Poradna duly
Jana Čurdová
Já si říkala, že jakmile budu vědět, že čekáme kluka, tak vše růžové prodávám
Těch univerzálních věcí moc nemám. Kluky v rodině máme tři. Ségra , švagrová a skorotchýně.
Jsou to ještě prĎolci, takže určitě pár kousků si od nich vypůjčíme.
A kočárek budu mít ten, co jsem měla na Terezku. Teď ho má ségra a je pořád jako novej. Byla to moje
záležitost a špatně by se mi s ním loučilo, i když teda koukám i po nových kočárcích.
Spíš koupím novej fusak, už mám i vybráno.
Terouše mám teď doma, protože pokašlává, ale ve čtvrtek pofrčí asi do školky. Myslím si, že ty čtyři roky odstup jsou dostačující. Mojí ségře se Lukášek narodil přesně dva roky a týden po Elišce. Nebylo to plánované, ale ona je ten případ, co na ní neplatí žádná HA. Na doporučení dr. podstoupila sterilizaci protože další těhotenství by nezvládla jak ona tak mimčo - má slabou dělohu
Laddmie píše:consi píše:
Laddmie tak to tě vítámDěkuji, Consi.
Tak to se alespoň zacvičíšMám 17-ti měsíční neteř, je to zlatíčko
, tak se moc těším už na to své mimčo.:-)
consi no já kočárek prodala, protože jsem věděla že kdoví kdy zas otěhotním a je fakt, že to trvalo zas přes dva roky a už mám vyhlídnutý nový, vymakanější a přitom ne drahý. Mám sestru v čechách, která dělá vedoucí v dětském obchůdku, takže se v tom vyzná a hned poradila. Jinak já si myslím že 4roky odstup je už super. já to budu mít akorát pět a jsem ráda, že mi to nakonec vyšlo tak hezky. Martínek se těší a tak nějak se s těmi většími dětmi dá o tom trošku pobavit.
tak metřík jsem úspěšně změnila, tento se mi víc líbí i když je vyloženě klučičí a já chci holkuuuuuu
i když mě to je jedno a myslím že budu mít zas kluka ale po holčíce moc toužím
Angeli, proč si myslíš, že budeš mít zase kluka?
Já bych si taky chtěla něco myslet, ale vůbec mi to tímto směrem nemyslí.
Moje sestra má děti tři a ani u jednoho vůbec netušila, co to bude. Někdo to prý vycítí. Mně je to teda hlavně úplně jedno, ale určitě si to nechám říct co nejdřív, jsem hrozně zvědavá
Narozdíl od manžela, ten to vědět nechce.
![]()
já jsem naší Terezce říkala do 20tt Kubík a byla jsem pevně rozhodnutá, že je to kluk a ejhle…ten pinďa tam prostě na UTZ nebyl ![]()
Laddmie já ti nevím, mě se zdá že mi to vsugerovala mamka se ségrou
a nějak tím že mám doma kluka, tak mi to myslí tím klučičím směrem
a consi my měli prvně prac. název Bruno a byl to Martínek a teď prckovi říkáme Mojmír
ale vyrobenej byl na valentýna
![]()
No já si neumím představit, že bych nevěděla co to bude, už na to netrpělivě čekám
consi to se manžel chce nechat tak překvapit? My jsme byli strašně oba zvědaví
Chce jít se mnou zase a velký UTZ a určitě chceme oba vědět co to bude
Třeba to tentokrát bude Tadeášek ![]()
jjj a ty chceš zase klučinu to je mi jasný když máš doma princeznu
Myslíte si že se k nám ještě někdo přidá? ![]()
určitě se někdo ještě přidá
Teď jsme toho taky hodně nakecaly samy ![]()
Jdu nakopnout pekárnu, ať rodinka neřve, že není chleba ![]()
Já myslím, že určitě.
Některé nastávající maminky se odmlčely, ale určitě se zase vrátí. ![]()
consi jen ji nakopni ale ne že se tu zas týden neozveš
my taky nakopáváme pekárnu ale každý den a velkou hiii, ještě že to má v rukou manžel protože to není pekárna ale pakárna
My zas pojedem prckovi koupit nějakou hru ve stylu člověče nezlob se, nějak ho to u babičky chytlo. Tak se holky mějte a večer se zase ozvu jestli bude na co reagovat ![]()
neboj…už začnu pravidelně nakukovat..teď jsem si vás přetáhla do kuchyně, teda udělala jsem pár kroků ze sedačky a jsem u kuchyňské linky ![]()