Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kóča
17.4.10 11:20

Ahoj,
Laddmie-mě zatím ta pleť minula, ale v minulém těhotenství jsem byla fakt jako puberťák. Nikdy jsem s pletí neměla problémy max tak v těch 15 kdy jsem šla na intr, velká změna, jiná voda, hormony atd a výsledek byl katastrofální. To byla moje nejhorší pleť v životě a pak právě v tom těhu. Teď to zatím nemám,a le to jsem měla taky kolem tak 4. měsíce, takže je ještě čas :lol:

Ty jo to jste mi udělali takovou chuť na ty gumový medvídky, že bych taky sežrala pytel kdybych ho tu měla. Já je miluju teda i normálně, ale teď na ně mám chuť ješět víc. Ale taky se vám zdá že byly lepší v době když jsme byly mi malé? Takový voňavější a hezčí :lol:
Celkově hodně vsázím an to že si tělo samo řekne. Já jsem nikdy v životě nejedla žervé, tvaroh, almette a pomazánky tohohle typu a kolem 6.měsíce kdy asi z těla miminko už vysálo všechen vápník sjem měla neuvěřitelnou chuť na tyhle věci. V podstatě jsem byla celý den na celozrném pečivu a tvarohu. Manžel ten se nestačil divit a kupovat :lol:
A taky mě vždycky hlavně v začátku přepadne veliká chuť na ovoce. Chutná mi i normálně, ale to co mám teď to se nedá srovnat s normální chutí. Jedla bych melouny na kila, jahody, mandarinky, pomeranče a naštěsí tím řeším večeři. Je to sice dost sladké ale zase lepší než třeba chleba se salámem ne?
Dneska jsem skočila na váhu, tak mám trochu radost. Od začátku těhu jsem zhubla 2 kilča a to nezvracím. Jen teda jak jnejsem při chuti tak se hodně omezuji a spíš tak jako uzobávám a halvně večer jím to ovoce. Já mám nadváhu,takže jsem ráda, že to jde malinko ještě dolů. NO v minulém těhu jsem přibrala jen 9 kilo-což si myslím že jde na to že jsem od půlky musela pouze ležet. Tak snad se to bude opakovat a nebude to horší, nebo ne o moc :lol:

• Citovat
  • Upravit
3394
17.4.10 11:43

Vidím, že příznaky máme, Phoebe, shodné :mrgreen: Já jak cítím mastné, tak se mi obrací žaludek. Ale zatím jsem do záchodu ještě neskórovala a doufám, že ani nebudu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.4.10 11:55

Kóčo, meloun bych si dala taky, ale nemůžu ho zatím nikde sehnat. :-( Váhu mám pořád stejnou, ani nehubnu, ani nepřibírám. Zatííím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.4.10 12:01

LADDMIE, O PLETI ANI NEMLUV, JÁ JSEM TAKY SAMÝ PUPÍNEK :roll: A JEŠTĚ DO TOHO VRTÁM TAK TO VYPADÁ HŮŘ :lol: SNAD TO TÍM 1 SEMESTREM ZMIZÍ :lol: KOČO, JÁ TAKY POŘÁD BYCH JEN OVOCE A URČO TO JE LEPŠÍ NEŽ NA VEČER CHLEBA SE SALÁMEM :-P A PRO MIMI VITAMÍNKY :-D ŠPATNĚ MI JE CELKOVĚ, TAKOVÁ ÚNAVA A CO DVĚ HOĎKY HLAD, TAK SI DÁM VŽDY NĚCO MALÉHO, VÁHA MI ZATÍM STOJÍ POŘÁD 53KG, ALE JAK SI VZPOMÍNÁM TAK PO TOM 4 MĚSÍCI TO ŠLO RYCHLEJI NAHORU, KAŽDOU PORADNU TAK OKOLO DVOU KIL NAHOŘE, VE FINÁLE JSEM PŘIBRALA 12 KILO, ALE ŠLO TO ZAS RYCHLE DOLŮ :-D :-D :-D A TEĎ SE JEŠTĚ PŘI MALÉ NABĚHÁM A TERORIZUJE MĚ CELÝ DEN :lol: POŘÁD SE MĚ DOŽADUJE A CHCE I HODNĚ NOSIT, TAK NEVÍM, MÁ OKOLO 14 KIL :-? TAKŽE SI ODPOČINU AŽ USNE VEČER A PO OBĚDĚ TAK HOĎKU, NO BUDE TO ASI ZÁHUL, DVĚ MALÉ DĚTI, JEŠTĚ, ŽE ZAČÍNÁ CHODIT DO ŠKOLKY, TAK TO URČITĚ BUDE POMOC :lol: CHTĚLA JSEM TO PŘI JEDNOM, Z MATEŘSKÉ NA MATEŘSKOU, AŤ PAK MŮŽU UŽ NA STÁLO DO PRÁCE :-x JEN MĚ MRZÍ, ŽE JSEM SI NEMOHLA VYBRAT MATEŘSKOU JAKO U KÁJI NA TŘI ROKY, ALE TEĎ MUSÍM NA 4 ROKY…HOLKY PÁÁ DOBROU CHUŤ K OBÍDKU :kytka: CO DNES VAŘÍTE? U NÁS BRAMBORAČKA A KRŮTÍ ROLKY S RÝŽÍ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.4.10 12:05

My polévka s uzeným masem a tvarohové knedlíky s meruňkami. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.4.10 12:24

:-D mňam mňam :palec: :palec: :palec: bych si taky dala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.10 13:20
Laddmie píše:
Vidím, že příznaky máme, Phoebe, shodné :mrgreen: Já jak cítím mastné, tak se mi obrací žaludek. Ale zatím jsem do záchodu ještě neskórovala a doufám, že ani nebudu!!

já zatím blila jen jednou, druhý den po tom co jsem objevila na testu //, pak se mi chtělo znova když jsem byla venku ale to jsem záhadným způsobem rozdýchala, no měla jsem na mále… a k tomu mastnýmu, včera jsem si dala nechutně mastnou bramborovou kouli plněnou mletým masem.. když jsem to viděla, žaludek se mi obracel, ale snědla jsem to :D protože i přes to to vypadalo lákavě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 13:35

Ahojte všichni, hezký den vám přeju, dneska je tam vážně fajn. Já byla dneska na kurzu a na oběd dělal manžel pstruha na másle a brambory. Ty sladké knedlíky bych si taky dala ale.
Holky já mám opačně zase hezčí pleť než obvykle :-D , kdybych dala na pověry tak budete mít holky a já kluka :lol: ale já tomu moc nevěřím. mě všechny příznaky už fakt týden zpátky přešly a s jídlem to mám všelijaké nicméně už mi není špatně a nic mi vyloženě nevadí, ta únava je taky skoro pryč. Někdo tu psal, že bude hůř, no ke konci asi ano ale myslím, že nás čeká fajn období v tom druhém trimestru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
17.4.10 18:25

ahojky :-) zdravím vás ze zahrady :-) Dneska je nádherně, tak jsme udělali kus práce. Vypustili bazén a komplet ho vyčistili, vyplela jsem si své levandulky a přestěhovali jsme andulky na letní byt. Měla jsem tu naše, tak jsme si splkli.
Já teď mám pleť v pohodě, u Terky jsem byla jak puboš. To mi připomělo, že se musím objednat zase na kosmetiku :dance:
Spíš se mi více mastí vlasy a to jako fakt hodně. Jsem docela nešťastná. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.4.10 19:24

Angeli, takže máme první tipování na pohlaví, jo :mrgreen:
Consi, my máme taky andulku, ale bydlíme v paneláku, takže žádné letní býváníčko nemá. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.4.10 19:34

Holky, když jsme u toho tipování pohlaví, vyšlo Vám to podle této čínské tabulky?
 http://www.pohlaviditete.cz/…ndar_tab.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
17.4.10 19:50

laddmie taky jsme u našich měli anduláka. Dožil se 16-ti let. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
17.4.10 19:52

já jsem asi blbka, ale té tabulce vůbec nerozumím :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.10 20:33

já teda taky ne, nevim jak zjistim podle toho ten lunární věk když tam nejsou čísla u těch datumů… ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.10 20:37

tak nevim, tak jestli jsem to dobře pochopila tak bychom měli mít chlapečka… a my bychom prý raději holčičku :D… no ale ono je to jedno, hlavně když to přežijeme, zvládneme a budeme zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí