Poradna duly
Jana Čurdová
cauky…tak já jsem si zatím vybrala od Aesthetic ušijou ti jako barvičku chceš.ale ta Bebe conrot vypadá taky pěkně.teda já jsem dneska zase tááák unavená.čeká mě dnes první monitor tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj, tak jak jsi dopadla na monitoru? Nás s přítelem čeká zítra kurz, tak jsem zvědavá, kdo tam za mě ty dvě hodiny bude, pač já jsem nepoužitelná. Celý dopoledne jsem měla energie až až a teď? Jsem mimo ![]()
Renata.H píše:
Ahoj, tak jak jsi dopadla na monitoru? Nás s přítelem čeká zítra kurz, tak jsem zvědavá, kdo tam za mě ty dvě hodiny bude, pač já jsem nepoužitelná. Celý dopoledne jsem měla energie až až a teď? Jsem mimo
Jdete na kurz do Motola?
Ahojky holky, tak já jsem se dneska naštěstí cítim oproti včerejšku mnohem lépe
No jen abych to nezakřikla!
Jinak jsem dneska byla kurzu a učili jsme se držet mimi, tak snad to pak zvládnu ![]()
A jak se jinak máte vy? Co pokojíčky už máte načinčaný?
Ahoj, jdeme, proč, jdeš taky?
Já si dneska připadám jako kdybych měla jít rodit, mám takovej divnej pocit ![]()
ahoj holky tak monitor mám za sebou bylo to super
pěkně tam sebou Matýsek mrskal
mno vše je v pořádku a příští týden mě čeká další
tak se těším.moje gyn.
já ti tak závidím,mně ho ještě nedělali
A to mám za 14 dní termín ![]()
Renat japato ,že ti ho ještě nedělali ?? holky máte koupené nějaké leky nebo sirup popř.vitamínky pro mímo do zásoby ?
Renata.H píše:
Ahoj, jdeme, proč, jdeš taky?
Já si dneska připadám jako kdybych měla jít rodit, mám takovej divnej pocit
Ne ne nejdeme, já budu rodit u Apolínaře, takže jsme chtěli jít na kurz tam, ale bohužel jsme to pŕopásli:-( V motole právě byla kamarádka a říkala, že to bylo takové oničem, tak jsem se chtěla zeptat jak se líbilo tobě?
mmiška píše:
Renat japato ,že ti ho ještě nedělali ?? holky máte koupené nějaké leky nebo sirup popř.vitamínky pro mímo do zásoby ?
Ahoj, tak to zatím naprosto neřeším…budu všechno dávat až na popud dětský lékařky. Jediný co si asi pořídím jsou kapičky proti prdíkům a pak mám akorát líh na pupíček.
holky nechávala jste si některá dělat u nějakého fotografa nějaké těhu fotky ?
Ahoj, mě fotil přítel včera a docela jsme se u toho pobavili ![]()
Jinak já žádný vitamínky atd kupovat nebudu, taky až podle Dr.
Kurz v Motole? Nikdy víc, platila jsem za dva celkem 1200 a nebojím se říct, že za h… Sice jsme se nasmáli, ale nic novýho nedozvěděli.
No nic, já jedu do lékárny, musím pro Bephanten na bradavky, nebo už se z tý bolesti zblázním ![]()
bolej tě?mě to přešlo…ale taky jsem si koupila bphan.,že ho budu požívat při kojení.
Jo, bolej šíleně, jsem zvědavá, jestli to pomůže, všichni si ho chválí, tak snad jo. Je to prý dobrý i na dětský zadeček, tak aspoň nějak ho kdyžtak využiju
Dobré ránko
Tak kde se flákáte, holky? Já už musela v pět vstát, protože se Maxík hlásil o snídani a jeho tatínek odcházel do práce ![]()
Dneska nás čeká náročnej den v kuchyni, ale za odměnu si smlsneme na chlebíčkách, dortíku… mňam mňam ![]()
A jak je, ještě jsme tu všichni 2 v 1 nebo už se někdo vyklubal na svět? ![]()