Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.10 19:22

consi tak jak u té kuchyňské linky? :lol: co chlebík? Jinak díky za přidání do přátel :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.4.10 20:02

Jéé, já si zase poležela u televize, jsem pořád tak unavená.Potěšilo mě, že dneska zvýšili mateřskou, tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
13.4.10 20:08

Ahoj vespolek, jdu se s vámi rozloučit. Dnes jsem se vrátila z týdenního pobytu v nemocnici.. asi už nemusím nic dodávat. Vám přeji hodně štěstí s mimískama a ať vám všechno probíhá bez větších potíží. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 20:24

:srdce: Mončo, to je mi líto..určitě se vám brzy opět zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 20:25

Angeli - joo super, chlebík se povedl :-) Není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 21:00

Moni je mi to hrozně líto, dneska už jsi druhá a to je opravdu moc smutný :-( , přeju aby se zadařilo co nejdříve znovu. Opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 21:02

consi je mi nějak smutno z toho čoveče… jak se vlastně jmenuješ? Já jsem Míša // zrovna ještě tlačím na chuť čerstvý ananas, sice už je pozdě ale lepší než rvát čokesku která by mě ani nelákala ale jak jde o ovoce tak to hned ožiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 21:05

Já jsem Katka :kytka: Taky je mi z toho smutno, na jedné diskusi, kam chodím taky holčina přišla o miminko. :cry: Já budu nejklidnější, až budu zase na kontrole. Ještě si musím týden počkat.

Na večeři jsem si dala čerstvý chlebík s Perlou a eidamem a k tomu rajčata s mozarelou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
13.4.10 21:07

Já jdu na první vyšetření až v pondělí a začínám mít strach, aby bylo vše OK . :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 21:11

vinge určitě bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
13.4.10 21:12

Když jsem byla mladší (ach jo) :lol: , tak jsem to vůbec nebrala. Lítala jsem jak praštěná, často i žuchla na břicho a nic.
A jak to tady čtu, tak ono to vůbec není jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 21:14

Holky to bude dobrý, raději nestresovat fakt, ale popravdě mě to taky znervoznilo momentálně :-? Kačko já jdu až 29.4. se ukoušu do té doby asi fakt, já už si to taky jednou zažila a znovu to by mě složilo, ještě po tak dlouhém snažení. Laddmie já si jdu poležet zase teď :-P :-) Vinge tak pokud se ti nic neděje tak se neboj a pak napiš jak to dopadlo. Holky já teda kdysi takto dopadla v 8tt a zjišťuji že nejvíc případů je v tomhle týdnů jak to pozoruju :think: Idu na telku, čauky zítra mamči :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 22:05

Začetla jsem se do jedné diskuse..dokoukám šéfa a půjdu do hajan.
Opatrujte se maminy :kytka: a zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
14.4.10 06:56

Monico, to je mi hrozně líto, ale určitě se brzy opět ZADAŘÍ!!!! :srdce: Holky, pěkný den, já utíkám do práce. A dneska až do šesti :-( Kdyby aspoň to sluníčko vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k´ča
14.4.10 07:51

AHoj,
teda další blbá zpráva jo? Moniko je mi to taky moc líto. ALe holky věřte že to tak mělo být a s miminkem nebylo něco v pořádku a lepší takhle než dýl. A taky věřte tomu že bude všechno zase OK a brzo budete těhotné znova. Moc na vás myslím

Amgelino-no mě taky přijde ž eje toho nejvíc právě v tom 8. týdnu-ve kterém právě jsem já :lol: A taky mě nejvíc z celého toho těhotenství pobolívá břicho. Možná si to namlouvám :lol: Hele já se nebojím, vím že všechno bude v pořádku a je to nejlepší, nechci se pořád něčím strašit. Já se budu bát až dýl aby se neopakovala ta moje situace s tím ležením v nemmocnici. Tři měsíce v nemocnici bych asi už nepřežila

JInak s tím jídlem-já jsem ještě nezvracela ale je mi špatně taky dost, halvně teda večer, to fakt nejvíc. Taky hodně tlačím ovoce a nějak nemám na nic chuť ani večer nemám hlad, tak to řešm strouhanou mrkví s jablkem, to miluju a je to alespoň dietní, tak dokud nemusím tak ať nepřibírám

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex