Listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.4.10 16:11

Jo ještě něco :lol: už jste dostataly prenatální balíček od dr? Kdysi jsem tam měla takový kravinky k ničemu a ještě tam bylo něco prošlého a teď tam dali kromě časáku lahvičku docela fajnou malou, aspoň je tam užitečná věc, co vy? jsem se nějak rozkecala už mlčíím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.4.10 16:22

Tak v kočárkách jsem úplný amatér, tak určitě to máš už líp nastudované :palec:

Holky teď jste mi s tou střevní chřipkou připomněly, že jsem asi ve 4tt (ještě jsem nevěděla že jsem těhu) prodělala jednodenní průjem a ládovala se za den asi 4 Endiaronama :-( doprčic, snad jsem něco nepodělala, musím honem doma rpostudovat příbalový leták.

Další kamarádka se mi „pochlubila“ že už jim v 6+4 tluče srdíčko :cry: Je mi z toho smutno, asi není něco v pořádku :cry: Zítra ráno valím na krev, tak snad se hCG vyhoupnulo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.10 16:31

ahoj holky já nevím jestli listopad nebo prosinec, první termín mám na 30.11. takže to mám tak na půl :D nicméně se zatím přidávám k vám :) nechci v prosinci, protože švagrová mě straší že budu přenášet a porodím na vánoce :DD směju se tomu že to by bylo moc dlouho ale ona má většinou s takovejma tušeníma pravdu :D nicméně ultrazvuk říká 6. týden a menstruace 8. týden, přikláním se k ultrazvuku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.10 16:32
stvesme píše:
Tak v kočárkách jsem úplný amatér, tak určitě to máš už líp nastudované :palec:

Holky teď jste mi s tou střevní chřipkou připomněly, že jsem asi ve 4tt (ještě jsem nevěděla že jsem těhu) prodělala jednodenní průjem a ládovala se za den asi 4 Endiaronama :-( doprčic, snad jsem něco nepodělala, musím honem doma rpostudovat příbalový leták.

Další kamarádka se mi „pochlubila“ že už jim v 6+4 tluče srdíčko :cry: Je mi z toho smutno, asi není něco v pořádku :cry: Zítra ráno valím na krev, tak snad se hCG vyhoupnulo… :nevim:

my jsme podle ultrazvuku 6+1 a jen srdíčko viděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 16:32

stvesme no já taky nevěděla že už jsem a dala jsem si několikrát zrovna víno a přitom předtím jsem ho hodně dlouho neměla, já myslím že to nějak nevadí a věř že s tím srdíčkem je to opravdu individuální, zkus pokouknout diskuze tady a uvidíš že nekecám, já sama ho tam tak brzy neměla.
Ještě k tomu kočárku.. už jednou jsem dostala dobrou radu a kočárek byl bezvadný a teď jsem vlastně natrefila na obdobný jen lehčí. Tou barvou jsem se trošku nechala zlákat to je pravda a na ušmudlání musím dát bacha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.4.10 16:39

Phoebe

a podle menstruace jsi rpesne kolik? Me na tom UTZ rikala, ze vacek odpovida spis 6. tydnu nez 7+3… NO uvidím, chvilkama věřím, že jsem holt jedna z mnoha, která uvidí srdíčko pozdeji a chvilkama mě přepadá smutek a strach :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.4.10 16:41

Angelina

kočárek ej to opravdu moc pěkný a jestli píšeš že je i lehučký, tak co víc si přát, holt ho maminka občas opere nebo utře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.4.10 16:59

Míšo, napiš mi typ toho tvého kočárku, jelikož já se opět nemůžu dostat na obrázky :pocitac: :pocitac:

Holky, ségra aniž věděla, že je těhotná, tak prodělala těžký zánět zubu moudrosti a brala hafol ATB a malej byl v pořádku. Já se obávám, že jednu střevní potíž jsem už prodělala, to měla Terka gastroent., ale neměla jsem to tak strašné jako ona. Měla jsem párkrát Hylak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 17:32

Kačko je to Jedo Bartatina béžový a prý ATB v případě nutnosti se dají brát, mluvila jsem o tom s dr, byla jsem nemocná ale nakonec to bylo jen malé nachlazení. Kdyby byl problém, tak by mimčo šlo hned ze začátku, čemuž teda já věřím.
Phoebe já tě tady vítám a už nikam nechoď :palec: Já měla prvního kluka 30.11. a teď o pět let později budu mít zase listopadové dítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.4.10 17:38

Míšo, kočárek je krásný a mají fakt super výběr v barevných kombinacích.
My budeme jezdit s našim Knorrem Nizzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 18:00

jejda Kači to vůbec neznám, pak se taky kouknu a spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
15.4.10 18:01

Angelino, ten kočárek se mi taky líbí, ale jen hluboký, pokud by se dal koupit zvlášť jen hluboká korba s autosedačkou, tak to by bylo bezva.
Co se týká těch střevních potíží, tak můj prcek to měl taky a jelikož jsem věděla z minula, že to chytnu do 24 hodin, hned jsem si nasadila 3× denně smectu a ustála jsem to, na příbalovém létáku píšou, že těhotné a kojící mohou užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
15.4.10 18:03

Jo a prenatální balíček jsem dostala při první návšťevě u dr, ale nic moc, dva časopisy a spousta reklam, vzorek krému na strie a to bylo vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 18:13

auraoro tak to si dobře udělala že si to tak podchytila, mě to nenapadlo preventivně protože malej občas ten průjem má a netušila jsem co to je a máš pravdu že smecta se může ale jinak nic moc ti nedají. U kočárku je to kombinace k tomu ale tak krásně se vozí, dneska jsem ho ukazovala mamce, byly jsme tam pro něco a jak ona zatím to bere s rezervou tak z něj byla unešená a jeden tam byl celokoženej béžovej, fakt luxus ale 14tis bych za to nedala zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.10 18:14

jo a ten prenat, balíček byl kdysi fakt o ničem, ten krém byl navíc prošlej, nevšimnout si, tak tím namažu novorozence 8-o :roll: no prostě zbytečnosti a ted jsem tam našla krásnou lahvičku, tak to mi aspon udělalo radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí