Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3394
18.4.10 16:45

Ahoj holky, my dnes byli nakupovat v Ostravě, tak jsem si pořídila dvě letní trička v trošku větší velikosti než je má obvyklá. :-) V létě už budeme mít bříško, tak ať nejsou těsné. Angeli, my jdeme taky v červnu na koncert, ale na Petra Koláře. :-) Co se týče pohlaví, tak četla jsem v jiných diskusích, že holkám, které čekaly kluky, určili doktoři pohlaví už ve 12tt! Pinďa jde už v tomto týdnu vidět na utz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.4.10 16:52

no holky s tím čínským kalendářem jste mi teda daly… ověřuju to horem spodem a furt to vychází… jenže já to mám nějaký ošemetný, protože počali jsme sice stopro v březnu, ale vypadá to že někdy hned na začátku, takže by se tam ten únor dal vlastně počítat, když je kratší že jo :D a mám ještě jednu babskou metodu s prstýnkem, kamarádce vycházel kluk a kluka má a i podle toho čínskýho, jsem se teď koukala že jí to vycházelo, no a mě podle prstýnkový metody vychází holčička a podle čínskýho teda chlapeček, ale je to tak na přelomu že to může být i holčička :DDD teď se nemůžu dočkat toho co mi řekne doktor :D kdy že už je to poznat? no při mém štěstí se nebude chtít ukázat aby mě napínal/a :DD
a jinak kamarádka to prý věděla už od začátku že to bude chlapeček, že s tím počítali už co zjistila že je těhu… taky jste na tom tak některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
18.4.10 16:58

Phoebe, nechceš si udělat metřík, ať víme, v kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
18.4.10 17:48

Ahoj holky

všem moc děkuji za uklidnění. Vzala jsme si vaše rady k srdci a na celý víkend vypadla. Pátek a sobota na domečku, sice jen občas podám kladívko, nebo změřím zeď vodováhou, ale počasí bylo úžasny. Dokonce jsem si ustlala na třech dřevěných bednách na dvoře a usnula na sluníčku :lol:

Ranní zvedání žaludku trochu ustalo, akorát jak celej den v práci sedím, tak mě odpoledne docela tlačí bříško a dokud nezahodím doma kalhoty, tak je mi z toho i špatně. Ale zato močák nezapřu, pravidleně lítám v noci kolem 2.30h.

Cestování letadlem jsem taky zrušila, četla jsem že v 1. trimestru může být změna tlaku nebezpečná :nevim:

Jinak s pohlavím, vzhledem k tomu, že si spermijky na ovu museli cca 3dny počkat, tak by to měla být holka…klučičí spermijky jsou prý sprinteři - vystřelí, oplodní nebo chcípnou, ale holky jsou vytrvalostní běžkyně… :lol: Podle pleti je to každý týden pravý opak a podle chutí je do dopoledne holka na buchtách a večer kluk na salámu. Snažím se jíst zravě, ostatně jako vždycky, ale přepadjí mě chutě na samy nezdravy věci. Zatím mám už 1,5kila nahoru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 18:44

Ahoj holky, dneska jsme si zavýletovali. Byli jsme na Tesáku a v Bystřici pod Hostýnem. Fajn jsem se prošla a teď jsem docela hotová, tak opočívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
18.4.10 19:06

Tééda, Consi takové výlety :-) To já bych nedala. Mně stačí, když chodím do práce pěšky 20 minut a už jsem z toho unavená. Na Tesáku je krásně, já tam jezdím každé dva měsíce na chatu Slovan. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 19:09

Laddmie - já jsem chodec :-) Jelikož teď raději nedělám žádný sport, čekám kdy mi dr. něco povolí a já sama nechci nic uspěchat, tak teĎ chodím pravidelně na procházky s naší Bončou. Ráno zavedu Terču a hned se vydávám s Bončou do polí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
18.4.10 19:23

Já taky ráda chodím, autem jezdím až když už opravdu nutně musím, ale teď v těhotenství to prostě vůbec nedávám. :-( Ale bude líp určitě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 19:29

Neboj, bude zase líp. Já měsíc před porodem měla během jednoho dne nakoupeny všechny dárky na vánoce a hned jsem je i zabalila. V noci jsem pekla cukroví - měla jsem 32 druhů :mrgreen: a po novým roce jako když utne a já byla totálně hotová :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.4.10 19:57

ahoj ahoj ahoj:-) ja vím jsem děsná ostuda že jsem tu tak sporadicky, ale bohužel penízky se musej vydělávat :-? jsem pěkně strhaná ale naštěstí mě čekají ted dva krásny dny volna. ¨

moc ráda bych si dala metřík jen bohuzel nevím jak na to, tak prosím o radu. jinak podle ultrazvuku jsem 10+0

někdo jste se mě tady ptal na jmena, tak doufam že přítel nenahlídne do diskuze protože o holčičím jmenu ještě neví. Klučík bude po tatínkovi (dědečkovi atd) Vratislav :oops: a holčička Izabela.

řešili jste tu taky dovču, čož je taky dost zajímavý a pro mě docela aktuální téma po xxx letech mám jet na dovču dokonce i bez přitele ale jako za starých časů s rodiči a se segrou, moc se těším ale je to letecky do Řecka 2,6. tak jsem pěkně nervozní jestli to bude pro nás dobry :roll: mám to zaplacený už snad od prosince.

jinak, už mi není tak špatně, návali na :poblion: občas ještě mám, občas se mi motá hlava ale jinak prsa už polevujou což je fakt moc fajn už se mi aspon líp spí :lol: jinak jsem i po 12hod spánků jak přejeta a všechno mi smrdí:-) a po mým menším problému a 14dnech na lůžku už začínám zase fungovat a unesu i igelitku s nakupem tak snad to bude už jen lepší a lepší

A abych nezapomněla zdravím všechny nové a držím palčky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 20:17

zizinko - s tím letem se klidně poraď s doktorem, ale jestli máš těhotenství bez problémů, tak by ti ho určitě povolil. Švagrová letěla na Kanáry v pátém měsíci. Za zeptání určitě nic nedáš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.4.10 20:21

zeptám to je jasný, 27.4 jdu na první velkou ko tak mám uplně rozklepaný kolena. ten čas tak letí ono je to za tyden a dva dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 20:38

já jdu v úterý :andel: tak jsem taky docela napnutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.4.10 20:44

tak to musís dát pak hned vedet co a jak jak to probíhalo a tak. u mě je to poprvý tak at vím na co se mám připravit. jedíny co vím že si musím připravit porodnici, což musím řict byl pěkny boj mám vybranej Motol na 99% jeste si pak pokecám se setričkou, je strasne milá a mě si jeste pamatuje když jsem byla u mamky v bříšku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 21:04

určitě dám hned vědět, hlavně si musím zítra v lékárně koupit čůrací kelímky :-D Zítra se jedu mrknout do Olympie a tak se stavím rovnou v lékárně.
Určo se připrav na odběry 8-) No jo, vy to v Praze máte docela složitý s těma porodnicema. U nás naštěstí s tím takový problém není. Tak ať se rozhodneš co nejlepé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí