Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, my dnes byli nakupovat v Ostravě, tak jsem si pořídila dvě letní trička v trošku větší velikosti než je má obvyklá.
V létě už budeme mít bříško, tak ať nejsou těsné. Angeli, my jdeme taky v červnu na koncert, ale na Petra Koláře.
Co se týče pohlaví, tak četla jsem v jiných diskusích, že holkám, které čekaly kluky, určili doktoři pohlaví už ve 12tt! Pinďa jde už v tomto týdnu vidět na utz. ![]()
no holky s tím čínským kalendářem jste mi teda daly… ověřuju to horem spodem a furt to vychází… jenže já to mám nějaký ošemetný, protože počali jsme sice stopro v březnu, ale vypadá to že někdy hned na začátku, takže by se tam ten únor dal vlastně počítat, když je kratší že jo
a mám ještě jednu babskou metodu s prstýnkem, kamarádce vycházel kluk a kluka má a i podle toho čínskýho, jsem se teď koukala že jí to vycházelo, no a mě podle prstýnkový metody vychází holčička a podle čínskýho teda chlapeček, ale je to tak na přelomu že to může být i holčička
teď se nemůžu dočkat toho co mi řekne doktor
kdy že už je to poznat? no při mém štěstí se nebude chtít ukázat aby mě napínal/a ![]()
a jinak kamarádka to prý věděla už od začátku že to bude chlapeček, že s tím počítali už co zjistila že je těhu… taky jste na tom tak některá?
Phoebe, nechceš si udělat metřík, ať víme, v kterém jsi týdnu?
všem moc děkuji za uklidnění. Vzala jsme si vaše rady k srdci a na celý víkend vypadla. Pátek a sobota na domečku, sice jen občas podám kladívko, nebo změřím zeď vodováhou, ale počasí bylo úžasny. Dokonce jsem si ustlala na třech dřevěných bednách na dvoře a usnula na sluníčku ![]()
Ranní zvedání žaludku trochu ustalo, akorát jak celej den v práci sedím, tak mě odpoledne docela tlačí bříško a dokud nezahodím doma kalhoty, tak je mi z toho i špatně. Ale zato močák nezapřu, pravidleně lítám v noci kolem 2.30h.
Cestování letadlem jsem taky zrušila, četla jsem že v 1. trimestru může být změna tlaku nebezpečná ![]()
Jinak s pohlavím, vzhledem k tomu, že si spermijky na ovu museli cca 3dny počkat, tak by to měla být holka…klučičí spermijky jsou prý sprinteři - vystřelí, oplodní nebo chcípnou, ale holky jsou vytrvalostní běžkyně…
Podle pleti je to každý týden pravý opak a podle chutí je do dopoledne holka na buchtách a večer kluk na salámu. Snažím se jíst zravě, ostatně jako vždycky, ale přepadjí mě chutě na samy nezdravy věci. Zatím mám už 1,5kila nahoru ![]()
Ahoj holky, dneska jsme si zavýletovali. Byli jsme na Tesáku a v Bystřici pod Hostýnem. Fajn jsem se prošla a teď jsem docela hotová, tak opočívám ![]()
Tééda, Consi takové výlety
To já bych nedala. Mně stačí, když chodím do práce pěšky 20 minut a už jsem z toho unavená. Na Tesáku je krásně, já tam jezdím každé dva měsíce na chatu Slovan. ![]()
Laddmie - já jsem chodec
Jelikož teď raději nedělám žádný sport, čekám kdy mi dr. něco povolí a já sama nechci nic uspěchat, tak teĎ chodím pravidelně na procházky s naší Bončou. Ráno zavedu Terču a hned se vydávám s Bončou do polí ![]()
Já taky ráda chodím, autem jezdím až když už opravdu nutně musím, ale teď v těhotenství to prostě vůbec nedávám.
Ale bude líp určitě. ![]()
Neboj, bude zase líp. Já měsíc před porodem měla během jednoho dne nakoupeny všechny dárky na vánoce a hned jsem je i zabalila. V noci jsem pekla cukroví - měla jsem 32 druhů
a po novým roce jako když utne a já byla totálně hotová ![]()
ahoj ahoj ahoj:-) ja vím jsem děsná ostuda že jsem tu tak sporadicky, ale bohužel penízky se musej vydělávat
jsem pěkně strhaná ale naštěstí mě čekají ted dva krásny dny volna. ¨
moc ráda bych si dala metřík jen bohuzel nevím jak na to, tak prosím o radu. jinak podle ultrazvuku jsem 10+0
někdo jste se mě tady ptal na jmena, tak doufam že přítel nenahlídne do diskuze protože o holčičím jmenu ještě neví. Klučík bude po tatínkovi (dědečkovi atd) Vratislav
a holčička Izabela.
řešili jste tu taky dovču, čož je taky dost zajímavý a pro mě docela aktuální téma po xxx letech mám jet na dovču dokonce i bez přitele ale jako za starých časů s rodiči a se segrou, moc se těším ale je to letecky do Řecka 2,6. tak jsem pěkně nervozní jestli to bude pro nás dobry
mám to zaplacený už snad od prosince.
jinak, už mi není tak špatně, návali na
občas ještě mám, občas se mi motá hlava ale jinak prsa už polevujou což je fakt moc fajn už se mi aspon líp spí
jinak jsem i po 12hod spánků jak přejeta a všechno mi smrdí:-) a po mým menším problému a 14dnech na lůžku už začínám zase fungovat a unesu i igelitku s nakupem tak snad to bude už jen lepší a lepší
A abych nezapomněla zdravím všechny nové a držím palčky ![]()
zizinko - s tím letem se klidně poraď s doktorem, ale jestli máš těhotenství bez problémů, tak by ti ho určitě povolil. Švagrová letěla na Kanáry v pátém měsíci. Za zeptání určitě nic nedáš. ![]()
zeptám to je jasný, 27.4 jdu na první velkou ko tak mám uplně rozklepaný kolena. ten čas tak letí ono je to za tyden a dva dny ![]()
tak to musís dát pak hned vedet co a jak jak to probíhalo a tak. u mě je to poprvý tak at vím na co se mám připravit. jedíny co vím že si musím připravit porodnici, což musím řict byl pěkny boj mám vybranej Motol na 99% jeste si pak pokecám se setričkou, je strasne milá a mě si jeste pamatuje když jsem byla u mamky v bříšku ![]()
určitě dám hned vědět, hlavně si musím zítra v lékárně koupit čůrací kelímky
Zítra se jedu mrknout do Olympie a tak se stavím rovnou v lékárně.
Určo se připrav na odběry
No jo, vy to v Praze máte docela složitý s těma porodnicema. U nás naštěstí s tím takový problém není. Tak ať se rozhodneš co nejlepé.