Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
15.4.10 08:14

Dobré ránko těhulky,
moc moc děkuji za včerejší uklidnění, určitě s emi líp spalo :palec:

Tomáš je jméno fakt úžasné a brácha by měl radost, kdyby byl jeho synovec po něm, ale nám začíná příjmení na Ž, takže bysme měli takové ušišlané dítě :lol: My ten výběr máme dost omezený - dlouhé příjmení obsahijící R, začátek Ž… takže nechci žádné dlouhé jméno, moc se mi líbí jména tvrdší obsahující R (Martin, Radek, Roman) ale to příjmení už je takové tvrdší… no citem u mě taky vyhráva Honzík :lol:

Jinak kafe nepiju, ale naopak mi slabé doporučili (sekla sem sebou z nízkého tlaku), a prý slabé kafe jednou za den není na škodu… furt lepší než si dát na tlak panáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
15.4.10 08:15

Ahoj holky ohledně jmen, my jsme počali na Valentýna, tak kdyby to byla holka, kterou bych si moc přála bude to Valentýnka a kdyby to byl kluk, tak to vážně nevím možná Šimon.
A co kočárky, už se po nich poohlížíte? Já tedy ano, nechci nic drahého, tak do deseti tisíc, pěknou trojkombinaci s velkým košem a nafukovacími koly, docela se mi líbí Coletto Austin tříkolový.
Jinak co se týká váhy již jsem přibrala 3 kg, ale ani se nedivím, žeru jako bagr, mám pořád hlad, aspoň budu mít co hubnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
15.4.10 08:18

Ahoj vespolek, jedno slabé kafíčko denně můžeš, já ho teda piju jen tak jednou týdně, protože je mi ještě pořád špatně (11+4) a nemám na něj chuť, ale občas mě to přepadne, tož si ho klidně dám, ale s mlékem. A to se tu někdo má, že má vybrané jméno pro kluka, my se nemůžem ničeho dobrat, vůbec žádný se nám nelíbí a manžel nechce dát po sobě. Jmenuje se Lukáš, mě se to líbí, ale vysvětlujte něco chlapovi, že :roll: . První je Bohdan. Pro holčičku teď máme Elena, ale co ten kluk to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
15.4.10 08:21

Koukám ty klučičí jména jsou oříšek, my jsme u prvního taky dlouho přemýšleli, nakonec to vyhrál Vojtíšek a řekla bych,že se k němu náramně hodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
15.4.10 08:43

Kdybych to brala takle musela bych toho prvního přejmenovat z Bohdánka na Čertíka Bertíka :-D , já doufám, že manžel povolí a bude to Lukášek nebo, že nám snad padne něco do oka. Máme doma půjčenou i knížku Jak se bude jmenovat, jenže tam jsou jména poněkud archaická, jako Koloděj, Chrudoš a pod. Říkali jsme, že už to snad mohli nějak probrat. Mám jí půjčenou z knihovny, na matrice, jí mají taky a tam je dokonce vložený list s novými v ČR povolenými jmény, ale ty se mi zdaj moc přehnaný to jsou ty různý Jessici, Vanesy apod. Nic proti, ale mě se zdá, že k našim českým přijmením je to dost exotické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
15.4.10 09:04

Ahoj
MyškaB-zase Chrudoš by šel dobře k Bohdanovi :lol: :lol: :lol:

Stvesme-neboj, hele stejně na tom nic nezměníš. Jeslti tam srdíčko být nemá tak tam nebude a jestli jo tak tam bude, nic na tom nezměníš :wink: A jak jsem psala, kldině moho k tomu oplodnění dojít dýl a proto je to celkově menší. A když roste HCG tak by to mělo být v pořádku :wink: A určitě sem choď a říkej si že všechno bude OK a ono to tak bude :wink:

kafe-neviděla bych v jednom kafi denně vůbec žádnej problém. AKorát že já na něj ztratila teda veškerou chuť a stejně tak jsem to měla i v prvním těhotenství
Celkově nemám chuť pořádně na nic. Všechno mi smrdí i když teda nezvracím jako s Nelčou. ALe ono to natahování na blití je stejně nepříjemný :lol: Akorát jsem doufala že mi bude ještě trochu víc špatně abych do toho začátku něco zhubla. zatím se nedaří :lol:

• Citovat
  • Upravit
15.4.10 13:56

ahojky :kytka:
resa no oni mi to po porodu neřekli, kluka mi normálně nosili na kojení, sice až po nějaké době kdy byl v inkubátoru ale že je to až tak jsem se dozvěděla za dva roky… dr z novorozeneckého to manželovi zakázal aby mi to řekl, a bylo to dobře, já totiž měla poporodní depky a pořád jsem brečela… pak jsem z toho byla docela v šoku…
vinge tak Michalku ti schvaluju protože se jmenuju stejně :palec: :-D
Co se týče kávy, tak piju bez kofeinu a nebo caro a jednou za dlouhou dobu si dám ze stroje ale popravdě to nutně mít ani nemusím.
Auraoro tak Valentýnka je krásný jméno čoveče, no my počali na Valentýna na sto procent, i nám by se to hodilo :lol: a kočárek už mám vybraný. Moje sestra je prodává tak mi poradila Jedo, je částečně koženkový, vybrala jsem si barvu béžovou a má podvozek v barvě kočárku, krásně houpe je prostorný a já ho budu mít za 7.500 což podle mě bohatě stačí, ten hluboký je stejně na chvíli a sporťák máme po malém Jané v perfektním stavu a stál tehdá 12tis, takže ten měnit nebudu , je to trojkolka a byl super.
Myško tak Chrudoš je bombovní :lol: :lol: to jsem se posmála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 14:12

tak posílám odkaz na vybraný kočárek, jen fotky jsou všude bez podvozku který chci, je tak nějak jinak tvarovaný a béžový, ta část na korbě která je světlejší je koženková omyvatelná

http://www.oblibene.biz/…882__204.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.4.10 14:17

kočárek je nádherný, ale já bych asi uvažovala trochu praktičtěji, když si uvědomím, že k dotkrovi nebo na skok do práce nebo kamkoliv jinam s ebudu přepravovat, budu muset kočárek narvat do špinavého kufru auta… (špinavý samozřejmě od koleček kočárku :lol: ) Asi bych violila něco podle materiálu omyvatelného, nepoškrábatelného a tmavšího :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
15.4.10 14:19

Angelinko, ráda se představím, ale jak už jsem psala, 29.04. jdu teprve na ten ultrazvuk, na testy a pro tu půkajdu, pak už si to snad mohu dovolit, zatím to nikdo neví…snad bude vše OK, co snad prostě bude, protože já už se tak těšíííím :lol:

• Citovat
  • Upravit
anonymka
15.4.10 14:22

Holky vy už jste tak daleko, už vybíráte kočárky, ty jo a máte krásné metříčky, to je bomba, to já asi neumím nebo co :oops:

• Citovat
  • Upravit
6882
15.4.10 14:22

Ahoj holky,

tak máme ve školce opět nějaké střevního prevíta. Terka se dnes poblinkala u obědu, ale to bych řekla, že jí asi nesedl, protožo to do ní ládovali skoro lopatou. Tečkou byl zelný salát, který si ona sama vydupala. No a má průjem. Tak jsem hned nasadila Hylak. Jenže teĎ nevím, jak je to u těhulí, kdybych to nedej bože chytla taky. 8-o 8-o 8-o

Jinak tatínek a porod: u prvního byl a zvládl to znamenitě.
Jména - máme vyloženě české příjmení, tak podle toho taky volíme jména. První dítko je Terka. TeĎ mám vybraného Tadeáše a Annu - po babičce.

Vítám další těhulky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
15.4.10 14:24

U jmen už máme s manžílkem taky jasno, naštěstí jsme se hnedle dohodli (tak jako snad u všeho) buď to bude Vojtíšek nebo Rozárka :-)

• Citovat
  • Upravit
15.4.10 15:59

stvesme víš v té nové kolekci je jak jsem psala částečně z koženky, na netu jsem ho nenašla a kočárek, který jsem prodala jsem měla pořád jako nový, i kamarádka která měla světlý :nevim: Já spíš počítám, že hodím na podvozek sedačku třeba do obchodu nebo jen na přejezd na návštěvu nebo tak a na procházku vezmu hluboký. No uvidíme v nejhorším je to pratelné. Ale co do konstrukce, velikosti, kazivosti kočárku (prý na něj nejsou žádné reklamace) tak si myslím že je velice praktický oproti těm dnešním supermoderním typům pro minimiminka který nehoupe, má tvrdý podvozek a prostě vydrží chvíli, tento je ještě odhlehčený hliníkový víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 16:08

anonymko určitě počkáme až se budeš chtít sama prozradit, taky mám Ko ve stejný den :palec: s metříkem ti mileráda poradím a kočárek mám vybraný jen z důvodu, že tady byla sestra z čech která je prodává a tak mi poradila a byly jsme na něj kouknout, jinak na to je ještě čas to je pravda, jen ho mám vyhlídnutej. Ona mi ho pak za lepší cenu objedná tak u nich a k vyzvednutí bude tady u nás ve velkoskladě :lol:
Jinak holky když jsem se ptala na objednání kočárku v barvě kterou zrovna nemají, tak až 6 týdnů to trvá :roll:
Kačko střevní chřipku jsme tu prodělali před nějakým týdnem už v době mého těhotenství a není to žádná sranda, kluci si mohli vzít léky ale já nic ani v lékárně nic nechtěli dát, prý na to pro těhotné moc není :nevim: ale když tak asi bude nejlepší se zeptat dr.
anonymko Rozárka je moc zajímavý, je to v kalendáři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí