Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojtéé kóčo tak já už to dávno nemám to bolení podbřišku ale zase mě táhne pořád kolem pupku, taky nepříjmený
Laddmie no u těch štíhlkých to tak je ale já jsem doost při těle a tak u mě to fakt vypadá jako špek ale i tak ho mám ráda ![]()
Moni25 vítám tě, s Utrogestanem nemám zkušenosti, takže neporadím ale držím pěsti ať je vše ok, kdy máš termín?
Míša
Ahojky ![]()
moc děkuju Kóče za uklidnění, asi nemá smysl plašit, prostě co se má stát se stane..
tak Ti budu držet palce na úterý a pak si napíšem!
Míšo, podle ms mám termín 24.11. ![]()
tak snad to vše dopadne holky, je to hrozný, jak se člověk bojí a vlastně už bát nepřestane nikdy.. ![]()
Krásné ráno,
konečně vykukuje sluníčko, hned ten den bude veselejší. ![]()
Dnes jsem si pochutnala na bílém jogurtu s Dobrou vlákninou a skleničce jablečného džusu, tak snad jsem se miminu zavděčila.
Moni tak to seš naše
![]()
Kačko tak to je ukázková snídaně, mě začínají brát chutě ale snažím se necpat
a teď jsem si udělala presso po dlouhé době ![]()
Miši, snažím si hlídat co jím, ale někdy taky ujedu. Dovolená? Letos po vlastech českých, každoročně jezdíme k příbuzným co bydlí u Č. Budějovic. V září jsem ještě letěla s Terkou na Kypr.
Angí, díky za přijetí! ![]()
jinak dovča.. no musím přiznat že my syslíme penízky na mimčo a taky nevím, už bych měla mít bříško a nevím,jak se budu cítit.. takže dovča opravdu jen Čechy, možná Slovensko, Chorvatsko.. nic předem neplánujem, rozhodnem se až pak aktuálně..
Consi a líbilo se Ti na Kypru? vždycky mě lákal ![]()
Kačko letěla sama? No my jsme ted byli každý rok a v září jsme taky byli v Řecku ale tak bych si přála jet aspoň do Chorvatska.. my jsme tak jeli jak se měl narodit Marťa a to jsem byla v pátém měsíci. Dovolená byla superní, jeli i rodiče. Akurát cesta zpět to byly muka, za prvé nám odešla klima a zrovna začli ty úmorné vedra a já myslela že nedožiju domova a za další jsme jeli audinou TT a ta je tak tvrdá, že jsem fakt trpěla. Takže uvažuju co podniknout, ale asi máš pravdu že po čr to bude nejlepší a nejbezpečnější. Kdybyste měla některá nějaký tip kam s prckem tak budu ráda a nebo to chorvatsko někde nahoře. Lítat se bojím i netěhotná a nejsem si jistá rizikem v těhotenství.. prostě uvítám každý postřeh holky. ![]()
Moni já už naštěstí mám vše po prckovi, jen se koupí kočárek a kdyby to byla holka tak asi vykoupím vše růžové v okolí jak bych si to přála:lol:
Nás taky napadlo slovensko ale kam tam, tatry tam jsme byli několikrát, nějaké termály pro mě nepřicházejí v úvahu
no ale mám děsnou chuť někam jet, zatím můžem třeba na víkend jet i sami dva, což pak bude problém už na dlouho.
Míšo na Slovensku je fakt pěknej ten Slovenskej ráj.. a Ty už máš prcka, takže chceš dovolenou s ním předpokládám?
Letěla jsem s mou maminkou. Sice bylo září, ale teploty byly hodně vysoké, ale dalo se to zvládnout díky klimatu, které tam bylo.
My letos nic moc neplánujeme, max. ty Budějovice. Přítel má jen dva týdny dovolené. Spíš budeme během prázdnin různě výletovat. Terka má zavřenou školku od 19.7. do konce srpna.
JInak léto trávíme rádi u domečku, na zahradě nám nic nechybí. Ráchačka v bazénu, pískoviště atd…takže když nejsme po výletech, je u nás neustále veselo, protože tu pořád někoho máme ![]()
Moni, Kypr je nádherný. Mám hrozně ráda památky a tam máš vykopávky a různé archeoparky na každém kroku. Jeden jsme měli asi 15 minut od hotelu. A vstupné do archeoparků je směšné do 5 eur.
Fakt krása, určitě tam znovu někdy pojedu
tak dnešní hCG mám 22660, v 7tt+5.
Holky, prosím, byly jste některá v 8tt na krvi? Kolik jste měly?
Tak jsem tu z práce a je víkend, paráda ![]()
Stvesme-tady je ta tabulka http://www.zbynekmlcoch.cz/…kvalita.html
A co ti řekla doktor? Ten to ví nejlíp
Tak my na dovolenou určitě nepojedeme. Za prvé manžel si vzít dovolenou nemůže a za druhé já se po prvním těhotenství kdy jsem si zrovna vybírali dovolenou a lékař mi řekl že musím do nemocnice a ležela jsem tam tři měsíce pro riziko předčasného porodu, takže po téhle zkušenosti opravdu na dobu těhotenství neplánuji vůbec nic
Jinak já taky všechny věci mám už po NElince a kdyby to byl kluk,t ak žena mého bratrance má super výbavičku a prý je mi k dispozici
Oni mají dva kluky a žili dlouho v americe a ona je hrozná nákupčí takže má nedherný věcičky. I na Nelču mi půjčovala hodně věcí v takových něutrálních barvách a koš na mimčo a tak. Holyk já se na to mimčo těším čím dál víc ![]()
Prvně se to ve mě trochu pralo, protože moje první díťátko bylo strašně uřvaný a ta péče o něj byla nepředstavitelná-pro mě jako pro nematku
Teď už vím co mě čeká, tak jsem pořád měla obavy z těch nocí a tak ![]()
Já si myslím že s tím bříškem je to normální, děloha roste a jsou to takové stavy jako když to má člověk dostat, teda já to tak mám a jsem spíš ráda, že vím že se něco děje (že rosteme) a prsa se pnou auaua hlavně teda bradavky ty mám citlivé, že se nemůžu ani umejvat.