Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.10 14:26

Laddmie a ty se k nám hlásíš do klubu nebo si jen tak zavítala? :-D Jak vidím tak průkazku si dostala ve stejný den jako já a na ko jdeš taky ve stejný den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.4.10 14:30

Jinak, holky, když jste u toho jídla, tak já musím v žaludku pořád něco mít, jinak je mi dost špatně.Už to jídlo začínám proklínat, ale opravdu se mi metabolismus zrychlil tak třikrát a žaludek se mi požírá sám. :zed: Už se těším, až to přejde. Jestli nevidíte můj metřík, tak jsem 9tt+3, TP 13.11. :dance: NEMŮŽU SE DOČKAT!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 14:30

holky to není možný…já te noťas asi rozšlapu nebo co :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.4.10 14:31

Jestli můžu, tak se k Vám ráda přidám.. :-D Stejně Vás tady už chodím nějakou dobu okukovat :oops: :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 14:33

Laddmie a to čekáš první mimčo? Já bych ten čas taky nejraději popohnala dopředu :-D a metřík vidím :potlesk: Já začínám mít spíš už chutě ale musím je držet zkrátka a začíná se mi rýsovat nějaký špek :think: a džíny nosím už bez pásku, mám je tak tak, jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.4.10 14:38

Džíny už taky bez pásku :palec: Je to moje první mimčo a letos mi bude 26 (i manželovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 14:46

Laddmie tak to tě vítám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 14:46

Tak vidíš, určitě to prožíváš, já už naštěstí vím co mě čeká ale těším se taky hrozně moc. Prcka už mám většího, takže to snad bude v pohodě. Mě je 30
consi tak jak s těma metříkama, už to ide? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 14:48

rifle mám volný, dokonce jsem teď v zadku ještě něco ubrala :-D Při úklidu jsem našla i své těhu rifle, tak jsem je vyprala a dala do police, budou se hodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 14:51

Angelinko, taky mám 30 - jsem říjnová :-) No metříky samozřejmě nevidím :pocitac:
Taky srovnáváš s minulým těhu? Já zjišťuju, že je úplně jiné a až na ty žaludeční stavy a neustále maštění vlasů bych řekla, že je i příjemnější než to první. No uvidíme, jak tomu bude za pár týdnů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 14:53

Máš chlapečka nebo holčičku? A jak je dítko staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 14:56

Consi tak já kromě toho že mám o deset kg víc než u prvního, tak s tím jídlem a nechutenstvím jsem to měla teda taky jinak, u prvního mi nebylo nic a prej jsem byla jak vysavač :roll: :lol: Navíc já jsem silně „prdelatá“ takže nějaké to ubrání v onech místech bych uvítala, nicméně je to asi marné hihi. Kalhoty jedny taky mám ale nějak se mi zatím do nich nechce nevím proč a těhot. džíny si pak pořídím taky a mám objednané nějaké tuniky ale obyč ne těhotenské, oni si na tom děsně přirazí a není v tom rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 14:58

consi já mám Martínka a je mu 4,5 a je taky listopadový. Věcičky mám tak do roka všechny neutrální, takže nemusím skoro nic kupovat a tvůj metřík vidím i u staršího dítka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
13.4.10 15:07

Když už se bavíte o tom přibírání. Při prvním jsem spíš shodila.
Zato teď nevím jestli mám už bříško, nebo jestli je to jen moje pneumatika :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.4.10 15:08
consi píše:
Laddmie tak to tě vítám :srdce:

Děkuji, Consi. :srdce: Mám 17-ti měsíční neteř, je to zlatíčko :srdce:, tak se moc těším už na to své mimčo.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí