Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
18.4.10 21:16

no na moc uz jsem si koupila skleničku:-) a odbery mam už za sebou krásných 6 zkumavek brr a k tomu ješte 1,5hod čekáni v čekárně na odběr.
no já jsem se narodila v prace ale v zaří jsme s přitelem koupily byt u brandyse nad labem kde je taky nemocnice ale já mam prostě strach z komplikací tak proto radši ten motol. a moje mamča s přitelem se na mě už dohodli že poslední dny pře plánovaným TP budu travit u rodiču doma kde to budu mít do motola přes kopec. ty jsou na mě hodný co my to takhle planovat v 10tydnu těhotenství :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 21:18

Barraa ahá vidíš já si pamatuju že jsme to řešily v nějaké diskuzi a já ti psala že bych to nedělala ale rada doktorky je na místě, ona je odborník, takže díky za radu :kytka:
Laddmie v ostravě? Tak doufám že jsi mi mávala :lol:
stvesme: :lol: klučičí spermijky jsou prý sprinteři – vystřelí, oplodní nebo chcípnou.. hihi to je dobrý ale taky jsem to četla
zizi čauky no ostuda trošku seš :lol: Když klikneš třeba na můj metřík tak ti to dá vybrat metřík tak zatrhneš, pak máš na výběr co ti po něm pojede, zatrhneš a pak termín porodu a zkopíruješ kód a dáš u nastavení ve zprávách jako podpis a na dovču v druhém trimestru když už by byla naplánovaná bych já osobně jela ale možná se poraď s dr
Kačko to se máš že si povýletila, já se taky na nějaký chystám ale jinak jsem lenoch a autem jedu všude, než se cpát v MHD. Já dnes byla kouknout na Kačenku od bratrance, byla druhý den doma z porodnice a krásná už se těším na svoje :kytka:
Tak krásný večer, jdu udělat masáž zad manžílkovi když mi dnes „konečně“ přezul auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 21:24

Já to do porodnice taky měla přes cestu :) Teď po přestěhování to mám o něco dál a budu rodit i v jiné porodnici.

Míšo, já dneska toužila po horké vaně, ale o tom si fakt můžu nechat jen zdát, takže teď tu sedím s nohama na stole a odpočívám. Chlap si na svým počítači zapisuje „kešky“, které jsme dnes našli a Terka byla tak vyřízená, že šla po koupače a pár lžičkách jogurtu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 21:28

Kači tak jedině ne horkou ale teplá nevadí ne?
No utahaná bobinka asi byla, náš prcek jen lítal na zahradě s dětma a taky padl za vlast :mavam: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.4.10 21:31

jen zkouším metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.4.10 21:32

ok tak jak ho tam dostat mame a ted jeste dobre vyplnit ale to az zitra, pritel jede uz domu tak se mu budu věnovat tak krasny zbytek vecera a papa zitra maminky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 21:32

Jenže já mám ráda takovou tu fakt hooodně teplou vodu, knížku nebo časáček, k tomu nějakou hudbu :dance: Tak zalezu alespoň do sprcháče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.4.10 21:33

metřík vidím,ale udělala sis ovulační…vyber si ze skupiny pregnancy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.4.10 21:40

tak mi to nedalo a jeste tu jsem a už jsem funkční:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.4.10 23:11

holky jsem asi blbá ale ten metřík vůbec nechápu… jakej, kde??? nikde nic nevidím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.4.10 23:25

hele holky prolezla jsem to tu horem spodem ještě s kamarádkou a nikde u sebe ani u nikoho jinýho jsem žádný metřík teda fakt nenašla… takže jestli někdo můžete napište mi kde ho vůbec najdu, možná mám špatně nějaký nastavení nebo já nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.4.10 23:30

Omlouvám se že vpadám do vaší diskuse jen jsem si chtěla zavzpomínat jaké to bylo když jsem byla těhu mě se syn narodil v listopadu 2009 přeji vám všem hodně štěstí a věřte, že s malými štíry to nebudeme mít jednoduché :-)

• Citovat
  • Upravit
4724
18.4.10 23:39

no tak zkouším ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.4.10 23:39

a nic… ???

• načítám...