Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
16.4.10 13:05

díky za tabulka, znám ji nazpaměť :-( je tam takový rozptyl hodnot, že to že jsem v normě v podstatě nemusí vůbec nic znamenat, proto se pořád dokola a asi už i otravně ptám na osobní zkušenosti… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.4.10 13:32

jinak dr. řekla, že dobrý , že víme, že od minulého pátku (14000) povyrostlo…ale ve středu i teď se mě 2× zeptala jestli OPRAVDU jsem nešpinila nebo nekrvácela… takže podle toho to vypadá, že spíš předpokládá, že to v pořádku moc není a docela se divila, že jsem nešpinila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
16.4.10 13:44

Stvesme sakra proč to neřeknou na rovinu co si myslí ty doktoři. Vím jaký to je když nevíš pořádně co se děje. Řekne ti že povyrostlo ale pak se ptá na tohle. Hele a UTZ ti ted nedělala jo? To máte s těmahle doktorama blbí. Já jakmile se ukážu v ordinaci tak se jde na UTZ a mě to strašně moc vyhovuje, vždycky se pak uklidním

Hele já nevím no, někde s e píše že v začátku těhotenství se ob den nějak ta hodnota HCG zdvojnásobuje, to by znamenalo že by jsi měla mít víc, když už je to týden. Na druhou stranu, vzrostlo a já nevím kdy to končí touhle periodickou řadou.
No nezbývá nic jinýho než doufat a věřit, snad bude všechno OK :hug:

• Citovat
  • Upravit
315
16.4.10 13:53

UTZ byl v tu stredu a tam mi prave rekla, ze je asi o tyden mladsi a srdicko tam neni a ze mam zajit na krev, at vime jestli vubec roste…

tema otazkama na krvaceni a spineni me totalne dostava… nedelam celej den nic jinyho, nez ze poposedavam a pri kazdym pocitu trochy vlka letim na zachod… :-(

Ale ne, prave jsem si radikalne zakazala jakykoliv spatny uvahy… Vim na 100% ze ovulace byla az tak 18DC a tim padem je proste prcek mensi nez kdyz se to pocita od posledni MS… atkze do tabulek zapadam a zbytecne s enervuju! a je to vyreseny!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 14:00

stvesme HCG se ti zdvojnásobilo tak jak to má být, opravdu bych nestresovala.. já třeba od začátku netuším jak vysoké HCG vůbec mám, směrodatné je pro mě co jde vidět na UTZ, krev mi ještě nebrali, jdu až na začátku 13tt. Ty začátky jsou prostě takové a pokud víš že jsi otěhotněla později tak se nenech nervovat, ti doktoři jsou fakt někdy divní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.4.10 14:01

stvesme - neboj, já to mám taky tak..podle ms jsem 10tt a podle UTZ jsem teď nějaký 8tt+3. U dr. to bylo tedy podle MS 8tt a podle UTZ 6+2
U Terezky jsem v tom taky měla pěknej hokej, taky byla o dva týdny menší než měla být podle MS. Uvidíš, že to bude v pořádku. Taky měl doktor podezření, že mimčo neroste, ale já si den před kontrolou dělala testy a čárky byly ještě silnější a tak mi potvrdil, že těhu probíhá. Nedávno jsem našla ještě dva testíky, tak jsem to z hecu prubla a byly tam hned silné lajničky.
Nemysli na špatné věci, uvidíš že budete oba v pořádku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
16.4.10 14:17

Ahoj holky, už jsem doma z práce a právě jsem Vás dočetla. Já taky bohužel nevím, kolik mám hcg od začátku těhotenství. Šla jsem na 1.kontrolu v 6tt a rovnou na utz, :srdce: už jsme viděli a v 8tt poradna, další utz, těhu průkazka a 5 odebraných ampulí krve snad na všechny možné testy. 8-o Moje doktorka je rychlovka, na nic nečeká. :lol:
Stvesme- někdy to nemusí všechno sedět podle tabulek, kdyžtak budeš mít netabulkové dítě :wink:. Když nekrvácíš, myslím, že by to mělo být ok. A zamlklý potrat se pozná špiněním nebo krvácením?
Jinak dovču plánujeme autem na Slovensko nebo v ČR. Letadlo mi doktorka v těhotenství nedoporučovala.V Tatrách jsme byli v zimě a bylo tam krásně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.4.10 14:29

laddmie na létání je 1000 názorů. Moje kamarádka bydlela v Irsku a jako těhotná lítala na prohlídky do ČR, protože v Irsku je péče o těhotné nulová. Aerolinky tě pustí do letadla až do nějakého 20tt, pak už tam jsou různá omezení. Gábi se pak přestěhovala do ČR, ale lítala opravdu hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 14:43

Laddmie mě to s tím HCG vůbec netrápí, protože neustále čtu jak je to individuální a tak bych stejně nevěděla jestli to v pořádku je a nebo ne. Stvesme se určitě :srdce: dočká si myslím a špinění se stává i u zdravého těhotenství. A to létání :nevim: si myslím že v druhém trimestru proč ne, prý spíš může vadit když je to časté ale to jsem někde četla a jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
16.4.10 14:49
stvesme píše:
a podle menstruace jsi rpesne kolik? Me na tom UTZ rikala, ze vacek odpovida spis 6. tydnu nez 7+3… NO uvidím, chvilkama věřím, že jsem holt jedna z mnoha, která uvidí srdíčko pozdeji a chvilkama mě přepadá smutek a strach :cry:

podle ms 8+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.4.10 14:54

stesme s tím hcg se vůbec netrap, to je tak strašně individuální, že se to nedá porovnávat podle tabulek.. hlavní je,že roste.. a doktorka je teda pěkně blbá, že Tě takhle stresuje, místo aby Ti hned udělala utz třeba už by hezky viděla :srdce: netrap se těmi hodnotami a jejími kecy a příště na prohlídce už bude vše ok - kdypak jdeš?
já měla v minulém těhu v 9tt hcg 45tisíc a stejně to nedopadlo, takže tak..

a zamlklé těhu se pozná buď až na utz, že tam není srdíčko, nebo špinění - já špinila, tmavší hnědá (ale ne uplně tmavá) a malinko a jela jsem na pohotovost jen pro jistotu a čekaly mě blbý zprávy :-? ale to se tu určitě nikomu nestane!!!

jinak holky s tím létáním.. já se snažila hodně pročíst, protože na konci května letíme na víkend do Amsterdamu a jde o to,že jak se mění ty tlaky, tak se může hůře okysličovat krev, ale nemůže to samo o sobě způsobit potrat!!! rizikové je to ve třetím trimestru kvůli předčasnému porodu.. ale co doktorka to názor, já jsem se pro jistotu mojí radši ani neptala :mrgreen: aby mi to nevrtalo hlavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
16.4.10 15:08

stvesme-nenervuj se, pokud se hcg zvedá je to myslím v pořádku. Dr se většinou řídí ve všem dle tabulek, mě dr. oznámil na začátku těhu, že je to na 90% zamlké těhu, že už by tam mělo být srdíčko,k tomu jsem špinila asi 14 dní, chtěl mě poslat na revizi, ale když viděl jak jsme z toho špatní, řekl ať příjdem za týden, k němu jsem už nikdy nešla, za tři dny jsem navštívila jiného dr. a srdíčko tam bylo, dnes mám ukončený 11 týden a miminku se zatím daří dobře , takže není nic ztraceno, věřím,že bude vše jak má a budeš se těšit z pohodového těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
16.4.10 15:15

Jinak co se týká dovolené, letos asi opět skončíme na nedalekém písáku (manžel je nadšený rybář) jako každý rok, bylo mi tedy slíbeno pokud neotěhotním, tak by jsme jeli s prckem někam k moři, ale vzhledem k tomu, že jsem těhule, tak máme smůlu a manžel samozřejmě velkou radost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.4.10 15:25

Moni při zamklém by ale nestoupalo HCG a neměla by ty těhotenský příznaky nee? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.4.10 15:42

No Consi asi ne.. ale já byla v minulém těhu ještě 22.12. na krvi, hcg 45tis jednotek a pak 15.1. miminku už netlouklo srdíčko (a podle všeho přestalo okolo toho 22.12. dle velikosti plodu…).. :think:

ale myslím,že máš pravdu, příznaky by snad nebyly.. i když kdo ví v dnešní době, kdy existuje i falešné těhu..

ale Stevsme, zkus to co nejvíc pustit z hlavy, udělej si pěknej víkend a buď hlavně v psychické pohodě, to je moc důležité ( i když já mám teda co radit :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí