Poradna duly
Jana Čurdová
Laddmie a ty se k nám hlásíš do klubu nebo si jen tak zavítala?
Jak vidím tak průkazku si dostala ve stejný den jako já a na ko jdeš taky ve stejný den ![]()
Jinak, holky, když jste u toho jídla, tak já musím v žaludku pořád něco mít, jinak je mi dost špatně.Už to jídlo začínám proklínat, ale opravdu se mi metabolismus zrychlil tak třikrát a žaludek se mi požírá sám.
Už se těším, až to přejde. Jestli nevidíte můj metřík, tak jsem 9tt+3, TP 13.11.
NEMŮŽU SE DOČKAT!! ![]()
Jestli můžu, tak se k Vám ráda přidám..
Stejně Vás tady už chodím nějakou dobu okukovat
![]()
Laddmie a to čekáš první mimčo? Já bych ten čas taky nejraději popohnala dopředu
a metřík vidím
Já začínám mít spíš už chutě ale musím je držet zkrátka a začíná se mi rýsovat nějaký špek
a džíny nosím už bez pásku, mám je tak tak, jak jste na tom vy?
Džíny už taky bez pásku
Je to moje první mimčo a letos mi bude 26 (i manželovi).
Tak vidíš, určitě to prožíváš, já už naštěstí vím co mě čeká ale těším se taky hrozně moc. Prcka už mám většího, takže to snad bude v pohodě. Mě je 30
consi tak jak s těma metříkama, už to ide? ![]()
rifle mám volný, dokonce jsem teď v zadku ještě něco ubrala
Při úklidu jsem našla i své těhu rifle, tak jsem je vyprala a dala do police, budou se hodit ![]()
Angelinko, taky mám 30 - jsem říjnová
No metříky samozřejmě nevidím ![]()
Taky srovnáváš s minulým těhu? Já zjišťuju, že je úplně jiné a až na ty žaludeční stavy a neustále maštění vlasů bych řekla, že je i příjemnější než to první. No uvidíme, jak tomu bude za pár týdnů ![]()
Consi tak já kromě toho že mám o deset kg víc než u prvního, tak s tím jídlem a nechutenstvím jsem to měla teda taky jinak, u prvního mi nebylo nic a prej jsem byla jak vysavač
Navíc já jsem silně „prdelatá“ takže nějaké to ubrání v onech místech bych uvítala, nicméně je to asi marné hihi. Kalhoty jedny taky mám ale nějak se mi zatím do nich nechce nevím proč a těhot. džíny si pak pořídím taky a mám objednané nějaké tuniky ale obyč ne těhotenské, oni si na tom děsně přirazí a není v tom rozdíl.
consi já mám Martínka a je mu 4,5 a je taky listopadový. Věcičky mám tak do roka všechny neutrální, takže nemusím skoro nic kupovat a tvůj metřík vidím i u staršího dítka ![]()
Když už se bavíte o tom přibírání. Při prvním jsem spíš shodila.
Zato teď nevím jestli mám už bříško, nebo jestli je to jen moje pneumatika ![]()
consi píše:
Laddmie tak to tě vítám
Děkuji, Consi.
Mám 17-ti měsíční neteř, je to zlatíčko
, tak se moc těším už na to své mimčo.:-)