Listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
19.4.10 10:32
Laddmie píše:
Ahoj holky, dobré ráno, krásné metříky máte!!! :kytka: :palec: No, já se zase chystám do práce, po odpočinkovém víkednu s tím mám velký problém.
Michaelakk-děkujeme za uklidnění :lol: já osobně moc štírů neznám, tak jsem zvědavá, jací štíři jsou :-)
:lol: tak to ja jednoho stira uz znam a je to muj přitel a musim rict ze to dava pekne zabrat a ted k tomu bude jeste jeden. to si asi fakt sednu hlavou proti zdi :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
19.4.10 11:15

Ahoj všem, tak jdu z ultrazvuku a jsem 8+2.
A nádherně mu bije srdíčko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.4.10 12:49

štír je můj ex a nemůžu si teda stěžovat ale on byl na přelomu 22.11. a pak mám štíra kamarádku… myslím si že štír to má dobrý… nenechá sebou mávat jako třeba já vodnář… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
19.4.10 12:57

teda holky tady se to rozjelo, ani to nestíhám číst :-D to je moc fajn, holky já se taky tak moc těším na 2. tr. fakt moc, sice já nějak problémky teď už nemám vůbec, ale už si to chci začít pořádně užívat…holky máte už někdo bříško, mě se zdá že už se mi tam něco klube, hlavně když ležím, tak není propadlé ale nějaká boulička se tam tlačí :-D ještě 10 dní vydržet a hurááá první poradna…

• Citovat
  • Upravit
6882
19.4.10 13:40

ahoj holky, tak jsem se před chvílí vrátila z Olympie. Koupila jsem si parádní kalhoty, byly s 50% slevou, tak vyšly na 400,–. Omrkla jsem v HMku super těhu oblečení, chtěla jsem si koupit krásnou halenu,ale nakonec jsem si jí nevzala. Zkoušela jsem jí,ale pořád nemám představu, jak mi bude s pupkem. Tak jsem jí tam nakonec nechala. Jinak CA má akce na bodýčka. ALe na to je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
19.4.10 13:47

Holky tak já jsem taky spokojená s těhotenstvím v létě. Ze stejného důvodu jako angelina. Taky nevím do jaké bundy bych se zabalila, ale to stejně asi na konci listopadu už bude aktuální. V čem teda budu chodit to nevím. Já teda nemám těhotenské hadry ani na léto. Tím jak jsem ležela tak jsem nic nepotřebovala jen pyžamo a jedny kalhoty na kontrolu k doktorovi nebo převoz z nemocnice domů. A triko sjem vždycky nějaké někde vzala :lol:
Takže teď budu muset doplnit zásoby, protože jsem přesvědčená že tentokrát bude všechon v pořádku :lol:

Conci čas na bodýčka sice je, nicméně to láká viď? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20777
19.4.10 13:51

Vinge tak moc gratuluju ke kontrole, jen tak dál!  :kytka:

holky, podle mě je léto na těhu dobrý, ještě přeci jen nebudeme mít ty největší pupky a vždycky se daj najít sukně s gumovým lemem nebo tak a volnější tuniky - ani to nemusí být těhotenské :wink:
akorát se chystám si kupovat nové plavky a to vůbec nevím, jestli se mi vyklubou prsa nebo ne a taky spodek jaký koupit.. :think: radši to nechám až na poslední chvíli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
19.4.10 13:53

Ahoj holky já jsem tu dlouho nebyla, ale byla jsem jak na trní a dneska po třech týdnech jsem byla na utz a máme srdíčko a 2,5cm, tak jsem ráda. Podle ms jsem 10+4tt a podle utz jsem 9+2tt tak je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
19.4.10 13:54

kóčo, já byla v dětským oddělení, protože jsem sháněla kalhoty a trička pro Terku, tak jsem na to jen mrkla. Zatím bych nic nekupovala :roll:
Jinak těhotenství v zimě nic moc - já se s pupkem tahala do ledna a fakt jsem neměla skoro v čem chodit. Ještě, že mám jednu fajn fleesku, co je teplá a hodně pohodlná. NOsila jsem na ní fleesovou vestu, co jsem dostala od skorotchýně. Byla to taková ta doktorská s nějakou výšivkou léku…no obleček hrůůzný,ale teplo bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 13:56

holky tak už nechte nás hodné štírky v klidu jooo a klidně kupujte bodyčka když jsou s velkou slevou hihi než pak za to dát jednou tolik ale já všechno mám, jen jestli to bude holka tak zaútočím na holčičí barvy :-D
mě už teda břicho narostlo docela, jsem z toho paf, protože u prvního jsem ho měla až v pátém měsíci a dneska jsem byla na nehtech a první co bylo tak že už to jde na mě krásně vidět 8-o já myslela že ani né ..
vinge no super, gratuluju k srdíčku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
19.4.10 15:07

Souhlasím a Angelinou, jsem taky štír :-P
Jak to počítáte podle MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.4.10 15:13

Vinge první den poslední ms je první den těhotenství.. a týden má 7dní, čili to pak k tomu dojdeš lehko.. například já jsem dnes 63dní od první ms čili 9+0 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
19.4.10 15:23

Takže když MS byla 22.2. tak jsem 57 dní, tj.8+1 a podle utz jsem 8+2?
Já nevim jestli to těhotenství nemá u mě vliv na mozek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 16:22

digi ahojky, to je fajn že je vše v pořádku, třeba by ses mohla stavit častěji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 16:23

vinge čau štírko tady štírka :lol:
Kači tak jak je, není ti smutno když seš tam sama jedna opuštěná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí