Poradna duly
Jana Čurdová
kóčo já ti dám prosinec
nedostaneš propustku ![]()
No já u prvního kluka zas přibrala hned ze startu několik kilo a pak to tak šlo dál až do konce, tak se hlídám, ale jinak už mě problémy prvního trimestru dá se říct netrápí i únava přešla. Jen asi tím že jsem pořád nafouklá a nalily se mi prsa, tak vypadám jak hroch už teď
a to pobolívání je takový jakože spíš nepříjemný tlak nebo tak něco, ne podbřešek ale právě u toho pupku, taky z toho neplaším ale vědět že nejsem sama by mě trošku uklidnilo hihi
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, bylo toho teď trochu moc. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a viděla srdíčko. Musím říct,že to byl nádhernej pocit. Špatně mi není, akorát jsem pořád pekelně unavená. Asi je to dědičný, moje máma říkala, že jí taky nikdy nebylo špatně v těhotenství. Tak doufám ,že to nepříjde.
Báro ahojky, mě u porvního taky nebylo ani trošku špatně, teď to bylo trošku spojené s nechutenstvím ale jinak nic a ta únava to je klasika, já před měsícem byla jak šípková růža, pokud to půjde tak si odpočiň. Jinak gratuluju k srdíčku ![]()
Ahoj holky ![]()
V první řadě bych chtěla napsat Klárce, jak moc mne mrzí, že se miminečko neujalo
Určitě se vám brzy zadaří.
Taky bych byla pro, aby jsme to tady pořádně rozjely ![]()
Já se dnes dala do úklidu, miulý týden jsem neměla moc času - vdávala se mi ségra a já šla za svědka. Takže jsem víc vypomáhala se svatbou, než se starala o domácnost. Dnes jsem dohnala restíky.
Taky můžu porovnat: při prvním těhotenství s Terkou jsem přibírala snad od prvního dne. Chutnalo mi
Opravdu jsem to brala tak, že jím za dva. Nechutenstvím jsem netrpěla a tak jsem k porodu dofuněla s 15kg navíc ![]()
Teď jsem to jiný, jsem zvyklá zapisovat si jídelníček a mám přehled o Kj. Píšu si ho i teď v těhu. Snažím se jíst pestře, v menších porcích a častěji. A taky jsem pořád v pohybu.
Navíc tentorkát mi je celodenně špatně, nezvracím, ale ten pocit žaludku na vodě je děsný
Takže nějaké to uzobávání „mimo“ prostě nehrozí
A dobře mi tak ![]()
Holčičky já se vám musím pochlubit, tak jsem byla včera u pana doktůrka si předepsat UTROGESTAN (páč m došel) a když už jsem tam byla tak jsem ho poprosila zda by se nekoukl jeslti je vše OK (nerada bych zažila to co minule, ufff) a málem jsem se rozbrečela štěstíčkem, no vysmátá jsem z toho ještě teď - už hejbeme ručičkama a kopeme nožičkama, to byla kráááása. Já už se nemážu dočkat toho 29. dubna kdy jdu na tu první velkou prohlídku a pro těhulkovskou průkajdu a chci slyšet, že je vše OK a tak jak má být…holky já se tak těším a přitom se tak bojím, je to ale asi normální, že o svoje mimuško se budeme bát vždycky ![]()
ahojtéé consi tak já dofuněla o 25kg těžší a už před jsem měla nadváhu
Jinak máš krásný metřík, já už se po něm taky koukala ale jsem na to děsný kopyto, poradíš prosím?
anonymko super, mě by dr tak nevzala, má tam furt narváno
ale tu radost znám
je to krásný pocit. Já mám fotku z UTZ z 8tt nějak a je to jen takový červíček, tak jsem zvědavá na tu kontrolu ve 13tt ke konci dubna. Jo a kdy se nám představíš? mám v tom pak lepší přehled hi ![]()
Angelinko, já taky měla a mám kilča na víc. A jsem ráda, že aniž jsem věděla, že jsem těhotná, tak jsem stihla 7kg dát dolů.
S metříkem Ti asi moc neporadím, zkus si vyhledat diskusi Metříky. Já ho zase nemůžu dostat sem na diskusi, mám ho jen ve svém profilu. Teda, alespoň tam ho vidím ![]()
tak já už to máááám hééč
vidíte ho? consi vždyť ho máš tady v diskuzi přeci ![]()
Pokud metříky nevidíš u nikoho, zapni si nahoře nad diskusí kolonku ZOBRAZOVAT PODPISY.
Snad to půjde.