Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.10 08:51

kóčo já ti dám prosinec :jazyk: :lol: nedostaneš propustku :pankac:
No já u prvního kluka zas přibrala hned ze startu několik kilo a pak to tak šlo dál až do konce, tak se hlídám, ale jinak už mě problémy prvního trimestru dá se říct netrápí i únava přešla. Jen asi tím že jsem pořád nafouklá a nalily se mi prsa, tak vypadám jak hroch už teď :roll: a to pobolívání je takový jakože spíš nepříjemný tlak nebo tak něco, ne podbřešek ale právě u toho pupku, taky z toho neplaším ale vědět že nejsem sama by mě trošku uklidnilo hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
13.4.10 11:34

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, bylo toho teď trochu moc. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a viděla srdíčko. Musím říct,že to byl nádhernej pocit. Špatně mi není, akorát jsem pořád pekelně unavená. Asi je to dědičný, moje máma říkala, že jí taky nikdy nebylo špatně v těhotenství. Tak doufám ,že to nepříjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 11:45

Báro ahojky, mě u porvního taky nebylo ani trošku špatně, teď to bylo trošku spojené s nechutenstvím ale jinak nic a ta únava to je klasika, já před měsícem byla jak šípková růža, pokud to půjde tak si odpočiň. Jinak gratuluju k srdíčku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 12:40

Ahoj holky :-)

V první řadě bych chtěla napsat Klárce, jak moc mne mrzí, že se miminečko neujalo :-( Určitě se vám brzy zadaří.

Taky bych byla pro, aby jsme to tady pořádně rozjely :dance:

Já se dnes dala do úklidu, miulý týden jsem neměla moc času - vdávala se mi ségra a já šla za svědka. Takže jsem víc vypomáhala se svatbou, než se starala o domácnost. Dnes jsem dohnala restíky.

Taky můžu porovnat: při prvním těhotenství s Terkou jsem přibírala snad od prvního dne. Chutnalo mi :-? Opravdu jsem to brala tak, že jím za dva. Nechutenstvím jsem netrpěla a tak jsem k porodu dofuněla s 15kg navíc :zed:
Teď jsem to jiný, jsem zvyklá zapisovat si jídelníček a mám přehled o Kj. Píšu si ho i teď v těhu. Snažím se jíst pestře, v menších porcích a častěji. A taky jsem pořád v pohybu.
Navíc tentorkát mi je celodenně špatně, nezvracím, ale ten pocit žaludku na vodě je děsný :poblion: Takže nějaké to uzobávání „mimo“ prostě nehrozí :mrgreen: A dobře mi tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
13.4.10 12:44

Holčičky já se vám musím pochlubit, tak jsem byla včera u pana doktůrka si předepsat UTROGESTAN (páč m došel) a když už jsem tam byla tak jsem ho poprosila zda by se nekoukl jeslti je vše OK (nerada bych zažila to co minule, ufff) a málem jsem se rozbrečela štěstíčkem, no vysmátá jsem z toho ještě teď - už hejbeme ručičkama a kopeme nožičkama, to byla kráááása. Já už se nemážu dočkat toho 29. dubna kdy jdu na tu první velkou prohlídku a pro těhulkovskou průkajdu a chci slyšet, že je vše OK a tak jak má být…holky já se tak těším a přitom se tak bojím, je to ale asi normální, že o svoje mimuško se budeme bát vždycky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6882
13.4.10 13:08

jee, tak to je fajn :dance: Já jdu k dr. příští týden :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 13:26

ahojtéé consi tak já dofuněla o 25kg těžší a už před jsem měla nadváhu :poblion: Jinak máš krásný metřík, já už se po něm taky koukala ale jsem na to děsný kopyto, poradíš prosím?
anonymko super, mě by dr tak nevzala, má tam furt narváno :roll: ale tu radost znám :potlesk: je to krásný pocit. Já mám fotku z UTZ z 8tt nějak a je to jen takový červíček, tak jsem zvědavá na tu kontrolu ve 13tt ke konci dubna. Jo a kdy se nám představíš? mám v tom pak lepší přehled hi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 13:45

Angelinko, já taky měla a mám kilča na víc. A jsem ráda, že aniž jsem věděla, že jsem těhotná, tak jsem stihla 7kg dát dolů.
S metříkem Ti asi moc neporadím, zkus si vyhledat diskusi Metříky. Já ho zase nemůžu dostat sem na diskusi, mám ho jen ve svém profilu. Teda, alespoň tam ho vidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 13:54

tak já už to máááám hééč :lol: vidíte ho? consi vždyť ho máš tady v diskuzi přeci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 13:55

já se asi musím fakt pochválit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 14:01

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 14:11

tak já nevidím ani můj a ani tvůj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.4.10 14:22

Pokud metříky nevidíš u nikoho, zapni si nahoře nad diskusí kolonku ZOBRAZOVAT PODPISY. :-) Snad to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 14:24

Laddmie a ty je vidíš? je to ok? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.4.10 14:25

Ju, já Ty Vaše je vidím. :-D

• načítám...