Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3394
16.4.10 18:38

Tak jsem zdlabala rybí prsty a odpočívám. Začínám mít už na to jídlo vztek. Vůbec nemám hlad, ale mám velice nepříjemné křeče v žaludku, když se nenajím co dvě hodiny. :-( Jinak mě začala bolet levá kyčel, že ani chodit nemůžu. Nevím, jestli to může mít něco společného s těhotenstvím. Holky, můžu to namazat ibalgin.mastí nebo raděj do míst kolem břicha žádné takové masti nedávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 18:46

Laddmie ty prsty to mě inspirovalo, dám si je asi taky s citronem, potřebuju pořád kyselé 8-)
Podle mě to s těhotenstvím nesouvisí a koukni na příbalový leták co tam píšou ale podle mě jednou to nemůže uškodit. mě dr říkala i co se týče léků, že můžu lecos když to není vyloženě zakázané na letáku, že oni to nemají jen natestované. Já to sice neriskuju ale mast je podle mě lokální problém a jde to přes kůži. stejně jak se píše o nosních kapkách.. já trpím na silnou chronickou rýmu, jsem i po operaci nosu a první těhotenství bylo vyloženě zalívané kapkama, jinak bych nedýchala a nic se nestalo a teď pokud je potřeba tak to taky neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.4.10 19:43

hurááááá…vidím metříky :mrgreen: stačilo zmáčknout jedno blbé tlačítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 19:48

No tééda Kači už bylo na čase :lol: a kde máme pochvalu? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
16.4.10 19:49

Laddmie-tak mast vůbec není jen lokální záležitost a do krve to jde stejěn jako jiné léky. Ale ibalgin je povolený. To jsem taky psala Kouckýmu a když něco bolí nebo je teplota tak je povolený paralen a ibalgin,takže pokud to bolí hdně tka bych se nebála a namazala nebo si i ibalgin vzala ale samozřejmě jeden nebo prostě nějak rozumně :wink:

Jídlo-tak já pořádně nemám jako hlad a na nic nemám chuť,a le potřebuju se najíst jinak bych :poblion: Zaháním tím to jak je mi špatně

Jé zrovna říkají že řádí stření chřipka, snad nás nedostane, to by bylo nepříjemný

Stvesme já bych se taky tak na to HCG neohlížela, podle mě není až tak důležitý u každýho je to jako se vším jinak. Prostě musíš počkat na další UT to už by tam srdíčko mělo být stoprocentně a uvidíte.
A špinění nemusí znamenat ještě zamlklé těhu, já v obou těhotenstvích špinila tentokrát vlastně skoro 14dní v kuse a všechno bylo na kontrole OK. tak hlavu vzhůru. DKy že to jdeš na další UTZ?

• Citovat
  • Upravit
6882
16.4.10 19:52

no jooo…jste všichni krásní :dance: :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 20:16

kóčo tak jistě že to do krve jde, ale zrovna jsem měla s dr o tom rozhovor že co jde vnitřně je vždy horší a já měla na mysli jak jsem psala to, co není vyloženě na příbalovém zakázáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 20:21

a když už jsme u toho ibalginu, tak se nějakou dobu psalo o tom, jaké je to z léků zrovna svinstvo .. není lepší třeba Fastum gel? U Ibalginu masti píšou že raději ne a u Fastumu se může do 6tého měsíce těhotenství, teď jsem na to koukala a netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.10 00:08
Laddmie píše:
Tak jsem zdlabala rybí prsty a odpočívám. Začínám mít už na to jídlo vztek. Vůbec nemám hlad, ale mám velice nepříjemné křeče v žaludku, když se nenajím co dvě hodiny. :-( Jinak mě začala bolet levá kyčel, že ani chodit nemůžu. Nevím, jestli to může mít něco společného s těhotenstvím. Holky, můžu to namazat ibalgin.mastí nebo raděj do míst kolem břicha žádné takové masti nedávat?

s tím jídlem to mám taky tak, už jsem ani nevěděla co to je cítit hlad (vzhledem k mému předešlému bordelu v pravidelnosti stravování) a teď cca každé 2-3 hodiny cítím teda šílenej hlad, což jsou předpokládám ty křeče v žaludku, jako kdyby byl úplně prázdný, ale přitom je blbost aby byl prázdný :D, i z postele ráno mě to vytáhne (dneska se mi fakt vstávat nechtělo a snažila jsem se ukecat, že ještě přece spim, tak nemůžu jíst… nepomohlo to :D) a to s tou kyčlí taky mě začala z ničeho nic bolet minulý týden jako bych si blbě tu nohu přeležela nebo namohla… bolela mě asi 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.4.10 08:20

Pěkné ráno všem, tak jsem se prokousala přes hromadu příspěvků…uff. Zase jsem měla náročný týden.
Phoebe to s tou kyčlí mě zaujalo. Já totiž minulý týden měla něco podobného s loktem: ráno jsem se vzbudila - bolel jako přeležený pak další čtyři dny a přitom jsem si s ním nic neudělala. Předevčírem mi zase začlo zlobit koleno - mám takový pocit, jestli mi mimčo nebere něco, co mé klouby potřebují. Proto jsem včera snědla celý pytlík gumových medvídků :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.4.10 10:09

AHOJKY HOLČINKY, TAK VÁS ZAS PO NĚJAKÉ DOBĚ ZDRAVÍM :mavam: :mavam: :mavam:U NÁS ZATÍM VŠE V POŘÁDKU :-) SNAŽÍM SE DOČÍST VŠECHNY PŘÍSPĚVKY :-D JŮŮŮŮŮŮŮŮ VY UŽ TADY PROBÍRÁTE JMÉNA I KOČÁRKY :potlesk: :potlesk: :potlesk: MÁM DVOULETOU KAROLÍNKU, U TÉ JSEM MĚLA BEBECAR, SUPER VOZÍTKO, VELKÁ SPOKOJENOST, ALE UŽ SE V NĚM VOZÍ DALŠÍ PRINCEZNA, TAK BUDEM KUPOVAT NOVÝ, ZATÍM POMRKÁVÁM PO CASUALUPLAY S4, ALE NA TO JE JEŠTĚ ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSU, PRO HOLČIČKU JMÉNA ZATÍM ELIŠKA, NEBO ANNA-MARIE A CHLAPEČEK OLIVEREK :-DJINAK POŘÁD VELKÁ ÚNAVA :lol: KONTROLU MÁM V PÁTEK,TAK SNAD BUDE VŠE V POŘÁDKU. JINAK SRDÍČKO KRÁSNĚ BILO V 6+2TT :huban: :srdce: NA DOVČU LETOS ČECHY, SLOVENSKO A VÝLET DO RAKOUSKA :kytka: MĚJTE BEZVA VÍKEN :pankac: :pankac: :pankac: SUPER, ŽE SVÍTÍ SLUNÍČKO :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.4.10 10:22

A JEŠTĚ K MASTIČCE NA KLOUBY, JÁ JSEM MOC OPATRNÁ, ASI BYCH NEDÁVALA :think: KDYŽ UŽ JE HODNĚ ZLE, MAXIMÁLNĚ PŮL PARALENU :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.4.10 10:33

Stvesme držím palečky, neboj určo to bude všechno v pořádku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.4.10 10:35

Phoebe-kyčel mě zatím bolí druhý den, trochu to přešlo v noci, asi si taky koupím ty gumové medvídky, jak píše Baraa. :-D Jj, miminko si z nás bere hodně, doufám, že jen samé dobré věci. :mrgreen: Jinak svojí pletí teď připomínám puberťáka :think: Už se těším, až bude 1.trimestr za námi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.10 11:04
Laddmie píše:
Jinak svojí pletí teď připomínám puberťáka :think: Už se těším, až bude 1.trimestr za námi. :-)

no já jsem se cítila jak puberťák v prvních týdnech kdy jsem o těhu ještě nevěděla, bylo to strašný, připisovala jsem to přicházející menstruaci ale bylo to horší než kdy před tím :D takhle osypaná jsem nebyla snad ani v pubertě :D

No a jinak jsem furt unavená poslední týden :( furt spím nebo ležím a furt jsem unavená, potřebuju fungovat ale nejde to. A nezvracím ale celý dny je mi blbě :( ovšem dneska už mi celkem na zvracení i je, a o tom že mi všechno smrdí už ani nemluvim…
MILUJU TĚHOTENSTVÍ… a bude hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital