Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Michaelakkk píše:agy píše:přesně já zastávám názor, že kdyř se někomu diskuse nezdá nebo nelíbí at na ni nereaguje je to zbytečná ztráta času
Holky,nepřipadá Vám,že poslední dobou se tu objevují prazvláštní témata jako tohle,které nás všechny akorát rozčílí?! škoda,že admini nemůžou vidět,kdo za tím pc sedí a v případě nějakého úchylného vtipálka ho okamžitě smazat![]()
To sem ti zas něco poslala, co? Ale taky jsi reagovala ![]()
To je vidět jaká jsi nezodpovědná kráva!
Přesto, že já dítě nemám, tak mě to vytočilo do neskutečných otáček!!! Dvě nechtěný děti a jedno v 18… Ty máš fakt IQ na bodu mrazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
no tě bůch ,
naše zákony umožňují potrat do 12 týdne těhu.já momentálně čekám třetí dítě a bylo to velice nečekané otěhu přes antikoncepci ale na potrat bych nešla-manžel sice na něm trval ale kdyř´ž jaem viděla srdíčko tak jsem prostě nemokla
ted jsem 15 týden a něco
malé kope od 13 týdne a je to naprosto nádherný pocit a co se týká peněz
prostě hlady užčitě neumřeme
![]()
nechsi to prostě projít hlavou a napiš si pro a proti
budu na tebe moc myslet aby to všechno dobře dopadlo
![]()
j.a.n.i1 píše:zablik píše:Jo, dát ho k adopci na to bys neměla žaludek, ale zabít ho, to klidně, jo?
Normální jsem…a co asi mám dělat když to dítě momentálně nechci…a donosit dítě a pak ho dát k adopci nebo do babyboxu na to bych neměla pak žalůdek!!!Všem se to dobře radí dej to k adopci když nejsou v mé situaci!Tady mě asi nikdo nepomůže jen umíte zkritizovat a tod vše!A aby jste nějak poradila na tom to portálu to asi vůbec nehrozí…
NAPROSTO SOUHLASÍM S TÍMTO PŘÍSPĚVKEM!
To mi připomíná maminky,které dítě donosí a po porod se ho okamžitě zbaví,je to síla bohužel je jich moc ![]()
No, neměla jsem se na tuhle diskuzi vůbec dívat. Tak zle mi z nějakýho člověka dlouho nebylo, jako je mi ze zakladatelky diskuze. Když 20-ti letá slečna neví, jak se chránit před těhu nebo nepozná, že je v jiným stavu, tak bych začala uvažovat o její inteligenci a vůbec. Bože, já sama přišla nechtěně o syna ve 23.tt a je to to nejhorší, co ženská může zažít. A když tu čtu, že by si zakladatelka miminko chtěla nechat vzít ve 20.tt, tak je mi na zvracení a nechápu, která ženská dokáže zabít dítě, tvorečka, který se snaží jen o to žít a být milován. Taková ženská by neměla mít dítě ani jedno… Milá zakladatelko, nech se laskavě vyšetřit, protože podle mě nejsi normální ani trošku!!!
Kdyby tušila, jakým způsobem by se potrat prováděl, asi by si to rozmyslela. Nechtěla bych to zažít, brrrr.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
přesně já zastávám názor, že kdyř se někomu diskuse nezdá nebo nelíbí at na ni nereaguje je to zbytečná ztráta času