Poradna duly
Jana Čurdová
no na moc uz jsem si koupila skleničku:-) a odbery mam už za sebou krásných 6 zkumavek brr a k tomu ješte 1,5hod čekáni v čekárně na odběr.
no já jsem se narodila v prace ale v zaří jsme s přitelem koupily byt u brandyse nad labem kde je taky nemocnice ale já mam prostě strach z komplikací tak proto radši ten motol. a moje mamča s přitelem se na mě už dohodli že poslední dny pře plánovaným TP budu travit u rodiču doma kde to budu mít do motola přes kopec. ty jsou na mě hodný co my to takhle planovat v 10tydnu těhotenství
![]()
Barraa ahá vidíš já si pamatuju že jsme to řešily v nějaké diskuzi a já ti psala že bych to nedělala ale rada doktorky je na místě, ona je odborník, takže díky za radu ![]()
Laddmie v ostravě? Tak doufám že jsi mi mávala ![]()
stvesme:
klučičí spermijky jsou prý sprinteři – vystřelí, oplodní nebo chcípnou.. hihi to je dobrý ale taky jsem to četla
zizi čauky no ostuda trošku seš
Když klikneš třeba na můj metřík tak ti to dá vybrat metřík tak zatrhneš, pak máš na výběr co ti po něm pojede, zatrhneš a pak termín porodu a zkopíruješ kód a dáš u nastavení ve zprávách jako podpis a na dovču v druhém trimestru když už by byla naplánovaná bych já osobně jela ale možná se poraď s dr
Kačko to se máš že si povýletila, já se taky na nějaký chystám ale jinak jsem lenoch a autem jedu všude, než se cpát v MHD. Já dnes byla kouknout na Kačenku od bratrance, byla druhý den doma z porodnice a krásná už se těším na svoje ![]()
Tak krásný večer, jdu udělat masáž zad manžílkovi když mi dnes „konečně“ přezul auto ![]()
Já to do porodnice taky měla přes cestu
Teď po přestěhování to mám o něco dál a budu rodit i v jiné porodnici.
Míšo, já dneska toužila po horké vaně, ale o tom si fakt můžu nechat jen zdát, takže teď tu sedím s nohama na stole a odpočívám. Chlap si na svým počítači zapisuje „kešky“, které jsme dnes našli a Terka byla tak vyřízená, že šla po koupače a pár lžičkách jogurtu spát.
Kači tak jedině ne horkou ale teplá nevadí ne?
No utahaná bobinka asi byla, náš prcek jen lítal na zahradě s dětma a taky padl za vlast
papa
ok tak jak ho tam dostat mame a ted jeste dobre vyplnit ale to az zitra, pritel jede uz domu tak se mu budu věnovat tak krasny zbytek vecera a papa zitra maminky ![]()
Jenže já mám ráda takovou tu fakt hooodně teplou vodu, knížku nebo časáček, k tomu nějakou hudbu
Tak zalezu alespoň do sprcháče ![]()
metřík vidím,ale udělala sis ovulační…vyber si ze skupiny pregnancy
holky jsem asi blbá ale ten metřík vůbec nechápu… jakej, kde??? nikde nic nevidím???
hele holky prolezla jsem to tu horem spodem ještě s kamarádkou a nikde u sebe ani u nikoho jinýho jsem žádný metřík teda fakt nenašla… takže jestli někdo můžete napište mi kde ho vůbec najdu, možná mám špatně nějaký nastavení nebo já nevim
Omlouvám se že vpadám do vaší diskuse jen jsem si chtěla zavzpomínat jaké to bylo když jsem byla těhu mě se syn narodil v listopadu 2009 přeji vám všem hodně štěstí a věřte, že s malými štíry to nebudeme mít jednoduché ![]()