sama přišla nechtěně o syna ve 23.tt a je to to nejhorší, co ženská může zažít. A když tu čtu, že by si zakladatelka miminko chtěla nechat vzít ve 20.tt, tak je mi na zvracení a nechápu, která ženská dokáže zabít dítě, tvorečka, který se snaží jen o to žít a být milován. Taková ženská by neměla mít dítě ani jedno… Milá zakladatelko, nech se laskavě vyšetřit, protože podle mě nejsi normální ani trošku!!!

• načítám...
377
15.8.10 22:36

Kdyby tušila, jakým způsobem by se potrat prováděl, asi by si to rozmyslela. Nechtěla bych to zažít, brrrr.

• načítám...
20830
29.1.12 17:47

Zamykám.

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí