Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky tak ja jsem se akorat vratila od doktorky…malej ma odhadem 3,764 a pokud neporodim pres vikend tak v pondeli jdu rano na prijem a vyvolaji mi to
mam desnej strach!!!
mmiška - Tak držím palečky, já pokud neporodím dnes přes noc, tak zítra mám nástup v 9.00 ![]()
Taky mám strach, ale i se těším, že už toho našeho mimíska konečně uvidím… ![]()
Ahojte !
no koukám že se stím vyvoláváním moc nemažou ![]()
Já se bála jak dlouho mě budou nutit přenášet ale podle Vás holky a vašich termínu mi to příjde brzo ne ? ![]()
Já mám termín 18.6 takže zítra ale moc tomu nevěřím že to příjde samo..Dá se stěma doktorama teda nějak domluvit ?
Budu rodit v motole ale monitory mi dělal můj gynekolog takže mám přijít až na porod..tak počítám že když nic přes víkend tak v pondělí tam zavolám.
No holky moc Vám držím palečky ať to všechno dobře dopadne ! a myslím že je dobře to mít za sebou,z dalšího týdne čekání by mě asi kleplo..Dneska jsem lítala po hřibech v lese pak hodinu v Tescu a tak třeba se v tom Motole sejdem ![]()
zapa a držte se ![]()
Hes:tak na tebe myslim
ze me uz to trosku opadlo,ale v nedeli urcite spat nebudu.
Keti:a ted nechodis uz na kontroly?ja ti nevim jestli se to da domluvit
me to ta moje doktorka navrhla sama abych nerodila nejakho macika.
Čauky holky, tak to tedy koukám, že Vám to takhle popoháněj???
Mě dělal UZ naposledy můj doktor v 35.týdnu a teď jsem na KO u Apolináře ptala zda-li ještě nějakej budou dělat a řekli mi, že pouze v případě, že budu přenášet. Takže se asi musím nechat překvapit kolik bude malej vážit?!
Držím Vám palce ať Vám vše dobře dopadne! Nejradši bych už to taky měla za sebou, protože to čekání už je vážně dost dlouhý:-(
Ahoj, tak nám se 11.6.2010 v 15.26 narodil syn Maxmilián Zdeněk ![]()
Ahoj,taky gratuluju ![]()
mmiško a jak jsi na tom ? mě celý den bolí břicho jako bych měla menses a občas na půl minuty stah tak mě to trochu uklidňuje že se aspoň něco děje..ale do porodu to má ještě asi daleko..
Jinak jdu do Motola v pondělí v 14.00 na kontrolu a tam se prej domluvím s Mudr co a jak..to už budeš možná po porodu viď ![]()
Renata.H píše:
Ahoj, tak nám se 11.6.2010 v 15.26 narodil syn Maxmilián Zdeněk
Renat moc gratuluji
Ať maličkej hezky roste a dělá Vám jen samou radost ![]()
holky tak nam se 22.6. ve 13:25h narodil synacek Matej.je uzasnej ![]()
Gratuluju ![]()
Já jsem porodila 20.6. holčičku Lindu ![]()
Tak už to máme za sebou hurá ![]()
Tak mi to stihli v červnu jen tak tak:-)
Tobiášek se nám narodil 29. června v 9,34hod, vážil 3390g, měřil 50cm a je úplně zdravoučkej!
Ahoj maminy, tak jak je Vám daří doma s Vašima pokládkama?
Nás ubíjí to šílený vedro:-( Jinak se máme super ![]()
Hes a Helo, tak kdy vyrazíme na procházku? Jak si žijete? Máte už nějaký režim? Já jedu na Slovensko posl.červenc.týden, pak by jsme mohli něco podniknout. Co vy na to?
Holky jsem pro, od příštího týdne jsem sama doma, tak budu moc ráda za společnost ![]()
Za mne můžeme vyrazit klidně někam do lesa nebo někam jinam, máte nějaké tipy? Zatím jsem vždycky byla v lese, jednak kvuli vedru a taky kvuli hafíkovi ![]()