Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
15.4.10 18:17

Míšo, byla jsem s ním max. spokojená, i ségra která s ním teď jezdí si ho vychvaluje. Je to německý kočárek, trojkombinace, ale i přesto super. Stál nás něco kolem 11 tis.
Potřebovala jsem kočárek i do terénu a ne jen městský. Proto jsem do něj šla. Podobné kočárky jsou pak Hocco Diamont, Hauck a nebo ABC Design
http://http/…-col-854.htm
Já mám jen jinou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.4.10 18:19

já dostala pak nějaký kufřík až v porodnici a bylo tam docela dost věcí..mýdla od Sebamedu, vzorky mastiček Pupík, Rybilka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.4.10 18:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 18:43

Kačko tak jsem koukala, asi bude vážně praktický i do terénu, ten můj zase asi tak ne ale my zas tak neterénníme hii. A jakou máš barvu nějakou univerzal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
15.4.10 19:06

Ahoj holky, dorazila jsem z práce, tak Vás zdravím :mavam: Já žádný prenat.balíček nedostala, já chci taky :-( Jéé, vy už řešíte kočárky, já nad tím ještě nějak nepřemýšlela.Ale ráda se nechám inspirovat.I když kočárek budeme asi dědit.A jak Vám všem jinak je? Únava, nevolnosti…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 19:21

Laddmie ahojky, no jak jsem psala já tu měla ségru z čech tak jen poradila a přišla tu na to řeč. Mě je bezva, špatně mi není, spavka přešla a všechno mě tlačí v pase a vypadá to fakt že strašně špekatím a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
15.4.10 20:00

Phoebe-ahoj, vítej :wink: Já taky váhám jestli nejít do prosince,a le ten jsem nenašla. Mě jde totiž o to, že i v říjnu když jsem rodili tak jsem měla termín 20. a rodila jsem 22. a strašně moc jsem záviděla všem který už porodili a zároveň tím víc byla nervozní. A se svým termínem 29.11. bych byla v prosinci mezi prvníma :lol:

Stvesme-uklidni se, tím toho pro sebe uděláš nejvíc. Hele já mám stejnou zkušenost, váček pořád enodpovídal a byl menší, pak byl prázdnej-jako že se v něm nevyvinulo žádný embrio-máš tam alespoň žloutkovej váček, nevíš? Nechci tě strašit jen píšu i tuhle možnost, ale jestli ti poroste HCG, tak by to mělo být v pořádku a je to jen nesrovnalost v počtech. Uvidí alespoň podle té krve. A tebe by doktor nevzal dřív na UTZ? U nás když tam přijdeš tka ti ho udělá

Holky s těma střevníma chřipkama a tak podobně se ničeho nebojte. Platí pravidlo v prvních 14dnech všechno nebo nic. KDyby miminku ty prášky ublížili, tak u vás nezůstane :wink: Já otěhotněla v době kdy měla malá neštovice, já je ž sice měla, ale taky mi to pořád nedalo. PRý se nemůže nic stát. Taky mě pořád bolelo v krku tkaže jsem se ládovala práškama, ale já hodně sázím na homeopatii, ale halvu si s tím nedělám, kdyby bylo něco špatně tak se to projeví
A na průjem smecta a živočisný uhlí, případně nějaké čaje. Víc stejně není nutné :wink:

Já mám kočárek po holce, prvně jsem si myslela že ho po prvním dítku prodám a koupím na druhé novej, ale vzhledem k tomu že se moje dítě nechtělo vozit takže jsem odmítla znova investovat do takovéhle věci. Máme šedý X lander, v té době kdy jsem ho kupovali stál ještě 16tis a já sjem s ním teda moc spokojená. Chodíme hodně do lesa a to je fakt sportovní kočárek, má nafukovací kola, je super. No a malá mi v něm nechtěla sedět už v roce, tkaže na rok prostě novej kupovat nebudu :lol:

• Citovat
  • Upravit
15.4.10 20:16

kóčo záleží na tobě a prosinec můžeš i založit, jen je to škoda když už jsme se tu trošku poznaly :nevim:
s tou střevní tak víc spíš nemůžeš, třeba by bylo když to jde z člověka horem spodem naráz, řeknu ti, že tak zle mi snad ještě nebylo
jinak já si jdu opět válet šunky, tak se mějte pro dnešek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
15.4.10 20:31

Angelino tak právě když to jde z tebe horem dolem tak stejně nic neuržíš. Musíš počkat až když už není co a pak rychle slupnout třeba to uhlí a když vydrží alespoň chvilku tak doufat že si tělo něco vzalo a zapůsobí :lol:

y jo já chodím každý den spát hned po skončení nějakého seriálu co dávají-nejdýl v půl 10. A jsem úplně mrtvá už odpoledne

• Citovat
  • Upravit
6882
15.4.10 20:44

Míšo, naštěstí máme barevnou kombinaci: krémové a hnědé barvy, je tedy víc do světla, ale výborně se udržoval. Nejdřív jsme bydleli ve městě, ale jezdívali jsme hodně na výlety a hlavně jsme neustále venčili psa, takže malá kolečka u nás prostě nehrozila. Teď bydlíme na venkově a kočár ještě maximálně využijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.4.10 20:55

kóča

žloutkový váček mám, jen asi zatím nic víc v něm. Obrázek mi Dr. ani nedala. Což je dobře, bych se na něj furt dívala a trápila se.

Pro dnešek to zkusím pustit z hlavy,zítra uvidím, co ta krev. Když jsme měla přesně před týdněm 14000, kolik by tak mělo být teď, aspoň zhruba…dvojnásobek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
15.4.10 21:28

stvesme-kolik by mělo být hcg bohužel nevím,ale držím palce, aby to dopadlo dobře :kytka:
angeli-neříkej tomu špek, ale krásné těhotenské bříško :mrgreen: :mrgreen:
kóčo, zůstaň tady s námi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.4.10 21:43

ahoj holky, už Vás tady déle sleduju :oops: a teď bych se ráda zeptala:
toto je moje druhé těhu, první nedopadlo :// (viz podpis), už jsem byla minulé úterý na kontrole a bylo srdíčko :) včera mě uplně přestaly bolet prsa (a to mě poslední týden bolely fakt fest) a navíc beru utrogestan a po něm mám výtok - jak to pak vytíká (protože zavádim) .. no a výtok byl dneska hodně mírně světle do béžova večer… 8-o nechci bejt plašan,asi o nic nejde, ale řeknu Vám, už aby bylo úterý a další kontrola fakt, ať mám jasno..

jinak všem Vám přeji příjemné těhulkováníí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
16.4.10 07:49

Dobré ráno,
Stvesme-ty máš gestační váček, žloutkovej se tvoří až v něm a ten pak vyživuje miminko do té doby než ho začne vyživovat placenta :wink: M2 se minule v tom gestačním právě nevytvořil ani ten žloutkovej, rpostě nic. S hladinou HCG neporadím i dkyž na netu někde byly tabulky kolik by mělo být. Vím že ze začátku by každý druhý den měl být dvojnáseobek a pak se to nějak už zastavuje asi v tom třetím měsíci. Doktor ti to řekne nejlépe :wink:

Moni 25-ahoj, hele já měla první těhotenství taky blbí a u druhého jsem se pak strašně sledovala. Pořád jsem si mačkala na prsa a byla spokojená když jsem se :poblion: protože jsem si myslela že je všechno v pořádku. Pak mě taky přestali bolet a psala jsem Kouckýmu a ten mi psal že vymizení příznaků samo o sobě nic neznamená. I mě teď někdy prsa bolí a pak třeba zase přestanou, podle toho se neřiď. Taky zavádím utrogestan :wink: a na KO jdu taky v úterý, tak si pak napíšem :lol: A neboj, pokud je něco špatně, tak se ten výtok asi nějak rozjede a když ne tak to mohlo být cokoliv :wink:

Holky bolí vás ještě břicho jako na MS některou? Já už si to z prvního těhu nepamatuju do kdy mě to bolelo. Někdy necítím nic a potom zase třeba i v noci trochu když du na záchod tak to cítím. Vím že je to normální, jen se ptám jestli to tak taky někdo má. Já totiž nechápu takový ty holčiny co řeknou že ani neví že jsou těhotný. Já o tom sakta vím, nic není jako před tím. Pořád se mi dělá špatně a pořád mi něco smrdí, ještě jsem unavená i když ne tolik jako při prvním a čekala sjem to horší a halvně pořád cítím to břichoa nebo prsa

• Citovat
  • Upravit
anonymka
16.4.10 08:05

Teda holky tady se to rozjelo, že ani nestíhám hihihi, ale je to moc fajn :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení