Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky a děkuji za rady.Tak jsem se rozhodla,že raději počkám a poradím se i s gynekologem,protože tam půjdu v úterý a snad mi dá průkazku a uvidí srdíčko
a bude vše jak má být
.Jinak já byla také na začátku 5týdne a čekání na srdíčko
je fakt hrozné
.Už se těším až uvidí doktor srdíčko
a řekne mi,že je vše jak má být!A to přeji všem!
Tak to nechapem ako mozete byt bez masa. Ja som teraz za sviatky nezjedla ani kusok sladkeho, z ovocia len susene slivky a tlacim maso a cokolvek slaneho.
A vratila som sa k zelenemu caju, snad to babo rozdycha, z tej kyslej chuti v puse co mam po vsetkom co zjem (okrem toho masa) a dokonca aj po dzuse a bylinkovom caji mi bolo na umretie.
babi tak každý má asi jiné chutě, neříkám že maso nejím ale dělá mi to problém a ani to sladké nějak moc nemusím, určitě to jsou jen takové ty klasické chutě nechutě v prvním trimestru
AngelinaBalerina píše:
babi tak každý má asi jiné chutě, neříkám že maso nejím ale dělá mi to problém a ani to sladké nějak moc nemusím, určitě to jsou jen takové ty klasické chutě nechutě v prvním trimestru
tak tak…taky jsem neřekla, že jsem vegetariánka. Ale teď je období, kdy prostě maso nesnáším a může to být ta nejlepší šunka neb pořádná flákota. Miluju sýry - samozřejmě se vyhýbám zrajícím. A čemu jsem přišla na chuť, tak červeným blumám.
ahoj holky, já přisla na chut všemu ale tak max dvakrát si kousnout a už to celý den nemůžu ani videt ![]()
No ja som sa rozhodla ze teda cakam chlapceka, ked mi ide len slane … ale svokra vravela ze pri dvoch chlapcoch sedela cele tehotenstvo v cukrarni ![]()
Akurat ma trosku trapi ze hoci nevracam, tak jem menej nez obvykle ![]()
Ahoj holky, tak ja se s vami loucim. Ve Ct jsem potratila. Vsem vam preju hodne stesti a hlavne zdravi a aby vam to vsechno dobre dopadlo. Hodne sil. Opatrujte se!!!! Pa
Klááárko ježiškote to mě strašně mrzí to mi věř
Neboj se, zase se to podaří! Taky jsem to jednou zažila a vím jaké to je, snažili jsme se 2,5roku a mělo to být naše první a pak to po třech měsících šlo zase. Přeju Ti hodně štěstí a aby si to co nejdříve překonala ![]()
ahojky Kláry tak to je smutné,ale určitě se vám to brzy znovu povede a budeš se znovu radovat.Tak se drž a klidně nám piš jak se ti vede a co je nového
Holky má někdo občas takový tlak až lehkou bolest kolem pupku? Podle mě to nic není ale někdy to není zrovna příjemný, tak by mě zajímalo jestlo má ještě někdo tady. ![]()
Holky škoda že se nám to tady tak pomalu rozjíždí, říjnovky mají už sto stránek
tak pište ať si řeknem novinky ![]()
Ahoj,
Klaaaro to ěm moc mrzí. Ale v každé diskuzi vždycky někdo ubyde. To myslím tak jako že v tom nejsi sama a je to docela časté. Já to taky zažila-ne teda spontání potrat,ale zamlklý a tak vím co to je. Neboj, přejde to a za chvilku budeš znova těhtoná a všechno bude OK. Držím palce ![]()
Angelina-já mám někdy tlak kolem pupíku, někdy mě bolí celý podbřišek, zrovna včera hdoně až jsem se malinko bála, ale někdy nic. Já jsem zvyklá z prvního těhu, to mě bolelo břicho v podstatě celé těhotenství, takže se zas tak moc neděsím, každopádně mě to vždycky malinko postraší. Myslím si že je to vnímavostí na bolest každé z nás a taky tím jak se roztahuje děloha
Holky je už založenej prosinec 2010? Asi ne co? Chtěla jsem tam mrknout, protože já to mám tak na rozhraní ![]()
JInak já nezvracím, ale je mi dost špatně a hlavně teda večer. S první dcerou jsem v téhle době už blila jak alík
Teď mám jen nutkání, ale zatím ani jednou. A taky mi tolik nevadí smrady. Tak ale zase to má nevýhodu že do začátku asi nezhubnu jako minule ![]()