Poradna duly
Jana Čurdová
Phoebe píše:
a nic… ???
pheebe klikni si na můj metřík a zobrazí se ti stránka kde si vybereš co potřebuješ a vyrobíš si metřík. Na konci až bude hotový se ti pod ním zobrazí webová adresa tu si skopíruj do nastavení, to najdeš u své kolonky se jménem když se chceš dostat na profil noa tam se ti zobrazí co chceš zobrazovat v diskusích a tento odkaz tam zkopíruješ chápeš? mělo by ti to jít ![]()
ale to je divný, doktor mi ve středu řekl že 8+2 podle ms a 6+1 podle ultrazvuku… takže to nesedí ani tak ani tak tak mi to vysvětlete ![]()
Michaelakkk píše:Phoebe píše:pheebe klikni si na můj metřík a zobrazí se ti stránka kde si vybereš co potřebuješ a vyrobíš si metřík. Na konci až bude hotový se ti pod ním zobrazí webová adresa tu si skopíruj do nastavení, to najdeš u své kolonky se jménem když se chceš dostat na profil noa tam se ti zobrazí co chceš zobrazovat v diskusích a tento odkaz tam zkopíruješ chápeš? mělo by ti to jít
a nic… ???
no já tam neměla zobrazený ty podpisy takže jsem neměla o žádných metřících ani páru víš
ale díky ![]()
Ahoj holky, dobré ráno, krásné metříky máte!!!
No, já se zase chystám do práce, po odpočinkovém víkednu s tím mám velký problém.
Michaelakk-děkujeme za uklidnění
já osobně moc štírů neznám, tak jsem zvědavá, jací štíři jsou ![]()
Dobré ráno,
koukám že řešíte znamení. Já bych teda štíra moc nechtěla, ale termín mám 29.11. a štír je do 22.11.,tak doufám že to vyjde. Pak už je vodnář a s tím nemám problém ![]()
Jinak dovči-ty závidím, já bych si netroufla, vzhledem k mé první zkušenosti. Škoda že jsem měla první těhotenství tak blbí, teď už se budu vždycky bát a asi si to nikdy naplno neužiju
Ale těším se na léto. Bydlíme v baráčku, máme hezkou zahrádku, tak si to užijeme alespoň u nás no. Ale to jsem se těšila i vpři prvním a nakonec jsem celé léto ležela v nemocnici a smažila se na lůžku a v nevětrané místnosti na jižní straně a bez žaluzií, prostě paráda ![]()
Zítra ráno jdu taky na KO, docela se těším že zase uvidím broučka ![]()
Ahojk,y
obávám se, že po štírovi vodnář není…je pak střelec, kozoroh a vodnář začíná až 21.1… to bys musela dlouuuuho přenášet ![]()
krásné ráno, ještě nahlížím než odjedu na nákupy. Já mám doma malou kozorožku a někdy je to pořízení s ní docela problém
Bohužel znamemí si jen tak nevybereme, štír nebo váhy..pořád to bude vaše zlatíčko, které budete mít rády takové jaké je ![]()
Ahojte holky
zizinka a Phoebe máte hezké metříky, šikovné ![]()
Michaelakkk ahojky já už taky jedno listopaďátko mám ale z 2005
ale je to Střelec
kóča to už ti vyjde určitě střelec jako je můj prcek, ten byl 30.11. a holky štír jsem já
![]()
kóčo ty jsi měla problémy v tom minulém těhotenství kvůli dovolené? Možná by bylo dobrý kdyby jsi nám napsala v čem byl problém, abychom věděly při čem na sebe dávat větší pozor ![]()
stvesme píše:
Ahojk,y
obávám se, že po štírovi vodnář není…je pak střelec, kozoroh a vodnář začíná až 21.1… to bys musela dlouuuuho přenášet
No jasně že jsem chtěla napsat střelec, spletla jsem to ![]()
Kozoroh jsem já a nedivím se že s ní máš těžký pořízení
A váha je moje holčička a je úúúžasná, chtěla bych jí zase ![]()
Angelina-nene nesouviselo to s dovolenou jako přímo. Ale zrovna když jsem začala dovolenou s manželem vybírat tak mi doktor oznámil že se mi zkracuje čípek a šla jsem ležet. A celkově to že jsem od 18tt musela jen ležet tak mi to narušilo veškeré plány na všechno a přes půlku těhotenství jsem ležela na střídačku doma a v nemocnici. Prostě blbí těhotenství se vším všudy, ale dopadlo dobře a to je hlavní
ahoj holky ![]()
Consi, tak jsme dvě, co jdou zítra na kontrolu
já už jsem pěkně nervózní ![]()
jinak jsem si všimla, že máš problémy s maštěním vlasů teď v těhu, tak to mi povídej, jako já bych si je pomalu mohla mejt každej den, fakt hnus ![]()
Ahoj holky já ze štíra taky nejsem nijak nadšená, charakteristika znamení nic moc, hlavně se mi moc nelíbí těhu přes léto, prvního mám beránka a ten když se zasekne tak s ním nikdo nehne, ale umí být i móóc roztomilej,prostě to s námi umí
ale to těhu přes zimu bylo moc fajn, vystačila jsem si s jedněma těhu kalhotama a zbytek jsem nějak zabalila pod bundu, nyní budu muset asi začít nakupovat, jelikož kalhoty už nedopnu a za chvíli to neschovám ![]()
Jinak držím móóc pěsti všem těhulkám, které čeká tento týden kontrola, ať je vše v pořádku ![]()
holky tak se zítra ozvěte co na kontrole, já jdu až na konci příštího týdne
auraoro tak já to mám naopak já jsem ráda že to není přes zimu, protože nevím co za bundu bych nosila, já měla tak obří břicho a byla jsem tak tlustá že si to neumím představit a nejhorší byly boty, ani podzimní jsem neobula žádné, to by byl můj konec a na štíry si moc nestěžujte nebo vám tu ukážu štíří tanec
![]()