Poradna duly
Jana Čurdová
consi tak jak u té kuchyňské linky?
co chlebík? Jinak díky za přidání do přátel ![]()
Jéé, já si zase poležela u televize, jsem pořád tak unavená.Potěšilo mě, že dneska zvýšili mateřskou, tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne. ![]()
Ahoj vespolek, jdu se s vámi rozloučit. Dnes jsem se vrátila z týdenního pobytu v nemocnici.. asi už nemusím nic dodávat. Vám přeji hodně štěstí s mimískama a ať vám všechno probíhá bez větších potíží. Mějte se.
Moni je mi to hrozně líto, dneska už jsi druhá a to je opravdu moc smutný
, přeju aby se zadařilo co nejdříve znovu. Opatruj se ![]()
consi je mi nějak smutno z toho čoveče… jak se vlastně jmenuješ? Já jsem Míša // zrovna ještě tlačím na chuť čerstvý ananas, sice už je pozdě ale lepší než rvát čokesku která by mě ani nelákala ale jak jde o ovoce tak to hned ožiju
Já jsem Katka
Taky je mi z toho smutno, na jedné diskusi, kam chodím taky holčina přišla o miminko.
Já budu nejklidnější, až budu zase na kontrole. Ještě si musím týden počkat.
Na večeři jsem si dala čerstvý chlebík s Perlou a eidamem a k tomu rajčata s mozarelou.
Já jdu na první vyšetření až v pondělí a začínám mít strach, aby bylo vše OK . ![]()
Když jsem byla mladší (ach jo)
, tak jsem to vůbec nebrala. Lítala jsem jak praštěná, často i žuchla na břicho a nic.
A jak to tady čtu, tak ono to vůbec není jednoduché.
Holky to bude dobrý, raději nestresovat fakt, ale popravdě mě to taky znervoznilo momentálně
Kačko já jdu až 29.4. se ukoušu do té doby asi fakt, já už si to taky jednou zažila a znovu to by mě složilo, ještě po tak dlouhém snažení. Laddmie já si jdu poležet zase teď
Vinge tak pokud se ti nic neděje tak se neboj a pak napiš jak to dopadlo. Holky já teda kdysi takto dopadla v 8tt a zjišťuji že nejvíc případů je v tomhle týdnů jak to pozoruju
Idu na telku, čauky zítra mamči ![]()
Začetla jsem se do jedné diskuse..dokoukám šéfa a půjdu do hajan.
Opatrujte se maminy
a zítra pa
Monico, to je mi hrozně líto, ale určitě se brzy opět ZADAŘÍ!!!!
Holky, pěkný den, já utíkám do práce. A dneska až do šesti
Kdyby aspoň to sluníčko vyšlo.
AHoj,
teda další blbá zpráva jo? Moniko je mi to taky moc líto. ALe holky věřte že to tak mělo být a s miminkem nebylo něco v pořádku a lepší takhle než dýl. A taky věřte tomu že bude všechno zase OK a brzo budete těhotné znova. Moc na vás myslím
Amgelino-no mě taky přijde ž eje toho nejvíc právě v tom 8. týdnu-ve kterém právě jsem já
A taky mě nejvíc z celého toho těhotenství pobolívá břicho. Možná si to namlouvám
Hele já se nebojím, vím že všechno bude v pořádku a je to nejlepší, nechci se pořád něčím strašit. Já se budu bát až dýl aby se neopakovala ta moje situace s tím ležením v nemmocnici. Tři měsíce v nemocnici bych asi už nepřežila
JInak s tím jídlem-já jsem ještě nezvracela ale je mi špatně taky dost, halvně teda večer, to fakt nejvíc. Taky hodně tlačím ovoce a nějak nemám na nic chuť ani večer nemám hlad, tak to řešm strouhanou mrkví s jablkem, to miluju a je to alespoň dietní, tak dokud nemusím tak ať nepřibírám