Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
446
7.4.10 08:36

Ahoj těhulky !

Můžu se k Vám přidat? Už máme doma jednu listopadovou slečnu (3roky) a ted se nám konečně po 2 letech snažení konečně poštěstilo :dance: . Na KO jsem byla před týdnem a byl vidět gestační váček, na další kontrolu mám přijít za 2-3 týdny. Chtěla jsem jít až za ty tři týdny ale to nevydržím tak asi půjdu už příští týden.
Já bych měla mít TP podle PM 17.11 a podle ovu až 26.11. Ovu jsem měla posunutou byla až 24dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.10 08:42

ahoj ometačko :-) vítám tě mezi námi a gratuluji k miminku :kytka: consi to je zvláštní prý to chtějí i v porodnici ty výsledky ale o moc si nepřišla, byl to hnuus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
7.4.10 11:34

Vítám nové těhulky a přeji hodně stěstíčka ať je všechno v pořádku. Já jsem teda na tom cukru při prvním těhotensvtí taky nebyla, ale říkala jsem si jestli to třeba nedělají jen když je nějaký horší výsledek při kontrole moči. Ono asi každý doktor má něco. A k zubařce půjdu asi až někdy ke konci protože jsem u ní byla před týdnem :)
Já jsem měla včera nervy na pochodu, protože ze mě něco malinkýho vypadlo a pak celý odpoledne i trocha krve, ale teď už to vypadá dobrý tak si říkám že to třeba bylo to mizející dvojče.. nebo nevím.. Jsou to šoky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.4.10 12:32

Ahoj reso, jojo, ja mam prave normalne strasne nizky tlak a ted mi prijde, ze je to jeste horsi. Mam co delat, abych se po ceste do prace nerozplacla na chodnik, nebo se na nekoho nesvalila v metru. Jinak krev jsem chtela hlavne proto abych vedela, ze jsem ok. 5 let jsem nebyla u obvodniho lekare, protoze jsem nebyla nemocna, ale ted si vycitam, ze jsem nechodila alespon na prevenci, protoze bych alespon vedela, ze jsem v poho. Takze spis tak, nez ze bych nejak hrotila testovani mimise. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
7.4.10 20:48

Ahojky holčiny!
Ometačko, též Tě vítám mezi námi.
Před dvěma roky jsem byla na kontrole u praktický-měřila mi i EKG a na zubní jsem taky byla poslaná. Myslím, že jsou kolonky o návštěvě i ve standardní těhuprůkazce. No a na cukr mě dr. rovnou poslala-ale je pravda, že já se taky na všechno ptala a ptám, několik blbých zkušeností s dr. mě naučilo.
Monico, všechno bude a je v nejlepším pořádku. :-)
Klaaro, kontrolu u praktický v pohodě zvládneš. A když tak ji popros o důslednější kontrolu-jestli to není kráva/debil, určitě se domluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 08:13

Ahojík… resa já se taky vždy na všechno ptám ale tentokrát jsem na tohle úplně zapomněla a v průkazce to bude ale kolonka mi neřekne kdy tam jít.. myslím, že to bude asi jedno co si tak matně vzpomínám kdy, hlavně že se tam jde :think: Jak se jinak holky cítíte? Mě už vše nepříjemné přešlo a je mi fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.10 10:17

Ahoj holciny, tak se po dlouhe dobe zase hlasim :mavam: :mavam:
Minuly tyden jsem byla na prvni kontrole, srdce tam bylo a bilo :wink: , tak jsme moc radi, ze je vse ok. Pan doktor rikal, ze mimi je trochu vetsi, ale pokud vezmeme v uvahu velikost meho chlapa, tak je to normalni :mrgreen: . Za 3 tydny na ko a mezitim krevni testy a moc.
Jinak mne je porad soufl, sice ne :poblion: , ale stale se mi navaluje. Usinam s detma ve 20.00 a prsa boli jak blazen. :-?
Vsechny vas zdravim a preji dobre tehulkovani. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
8.4.10 14:09

ahojky holky nevíte náhodou jak je to s antibitiky?já jsem teď v 9týdnu a doktorka mi napsala antibiotika,protože už 2měsíce kašlu.Tak mám strach o mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
8.4.10 14:26

Ahojky všichni. Tak jsem si došla alespoň na krevní testy a mám HCG víc jak 10000. Což prý znamená ano. :dance:
To abych neměla depku, že jdu k doktorovi až 19.-tého :-P

AL2
Myslím, že pokud paní dr. ví, že jsi těhotná, tak snad by neměl být problém. :wink:
Možná si přečti příbalový leták, jestli tam něco nepíšou k těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
8.4.10 14:45

ahojky doktorce jsem to říkala a napsala mi duomox 750 a na letáku je napsáno jen svelkou opatrností v době kojení a těhotenství :nevim: .Jinak tě vítám a držím palečky ať vše probíhá jak má. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 21:02

AL2 mě bylo řečeno dr že i ATB se v těhotenství můžou, já bych se nebála pokud je to ohlídané lékařem, on vždy musí vědět co si může dovolit ti dát.
vinge a ve kterém jsi týdnu? já měla HCG 3jednotkyještě dva dny před očekávanou MS a těhotná jsem :lol: navíc každý má jiné hodnoty, se divím že se to tak podle toho vůbec určuje ale gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
8.4.10 21:37

Al, některé řady antibiotik se v těhotenství můžou, pokud tedy není jiná varianta. Každopádně mě osobně by zajímalo, proč mi je dává, jestli to není alergie, jestli se to nedá léčit jinak apod. A pokud by to nebylo akutní, pokoušela bych se počkat aspoň do druhého trimestru. Ale je pravda, že já jsem na prášky fakt srab, nevezmu si teď ani blbý paralen.
Vinge, vítám Tě mezi námi.
Angelino, zrovna včera jsem si říkala, jak jsem se naučila jíst, jak nebleju celý den, jak zvládám tahat prcka na skluzavku, prolejzačku-a dneska mě to semlelo. Křeče mám celý odpoledne, depku jako blázen, za čtyři neděle jsem už shodila víc jak dvě kila-no vidím to tak, že to asi bude chtít víkend a nějakou pomocnou ruku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
8.4.10 22:02

Mám obavu, že moje rodinka přejde na vegetariánství :lol: U masa prostě trpím a to v sobotu jdu na svatbu. Budu svědčit ségře a budu asi o chlebu a soli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
8.4.10 22:05

Já jsem při prvním těhotenství také brala antibiotika, a vše bylo OK. Akorát mám někdy pocit, že to mělo vedlejší účinky na syna. :lol: Jak ten mě vytáčí od rána do večera (a to mu bude za měsíc 20 :wink: )

Angelino já nevím v jakém týdnu jsem, sestra mě po telefonu objednala na 19.4.,že to budu asi v 10.týdnu.
Proto mám depku, všichni chodí na ultrazvuky a k doktorovi, a mě nikdo nechce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.10 09:09

consi jak vidím s tím masem jsme na tom stejně, když je to na malinké kousky tak to ještě dám ale jinak blééé :lol:
vinge tak aspoň to budeš mít už v klidu se srdíčkem, já si to sice byla potvrdit ze začátku, ale pak jsem tři týdny nervozně čekala jestli tam to srdíčko bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí