Poradna duly
Jana Čurdová
Kóčo děkuji, jinak holky každej z nás má na to asi trošku odlišnej pohled. Já si to taky nechala Moni potvrdit v 6tt, protože mám srůsty, at vím kde mimčo je a že tam není třeba jen cysta.
Ahojky holčinky, tak vás zdravím po delší době
na začátku diskuse jsem psala, že jsem měla silný zánět průdušek, ATB, tak jsem měla obavy, zda vše dobře dopadne…zatím to vypadá dobře, na kontrole jsem byla v pondělí, byl to konec 7TT srdíčko krásně bilo,máme fotečku, mimi zatím vypadá v pořádku, tak máme velkou radost
vyšlo hned na poprvé, ani jsme to tak brzo nečekali
jsem na mateřské s dvouletou holčičkou, ta se nám narodila večer před štědrým dnem
tak jsem ráda, že pokud to dobře dopadne, bude mimi v polovině listopadu a já svátky nestrávím v porodnici, ale v kruhu rodinném…další kontrolu už se vším všudy včetně screningu,na vývojové a vrozené vady mám 23.4, tak držte palečky, pak se oficiálně přidám, mějte se moc krásně, opatrujte se, KRÁSNÉ VELIKONOCE
![]()
cateryna ahojky, to jsem ráda že se ti tak zadařilo, já čekala skoro tři roky
Já myslím že se k nám můžeš přidat klidně hned, budeme jen rádi ![]()
Tyjo ženský, já jsem nějaká grogy.. a to jsem doma.. nevim co bych dělala být v práci. Nevim jestli to je tím Utrogestanem co mi dr napsal, nebo tím že jsem v půlce 7tt, nebo tím že lítám kolem prcka a nočníku a ten zrovna když není manžel dva dny doma nechce poslouchat a na nočník nechce.. veselo..
Ahoj děvčata! všechny zdravím.Přeju Veselé Velikonoce a krásný den!
Já u dr. taky ještě nebyla, půjdu nejspíš příští týden.
Ahoj holky, tak sjem po kontrole, došla jsem si tam dneska ráno. Jsem 6+1 a máme i srdíčko ![]()
AKorát mám na čípku nějaký vřídek a z toho je asi to špinění tak jsem dostala utrogestan. A na práci se mám vykašlat, tak na to prdim a budu tam chodit zatim na to dopoledne ale na ty celé dny nejdu
Ahoj holky, tak ja byla u doktora v patek. Dle menstruace jsem mela byt 8+0, ale od poceti 6+0. Kazdopadne doktor rekl, ze je mimco malicke a vypada spis podle velikosti na 5 tydnu. Objednal me za 3 nedele znova na UTZ. Jen mi prislo divne, ze mi nevzal krev ani nezmeril tlak. Proste nic. Jo a fotka stala 60Kc. To jen, ze jsme to tu nekdy v minulosti resily. Nevim, nejak se mi nechce cekat 3 nedele a pak dalsi tydny na vysledky. Holky, bral vam doktor pri prvni prohlidce hned krev? Uz delsi dobu koketuju s tim, ze zmenim gynekologa…
Čau holky, tak já jdu k doktorce zítra a jsem moc zvědavá, co tam bude. Měla bych být v 7tt takže by tam mohlo být už i srdíčko, podle toho, co tady čtu. Před čtrnácti dny tam byl vidět váček 4mm. trochu se bojím, aby bylo vše ok. Klaara mě doktorka taky nebrala krev, ani tlak neměřila. Jen řekla, že jsem tam brzo, potvrdila 5tt z ultrazvuku a objednala mě za čtrnáct dní.
Ahoj holky Klaaara: já už byla na druhé prohlídce, teď jsem 10tt a krev mi budou brát až 29.4. i moč. Řekla bych že to je normální ale asi záleží i na dr.
Barraa: já taky měla obavy a nevěděla jsem tři týdny jestli srdíčko vůbec bije ale je tam a vše je ok tak se neboj určitě to bude v pohodě ![]()
Ahoj holky, jestli vše výjde, tak bych také měla mít termín listopad 2010. Blíže to budu vědět 20/4. Mám doma tříletou holčičku, podle MS bych měla být 9tt ale podle UZ 7tt. Měla jsem v tom stejný hokej i při prvním těhu.
Ahojky holčiny!
Pevně doufám,ž e jste velikonoční svátky prožily v klidu a pohodě a všechno špatné se drželo daleko od Vás i Vašich mimísků. ![]()
Klaaro, krev a tlak mi neměřili ani po prvé ani teď-a to jsem poprvé byla v CARu. Ale na UTZ už byla při obojím vidět dutinka, tak nějak jsem ani neměla potřebu vyžadovat braní krve. A měření tlaku-toho si ještě užijeme ažaž a pokud s ním nemá jedna problémy, proč to hrotit.
Cateryno, taky budeš mít další skoro zimňátko? Můj brouček Lukina se narodil osmého, jen o rok později. ![]()
Holky už vás někoho dr posílala na prohlídku k praktikovi a zubnímu? Za těch pět let si nevybavím spoustu věcí ale mám dojem že jsem tehdá šla někdy hned ze startu a teď o tom nikdo nemluví a já se zapomněla optat ![]()
já byla před těmi necelými čtyřtmi lety i na EKG, já zase při prvním těhu nebyla na cukrovce, i když všechny holky byly
Řekla bych, že to pan doktor zazdil, když jsem se mu připoměla, že mne nikam neposlal ta jen řekl, že když nemám v rodině cukrovku, tak tam nemusím. Vůbec se mi tahle odpověĎ nezdála.
Monica tak pokud nedostanu MS a udělám si test tak minimálně tuším že jsem těhotná a opatrná můžu být i tak. A jeslti je zárodek kde má být
Tak to je skoro vždycky, halvní je aby se v tom zárodku ukázala ta srdeční akce a ta se ukáže až kolem toho 7.,8.tt