Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3394
17.4.10 20:44

Holky, v tom levém sloupci si spočítáte lunární věk-ten je jiný než Váš normální.Když jste se narodily třeba 10.3.1980 a v tabulce píšou, že čínský rok začal 16.2.1980, tak jste se narodily měsíc po novém čínském roku, takže jste se narodily do roku 1. Pak každý další rok počítáte dále 2,3,atd..až dojdete do roku 2010 do 14.2. a pokud jste byly oplodněné :mrgreen: před 14.2., tak ten rok 2010 už nepočítáte, pokud po 14.2., tak to počítáte za další prožitý čínský rok. A podle toho, kolik Vám vyšlo roků, tak se podíváte do tabulky na únor - tedy měsíc oplodnění, předpokládám u nás listopadových - a vyjde Vám buď červená holka nebo modrý kluk. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.4.10 20:50

Phoebe-a my bychom prý raději holčičku :D :-D to říkáš Ty nebo partner :-D můj manžel by chtěl asi kluka a mně je to jedno. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.10 21:43
Laddmie píše:
Phoebe-a my bychom prý raději holčičku :D :-D to říkáš Ty nebo partner :-D můj manžel by chtěl asi kluka a mně je to jedno. :srdce:

no byla jsem udivená ale přítel chce holčičku.. že jsou prý rozumnější… ale tím si nejsem tak jistá podle holek co mám kolem sebe :D no a já taky nepatřím mezi moc rozumné :D proto mám vedle sebe rozumného chlapa :D ale vyvracet mu to nebudu :D nehledě na to že bych chtěla stejně děti dvě, takže když to teď vyjde podle toho kalendáře a bude chlapeček tak si to pak vypočítám na holčičku :D. Třeba mojí mamce se to povedlo krásně, nejdřív já pak brácha a když mělo být třetí tak to byla dvojčata holka a kluk :D ale 4 děti teda fakt nechci… nevim kde bychom na to vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 22:06

Holky já vás chci jen pozdravit a popřát hezký zbytek večera. Dneska jsem byla v cirkuse, poprvé od dítěte.. prcek si to moc přál a u nás je cirkus Berosini, je to malinké a má to nějaká část rodiny Berousků. Bylo to hezké, přecejen to člověk nevidí každý den ale teda opravdu mini, žádné pořádné zvířata, akrobacie o ničem, no pro dospělé vyhozené peníze. Martínkovi se to sice líbilo ale jinak moc nedoporučuju. Ještě jsem pak vařila na zítra a jsem nějaká unavená 8-) Tak se mějte fajnově a já si na pohlaví počkám k dr a nechám se překvapit. Já tak chci holkuuuuu :zed: :lol: a manžel se těší prý ať je to holka nebo klučík. Holky co už máte děti: myslím že se to dá poznat po 16tt že? ach ta paměť :-D
Zítra se jdu inspirovat a kouknout se na mimuško k bratrancovi, v pátek je pustili domů a v neděli už zvou celou rodinu :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.10 22:32

a jinak já teda měla poslední ms 23. února ale počatý jsme byli stopro v březnu protože celý únor jsem byla pryč… Vracela jsem se 1.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
18.4.10 07:56

Ahoj holky, zdravím všechny, tak mě dle čínského horoskopu vychází zase kluk, a já chci strašně moc holku, doma již máme rošťáka, tak by bylo hezké mít k němu roztomilou usměvavou holčičku. :-)
Když jsem byla těhu poprvé, tak jsem si přála modrookého blonďáčka a aby to byl pořádný rarach, což se mi splnilo, tak doufám, že se mi nyní ta holčička vyplní. Jinak znám případ, kdy určili pohlaví již ve 12 týdnu, mé sestře ve 14týdnu, ale byli to kluci, tak třeba je to líp vidět. Jsem teda strašně zvědavá, co to nakonec bude ,manželovi je to jedno, kluka už má, tak pohlaví neřeší :-) Jinak včera jsem vlezla na váhu a mám 4 kg nahoře,to je mazec, asi budu chodící koule, u prvního jsem měla 4 kg ve 24 týdnu,ale není se čemu divit,pořád jím, ráno v 6 mě vzbudí hlad, tak se najím a pak každou hodinu a půl musím doplňovat jinak mě děsně bolí žaludek, jsem od přírody docela dost štíhlá,tak doufám, že to po porodu půjde samo dolů, jen mě štve, že nemám co na sebe, nejradši bych chodila jen v teplákách :-)
A co se týká pleti a vlasů u prvního jsem byla samý beďar od začátku, ale měla jsem hezké vlasy, nyní pleť v poho a vlasy se mi mastí a začaly padat, každé těhu je fakt úplně jiné, hlavně když je na konci zdravé mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 09:58

ahojte holkyy krásné ráno vám přeju, auraoro teda 4kilča to je dost ale u štíhlé si myslím že to nevadí, já si to dovolit nemůžu mám fakt dost nadváhu a strašně se bojím na váhu vlézt ale prý do konce prvního trimestru je běžné kolem 2kil a 1,2kg jde na dítě. V prvním těhotenství jsem začínala o deset kilo lehčí, já totiž před otěhotněním držela dietu a pak okamžitý jojo efekt a hned těhotenství, pořád si to vyčítám a to jediné mi ten krásný pocit z těhotenství fakt kazí. Po porodu stejně dieta nepůjde kvůli kojení, takže se budu soustředit dál na zdravou stravu a víc na pohyb a snad to půjde trošku přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 10:03

jo auraoro já u prvního jak jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem jela nějak v té době k ségře do čech a ona tam vždycky dělá výkrmnou akci.. chutě se ozvaly hned ze začátku,nevolnosti žádné a nekecám že jsem měla ty 4kg asi během týdne a půl… taky konečná váha plus 25kg a ručička překročila magickou hranici devadesátky tak jsem si říkala jak jsem byla blbá :zed: .. čím dál víc zjišťuju že ty typy přes těch 50kg jí co chtějí a nepřiberou a ti věční dietáři a oplácanci jako já co sní tak je to hned vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babi Zlopocasna
18.4.10 10:17

No ja verim ze vacsina bab pribera prave preto ze chudne. Kym som mala svojich 50 kil, bola som v pohode, vysplhala som az na 53 a slusalo mi to, stale som bola povodna konfekcn velkost. Potom som zo stresu schudla 10 kil za dva tyzdne a ked som prisla k sebe, tak pri vahe 50 kil nosim o cislo vacsie saty … a nejak sa to na mna aj dalej vytrvale lepi a zvacsujem sa.

• Citovat
  • Upravit
4290
18.4.10 10:18

No já jsem dříve taky nějaké diety držela a musím říct, že váhu si udržet byl větší problém než po porodu, to jsem jedla když jsem měla hlad a nezříkala jsem se celkem ničeho a váha se držela, myslím, že je to i hodně o psychice, čím více se člověk snaží hubnout a myslí na to, tím to jde hůře, taky je fakt, že s malým prckem, takovým neposedou jako můj syn, se váha taky udržuje sama.Taky mám v plánu, že po druhém porodu začnu zase cvičit, jelikož štíhlá postava je sice fajn, ale když se to všechno klepe, tak to není nic moc. No uvidím jestli mi nadšení vydrží, plány jsou jedna věc a skutek druhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 13:35

Holky prosím o radu :think: manžel přišel s tím, že by šel v červnu na koncert Habery, který údajně bude v čr jako jediný letos a my na jednom kdysi byli a byla to bomba… nicméně tam byl děsný hluk a nevím, jestli je rozumné tam jít aby to nějak neuškodilo, co si vy myslíte? Možná je to blbost ale přesto mě to napadlo :nevim: Jinak vám přeji hezkou neděli, my jdeme za chvíli kouknout na čerstvé miminko, na malou Kačenku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.10 14:05

AHOJKY HOLKY, JÁ MYSLÍM, ŽE POHLAVÍ OD TOHO 16 TÝDNE :think: SE TU NĚKDO NA TO PTAL, ALE TAKY ZALEŽÍ, ZDA SE MIMI UKÁŽE :lol: :lol: :lol: DNESKA JE KRÁSNÝ DEN :palec: POŘÁDNĚ SI HO UŽIJTE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.10 14:06

A K TOMU KONCERTU :roll: JÁ MYSLÍM, ŽE HLASITÁ HUDBA NEVADÍ :lol: URČO TO BUDE BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁ MUZIKA:palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 14:14

no na těchto koncertech je ta hlučnost fakt šílená, vím že mi to předtím šlo celým tělem nebo jak to říct :lol: no šla bych moc ráda, byl to šupovní koncert ale raději se zeptám, někde jsem to totiž už četla že to vhodné není tak nevím a dík za každý názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.4.10 14:16

Ohledně hlasité hudby jem e informovala u své doktorky, protože zpívám s kapelou a máme koncerty a týdně zkoušky. Říkala, že když to není nepříjemné mě, tak by to nemělo vadit miminku. Spíš se ukáže, až se bude později kopat reagovat na hluk, jestli to půjde. Takže koncert určitě v pohodě. Užij si ho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí