TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
27.4.10 19:56

Jééé Maxík to je krásný:-) To si musíš prosadit!!! Oni ti chlapi jsou v těch jménech nějaký jiný?!
My jsme měli ještě Dana, Matěje, Ondřeje…jinak mě osobně se líbil ještě Sebastián, Matyáš, ale ty mi doma neprošly.
No a jak si jinak užíváš těhotenství? Je všechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.10 20:00

Těhotenství celkem v pohodě, akorát teď jsem nějak mimo, pořád bych spala, no prostě jsem jak miminko :lol:
Jsem si říkala že je to jenom u nás, že jenom já mám blázna, kterej bůhvíkde vyhrabal takový jména :lol:
Tak už nás taky doktor asi tři měsíce straší, že je malej o 4 týdny větší, takže to jméno bude sedět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.4.10 20:41

No a myslíš, že je opravdu starší nebo větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.10 20:47

Nevém, možná to ani nechci vědět, pač představa, že budu rodit mamutka mě moc neláká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.4.10 23:54

čau holky

děkuju Hela84 - moc mě to povzbudilo a nakoplo, ted to člověk fakt potřebuje,děkuju i Renata.H :)
jinak jsem četla vaše povídání o jménech a řeknu vám něco k pousmání…První jméno kterej měl mít můj drobeček bylo jméno Matyáš,jmenoval se tak do 3.měsíce těhotenství.Aůe pak jsem se rozhodla,že toto (jméno který jsme vybíali ještě s tehdejším bývalím) nechci aby mi ho tím nepřípomínal pojmenovala jsem ho Daniielem a tak to i zůstane :mrgreen: Jinak moje sestra si přeje pokud se jí podaří s manželem klučina,tak že to bude Matěj a mají skoro dvouletou Vendulku.
Takže jsme na tom dámy s těma jménama podobně…Jinak jsem ve 31+5.tt a začínají se u mě projevovat mamutí pohyby,ikdyž tak veliký pupík nemám,ale před týdne jsem byla na posledním UTZ a malej vážil 1200g.Ale moc se na něho těším a už abych si ho držla v náručí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.4.10 08:38

Renata.H Renčo tak snad to bude ok s tou velikostí. Sousedka měla malýho 4,3kg…říkala, že to nebyla žádná sranda, ale dneska jí maličkej dělá takovou radost, že na všechno špatný úplně zapomněla!
Elisz Taky se na maličkýho už strašně těším, ale taky už začínám mít trošku strach z porodu a z těch začátků. Říkám si, že to všechno bude v poho, ale kdo ví :nevim:
Jdete s někým k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
28.4.10 13:52

Já sebou beru přítele, strašně se na to těší, tak jsem zvědavá, jestli mu ten úsměv na tváři vydrží a neomdlí mi tam :lol:
Jinak strach z porodu má asi každej, já teda furt dělám jako že nic, ale taky to ve mně škube, přece jen nevíme do čeho jdem a jak jsem pochopila z některých příspěvku na emiminu, tak je to možná lepší nevědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.4.10 23:33

holky, tak zítra jdu na poslední kontrolu ke svýmu doktorovi, tak jsem zvědavá, co nám zase řekne, doufám jen, že to opět nebude - miminko je o 4 týdny větší :-)
Dneska jsem 34+4 a mám nějaký divný tlaky v podbříšku, nemáte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.4.10 01:01

No Tak snad budeš v pořádku,ale pokud máš nějaké obavi,nestydět se upalovat k lékaři,nikdy nevíš… :roll: To s tou velikostí je možný,že jsi těhotná už dýl než ti tabulkově lékař řekl…Stává se to tak já nechci strašit,ale možné je že tlaky máš z jednoho prostého důvodu…Co myslíš?? že by už porod?? :nevim:

jinak co se týče porodu, tak já tam asi budu chtít být sama..Pokud by o to vyložně někdo nestál tam být semnou,ale asi se budu cítit líp,když u toho budu mít klid a buu se soustředit jen na porod Daníka…
 Já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.5.10 11:02

Ahojky holky,
tak co Renat jak jsi dopadla v pátek na kontrole? Doufám, že dobře!
My jsme taky byli, naštěstí je vše ok. Dokonce mi poprvé udělali i monitor…bylo to super slyšet maličkýho srdíčko:-)
No a jak vůbec finišujete s přípravou pro maličký? Nám ještě chybí vanička a pár drobností a už to snad bude všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
2.5.10 13:20

Ahoj, tak dopadli jsme dobře, nerodíme :lol: Žádný novinky nevím, ve čtvrtek tam jdu naposledy a pak už hurá do motola…
My už máme snad všechno, teda doufám, ale je mi jasný, že si ještě na něco vzpomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.5.10 13:29

Tak dneska začínám 35.tt a řeknu vám, že už se vážně začínám bát, asi na mě leze jarní deprese :lol: No, spíš porodní :lol:
Začínám už pociťovat ne zrovna příjemný stahovaní v podbříšku a níž, tak mi to na odvaze nepřidavá.. Pořád dokola kontroluju tašku do porodnice, věcičky na Maxe, asi mě to těhotenství nedělá dobře :mrgreen:
A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.5.10 15:31

Ahoj holky, tak já se dnes na kontrole dozvěděla, že má naděje na přirozený porod byla marná a jdu 100% na císaře, někdy kolem 20.5. Takže jsem z toho vyplašená, zmatená, smutná. Vlastně pořádně nevím, co všechno :cry: Ještě to musím vysvětlit miminku, ale až se uklidním, aby se nebálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.5.10 18:05

a proč na císaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.5.10 20:06

Renata.H - viselo to ve vzduchu už dýl (měla jsem před 6 lety mozkovou mrtvici, naštěstí bez následků, ale zůstaly mi v hlavě nějaké zúžené cévy, to stačí…) Pořád ale byla naděje, že budu rodit normálně. Jenže mi za poslední tři týdny hrozně vyletěl tlak (např. dnes 144/107) a to jsem spíš nízkotlaká… Tak mi už dnes nabrali krev na předoperační vyšetření a Mareček se vyklube bříškem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí