Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
29.3.10 12:14

Klaaaro: Tak to máme podobně, akorát já sladký teď docela můžu, na rozdíl od ostatního… :-? V kterým týdnu Ti to skončilo??? Jinak já dnes byla na prvních odběrech, pro těhu průkazku jdu 29.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.3.10 12:24

Berusaku, mam porad hrozny maglajs v tom, jak tydny tehotenstvi pocitaji doktori. Vzhledem k tomu, ze presne vim, kdy jsem otehotnela :-) , tak vim, ze memu miminku je ted 5 tydnu. Ale jestli pocitaji doktori tehotenstvi od prvniho dne posledni menstruace, tak jsem v 7tt. Presne to budu vedet az na prvni kontrole v Pa. Ten zaludek na vode mi prestal tak pred 10ti dny. Ted se muzu utlouct po tavenych syrech. Doufam, ze to vydrzi a nevrati se to zpatky, i kdyz co jsem cetla, tak to muze vsechno teprve jeste prijit :-(. Beru, to jsi dneska byla na uplne prvni prohlidce? Jak to probiha a na co delaji pri prvni prohlidce testy? Moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.3.10 12:40

Děvčátka děkuju…zítřek se blíží a kontrola s ním…
Zizi a anonymko: určitě to bude v pořádku…snažím se nebát se, nemyslet na to špatný, ale jak Jsi psala anonymko…jde to těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.3.10 12:43

Zizi: to je super, tak držím pěstičky a at i nadále spokojeně rostete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.3.10 12:51

Klaaaro: týdny se počítají od prvního dne poslední menstruace, taky v tom počítání trochu plavu :) Já jsem teď v 8.týdnu (slovy doktorů 7+2). Já chodila na stimulaci ovu Clostilbegyt a následně UTZ, ale že se to povedlo jsem zjistila z těhutestu, kde postupně sílily čárky, pak mi MUDr. udělala UTZ, to bylo v 6tt, mimísek tam byl vidět, ale srdíčko netlouklo, bylo moc brzo, tak mě objednala za týden, abychom viděli tu :srdce: akci, to bylo v 7tt - vše ok, srdíčko bilo jako blázen a taky se už dá určit, o kolika četné těhotenství se jedná. Pak jsem byla u nové doktorky (na mé bývalé gyndě se hodně střídaly doktorky, tak jsem si ještě netěhotná našla jinou, blíž, ale díky delší objednačce mi ta návštěva u ní vyšla na 7tt) - ta my udělala odběr na cytologii, právě objevila ty kvasinky, potvrdila srdeční akci a 1 miminko a dala mi na rozmyšlenou, jestli budu chtít jít na screeningové vyšetření do Genetu ve 12tt, které není hrazené z pojištění a stojí 1.100 Kč nebo mi ve 12tt udělá UTZ a vyšetření základní anatomie miminka ona v ordinaci. Taky mi vystavila žádanku na krev a moč - že mám kdykoli v prvním trimestru absolvovat tyto odběry (základní labor.vyš. - HIV, žloutenka, kr.skupina, moč) - no byly toho 4 zkumavky :-? , ale ok! Jinak jsem hledala na netu a nakonec se rozhodla to vyšetření v Genetu absolvovat, protože je prý o hodně přesnější než tripple test v 16tt, který vychází často falešně pozitivní… Jaké máte zkušenosti vy??? Jinak ta původní MUDr. mi o této možnosti vůbec neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.3.10 13:03

Beru, hrozne moc dekuju za informace!!! Alespon vim, na co se na me prvni prohlidce v patek zeptat. Fakt moc diky!!! A samozrejme drzim pesti! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.3.10 13:08

Klaaaro: Za nic! :wink: A moc přeju ať se ty nevolnosti už nevrátí a prohlídka u MUDr. dopadne dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
29.3.10 14:30

Hannah55: taky jdu zítra a jsem fakt zvědavá, co mi dr. řekne. Doufám, že bude všechno ok. Když jsem mu v lednu říkala, že jsem vysadila tabletky, tak si napsal do karty, že s prvním jarním dnem přijdu těhotná, tak doufám že ho potěším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.3.10 14:48

Mončo, gratuluji k mimískovi a přeji ať Ti to u dr vše vyjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
29.3.10 17:40

Díky, ty ať máš zítra taky všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.10 22:20

Holky krásný večer přeju, mám tady návštěvu z čech na pár dní, tak sotva vás stíhám číst :lol: ale je to fakt super, že už nás tu je tolik. Mě nevolnosti téměř přešly :dance: ale taky jím méně a nemusím mít všechno, ale při mé váze jsem asi raději :zed: :lol: Já si jdu pro průkazku už ve čtvrtéék :jazyk: :pankac: Jen nemám potvrzenou srdeční akci tak mám vážně každým dnem větší strach. Tak se mějte moc hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
30.3.10 07:44

Angelina no já čekám jak na smylování až mi bude špatně abych zase do začátku něco zhubla :lol: MInulé těhotenství jsem takhel zhubla 4 kila a jak se mi hodili, nabrala sjem je až v 6.měsíci. A já mámprávě taky větší váhu než normální těhulky šedesátikilovky, tak by se mi to hodilo, jinak mě nezabrzdí v jídle nic :lol:
Kolikátý jsi týden a kdy naposledy jsi byla u MUDr že nemáš potvrzenou akci? Já vím že min těhu jsem jí měla v 6+3 už potvrzenout ak čekám tak na ten 7.,8. týden a pak tam teprve půjdu, do té doby to nemá cen. Průkazku u nás dává stejně až když vidí akci, takco bych tam dělala dřív :lol:
Začínají mě nějak víc bolet prsa,t ak pak mě asi čekají už tynevolnosti :lol:

• Citovat
  • Upravit
12
30.3.10 10:06

Ahoj koco, tak to ti zavidim, ze te prsa jeste poradne neboli. Mne zacla bolet snad uz druhy tyden po poceti a je to fakt mazec! Nemuzu ani spat na brise, jak to boli. Jedina vyhoda je snad ta vetsi velikost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
30.3.10 12:08

Holky já jsem v 7+1tt a taky nemám potvrzenou srdeční akci nebo spíš ji tam ještě nemám, mojí kámošce to šlo vidět až v 9 týdnu. Na další utz jdu až v 10tt tak snad už tam bude vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
30.3.10 12:29
Digi píše:
Holky já jsem v 7+1tt a taky nemám potvrzenou srdeční akci nebo spíš ji tam ještě nemám, mojí kámošce to šlo vidět až v 9 týdnu. Na další utz jdu až v 10tt tak snad už tam bude vše jak má být.

ahojky, příště jí tam už určo budeš mít :palec: , ja byla na utz v ´6+1 a uz tam prý byla, včera jsem byla znova na utz v 7+1 a už jsem ji tam videla i já

Klaaara: jo jo prsa to soucítím s tebou, jsem na tom stejne jenže me bolí až tak že nemůžu spát ani na boku a pomalu už vlastně nemůžu ani udělat rychlejší krok :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí