Poradna duly
Jana Čurdová
mmiška píše:
já jsem z Horoměřic…to taky není moc daleko od Zličínajj už takle brzo no je teď vlastně ve 38tt mě ti spíš děsí to že už od té soboty čekají až bude mít kontrakce…myslela jsem (tedy aspoň podle toho co všude čtu),že pokud ti plodovka odteče tak by jsi měla do 24h porodit…mno a už jsi na příchod mimíska plně vybavena a připravena ?
Jj Horoměřice vím kde jsou, jezdím tam tudy za kamarádku na Suchdol:-)
Taky nevím jak to přesně je s tím porodem, když ti prasne voda…vím, že do 24hod ti musejí podat antibiotika, ale porodit asi hned nemusíš. Zaleží na tom jestli je voda čistá atd.
A co ty už máš zabaleno do porodnice? A jak se jinak citíš?
no hele včera jsem si pro jistotu zabalila tašku…chybí mi jen dokoupit ty vložky v lékárně a lactacid a mám vše.jinak se čoveče cítím dobře.teď jsem ještě poslední týden v práci a pak budu vegetit doma a hnízdit
přijde mi že mi teď mega roste břicho:) ve střesdu jdu poprvé na monitor tak jsem na to zvědavá.kde vlastně budeš rodit ? a co výbavička atd. vše připraveno ?
mmiška píše:
no hele včera jsem si pro jistotu zabalila tašku…chybí mi jen dokoupit ty vložky v lékárně a lactacid a mám vše.jinak se čoveče cítím dobře.teď jsem ještě poslední týden v práci a pak budu vegetit doma a hnízditpřijde mi že mi teď mega roste břicho:) ve střesdu jdu poprvé na monitor tak jsem na to zvědavá.kde vlastně budeš rodit ? a co výbavička atd. vše připraveno ?
Tak ty ještě pracuješ jo?! Mě od začátku dost pobolívalo podbříško, tak jsem to pro jistotu zabalila už před měsícem a vegetím doma:-) Tašku do porodnice mám jakš takš připravenou, akorát si musím ještě vyprat župan a kojenecký podprsenky:-) Hele a do tašky na šestinedělí bereš pro malýho nějaký oblečky?
S tím bříškem jsem na tom stejně. Spíš maličkej teď začal neuvěřitelně růst:-) už tam prďolkové asi taky nemají moc místa:-(
Na monitoru jsem byla poprvé minulý týden a bylo to úžasný jak mu bije srdíčko…zrovna se probudil a pěkně si zakopal, tak to na tom grafu vždycky vylítlo nahoru:-)
Já budu rodit u Apolináře, ale myslim, že to už jsme si psaly
Mám TP 26.6.
Ahoj holky, tak se taky přidám. Ve čtvrtek jsem byla na kontrole, termín nám doktor nechal na 10.6., ale docela jsem se zděsila Maxíkovi váhy, odhadem má 3500g, to je šílený ![]()
Jinak Helo, odkud přesně jsi, kousek od Zličína je širokej pojem ![]()
jj to už jsme si vlastně psaly
no hele já jsem doma připravila taštičku s oblečkama a nechám si ji od přítele dovézt.snad se aspoň na toto mohu u něj spolehnout
jj máš pravdu asi už tam moc místa nemají..nejlepší je když se mi tam začne protahovat.ja jsem ráda,že zvládám být v práci..mám tu pohodičku.doma bych se asi nudila.mě tady hodně vyhoví víš.a co kočárek jakej to u tebe vyhrál?
no Renat to je slušná váha
mě řeknou teď ve čtvrtek tak jsem zvědavá.před měsícem jsme měli 1344g to jsem byla ve 30tydnu.odkud jseš ty ?
já jsem z Hostouně, takže jsme všichni tak nějak poblíž.
Právě že si myslím že je to celkem dost velká váha, docela jsem se vyděsila, to že to bude Max jsem myslela jen jako jméno, ne že udeme mít maximálně veliký dítě ![]()
To jsem zvědavá co ti řeknou, typuju tak něco kolem 2500g
mmiško, ještě se zeptám, co vlastně čekáš, holčičku, chlapečka?
no já jsem taky zvědavá kolik bude mít…měl by to bejt klučík Matěj
tak snad se nepletou
ja bych taky tipla tak 2,5kg.tak holky ta moje kamarádka pořád leží v porodnici a stále nic.3dny,plodovka odtekla…čekají až se začne otvírat.a kdepak budeš rodit ?
Tak to vážně bydlíme všechny tak poblíž
Já jsem přesně z Jinočan, to je hned vedle Rudný. A všechny čekáme kluky že?
My jsme byli na UZ před 14 dny tj. 32.týden a malej vážil něco kolem 1600g, ale teď už by měl přibírat tak 250g/týden. Ještě nás, ale u mýho Dr. čeká jeden UZ v 36.tt, tak jsem taky zvědavá ![]()
S kočárkem jsem si myslela, že to bude teda jednodušší, ale nakonec jsme teda koupili tenhle, tak snad bude ok. http://www.detske-kocarky.cz/…y--1157.html?…
A jakej vy holky?
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
tak my jsme vybrali tenhle, tak snad..
všichni to máme tak blízko, tak co vyrazit někdy na kafčo? (Možná spíš na džus
)
Jj to by jsme mohly
Renčo klidně nahoď nějaký termín a já se ráda přidám:-)
Mutsík je hezkej kočárek, taky jsem nad ním přemýšlela.
mmiška píše:
jj to už jsme si vlastně psalyno hele já jsem doma připravila taštičku s oblečkama a nechám si ji od přítele dovézt.snad se aspoň na toto mohu u něj spolehnout
jj máš pravdu asi už tam moc místa nemají..nejlepší je když se mi tam začne protahovat.ja jsem ráda,že zvládám být v práci..mám tu pohodičku.doma bych se asi nudila.mě tady hodně vyhoví víš.a co kočárek jakej to u tebe vyhrál?
Ještě k tý práci…to máš super, že ti tam vyhoví. Mě se v poslední době trochu zbláznil ředitel, takže bylo lepší zůstat doma. Vadilo mu, i že jsem chodila do poradny. Měl keci, že jsem víc u doktora než v práci apod.
http://www.babypark.cz/…oke-standard
dostali jsme tento je docela super..už se těším až s ním vyjedu
dlouho jsem hledala nějaký co mi padne do oka. a co plavco s mrňouskama budete chodit.já našla jedno na Evropské za docela fajn ceny
www.klub-bublinka.cz
mno klíďo můžem někdy na džusík vyrazit ![]()
Já bych to viděla na nějakej termín až bude po všem
Představa, že se teď budu někam plazit není moc příjemná
Nevím totiž jak vy, ale já poslední týden mám celkem nepříjemný bolesti(takový křeče) v podbříšku, takže jsem celkem ráda, že jsem doma. Ale tak třeba až ty chlapáky vyprdnem, tak můžem
Budu ráda