TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
8.6.10 14:31

ahoj holky…ja byla dnes poprve u Apolinare a taky jsem si tam chvilku posedela :( ale jinak v poho na porod se jeste nechystame…na kontrolu jdu zas za tyden.jinak jak snasite slunicko me zatim neva naopak :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.6.10 09:59
Hesinka píše:
Holky - tak Anička - Praska19 už to má úspěšně za sebou :potlesk: poté, co jí 3.6. neudělali ani monitor a pozvali jí automaticky na kontrolu za týden, tak 4.6. odpoledne úspěšně porodila :dance: velká gratulace!!! :kytka: :kytka: :kytka:

Přidávám se ke graulacím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.6.10 11:46

Včera se z další těhulky stala šťastná maminka… katarinka7233…obrovská gratulace :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.6.10 15:35

Holky představte si, že se včara v Motole narodilo 21dětí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
10.6.10 15:38

No, tak to je neuvěřitelné číslo :potlesk: ale zase při těch bouřkách, co jsou se není co divit :wink: jinak u mne kontrola za týden, s tím, že mi dnes brali krev kvuli otokům…tak uvidím, jaké budou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.6.10 15:58

Já už se nemůžu dočkat :dance: To čekání mi připadá jako věčnost! Teď ještě k tomu venku ty vedra, takže se nedá ani pořádně nikam jít:-( Těhulky kamarádky s kterýma jsem poslední dobou trávila čas už porodily a co teď??? :nevim: Co takhle děláte vy celý den doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.6.10 16:24

ahoj holky…no ja jsem taky jak na trni…vsichni vozi kocarky a ja porad nic.vedra jsou brutalni,ale nejak extreme mi nevadi…valim se na zahrade a cvachtam v baziku..chtela jsem chytit trosku barvicku samozrejme brisko mam prikryte :)jsem ted takova pekne neohrabana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
11.6.10 10:53

Ahoj všem, tak jsem doma. :mrgreen: Jen pro zajímavost předevčírem 9.6. se v Motole za 24hod narodilo 24 dětí!!! Sestřičky měli co dělat. :lol:
Máme Samuela, narodil se 4.6. 16,06 a má míry 3040g a 47cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.6.10 12:49

Ahojky,
Všem co to mají už za sebou velká gratulace ! :kytka:
My ostatní můžem jen zavidět..nevím jak vy ale ja si dneska netroufám ani vyjít na ulici, hned by to semnou seklo..tak doufám že o vík. bude líp..
Termín mám přesně za týden,ale nic se u mě neděje..žádní poslíčci tak asi vyzkouším nějaké ty babské rady.. (víno,vana,sex).Těším se až to příjde ale hrozně se bojím bolesti..Tak nevím jsem dost citlivka tak snad mě nebudou křísit..tak se holky drže, a pište co je novýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.6.10 08:48

Ahojte maminky…muj termin byl 29.7 ale malickej se dral na svet a tak jsme nakonec narozeny 4.6. Bohuzel misto toho aby jsme si uz ted uzivali spolecne chvile doma, hajame v inkubatoru… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
14.6.10 10:58

Ähojky holčiny,

Aničko, tak ještě jednou gratuluju k Samíkovi :potlesk: až budeš mít chvilku, zajímaly by mne - a asi nejen mne :wink: - podrobnosti z Motola, s čím jsi byla spokojená, na co se připravit a obrnit a tak…zkrátka Tvé dojmy :kytka:

Keti - já mám dle UZ termín 17.6. a zatím jsem jen sem tam měla poslíky, ale jinak nic zásadního, krom toho, že mi šíleně otékají nohy, nezávisla na počasí, bohužel nepomáhá, že se ochladilo… :evil: tak uvidíme, jestli se „sladíme“ s termínem :mrgreen: A kde Ty budeš rodit?

Petuli - taky velká gratulace k mimískovi - jak se jmenuje? No, moc držím palečky, ať může z inkubátoru co nejdřív a můžete už být spolu :hug: Tak nevím, co je horší, jeslti to, že sice mimi už jena světě, ale nemůžeš ho mít u sebe nebo to, že je porod pořád přede mnou, padají na mne různé nálady strachu a těšení a obav z neznámého a mimi si furt lebedí v bříšku a ty jen přemýšlíš, kdy asi tak už bude chtít vykouknout a jak to spolu zvládnete… :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
14.6.10 12:14

Ahoj maminky,
Praska19: Ještě jednou velká gratulace :kytka: Přeju maličkýmu hodně stěstíčka do života!
Petuliiinka: Taky moc gratuluji a držím pěstičky ať jste co nejdřív doma!
Hesinka: Taky jsem měla šílenej strach a pomohlo mi se jít se podívat na miminko a úplně to ze mně opadlo :palec: Ten dáreček na konci za to stojí!!! Asi to nebude nic moc příjemného, ale musíme to dát:-)
Jinak jsem dnes byla na KO a vše v pořádku, tak mám radost, ale na svět se nám zatím nechce…což mě docela mrzí, protože už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.6.10 11:09

Ahojky Hesi,
tak to jsme na tom termínově skoro stejně :-)
Já budu rodit v Motole a ty ?
My už doma čekáme jen až " zahřmí " :-)
Přítel má od pondělí dovču tak mi dělá společnst,tašku mám zbalenou už jen vyrazit :-)
Zkoušela jsem včera procházků,sex a víno ale nic se nedělo :think:
Akorát mě každý ráno pobolívá chvíli v podbříšku jako slabé menses a včera večer i po tom vínku,tak nevím jestli jsou to poslíčci či co..
No každopádně nechci přenášet ani minutu.
Tak zatím páčko a zase brzy zde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
15.6.10 11:53

Hela - no, tak musím říct, že strach už mě zase přešel, kamarádce se dneska ráno narodila holčička…jsem byla celá dojatá :huban: :hug: a už bych to taky chtěla mít za sebou… :zed:

Keti - tak já taky v Motole, ve čtvrtek jdu na další kontrolu. Taky už zkouším všechno možné, sexujeme jak o život :mrgreen: :lol: z procházek se staly půldenní tůry a rychlost snad ještě větší, než před těhu :pankac:
Už fakt nevím, co bych měla zkusit, prostě mám pocit, že tam ten náš pacholíček chce zůstat pěkně schovaný před nástrahami tohohle světa :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.6.10 13:45

Hes ty máš TP jako já za 10dní! Tak jsem zvědavá, která budeme první:-)
Já jsem včera pro změnu šla ještě na plavčo, ikdyž už jsem skončila kurz a bylo vidět, že už jsem tam opravdu neměla co dělat. Malýmu se to už moc nelíbilo a mě už to taky nebylo nejpříjemnější. Ale říkala jsem si, že to tím maximálně urychlím a ono nic :lol:
Teda holky já vás obdivuju jak sexíkujete :mrgreen: Já polovičku už k ničemu nemůžu přemluvit, ale má slíbeno, že jestli budu jen jeden přenášet, tak že na tom budeme ležet od rána večera :mrgreen: :mrgreen:

Mějte hezky a hlaste se jak se vám daří apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí