Poradna duly
Jana Čurdová
jj to jsme na tom podobne..moje 2kamaradky ted porodily..jenda pred tydnem a druha pred 3tydny a ja jim taak zavidim.uz ho chci mit taky doma
ja chodim zatim porad jeste kk doktorce..videla jsem vcera venku 2maminky s Mutsykem a ten kocarek je proste uzasnej ![]()
jj to jsme na tom podobne..moje 2kamaradky ted porodily..jenda pred tydnem a druha pred 3tydny a ja jim taak zavidim.uz ho chci mit taky doma
ja chodim zatim porad jeste kk doktorce..videla jsem vcera venku 2maminky s Mutsykem a ten kocarek je proste uzasnej ![]()
je, taky se těším až vyjedeme do terénu
Mám ho teda pořád ještě v krabici, aby ho Maxíček neměl zaprášenej
, ale už taky počítám dny, kdy vyrazíme do ulic.
Jinak už mívám i takovou nemoc, jako že měřím intervaly mezi stahováním, co kdyby to byly kontrakce, že
Akorát to dopadne vždycky tak, že mám tak pět šest stahů po deseti minutách a konec ![]()
Teď jsem holky četla, že poslíčci se dostavují, tak 14dní před porodem, takže mmiško ty ještě přemluv Matýska ať počká:-) Chtěla bych u apolináře nadstandart po dvou, tak jsem myslela, že tam na mě budete čekat
![]()
Jinak já taky ještě chodím ke svému doktorovi, teda už jdu příští týden naposledy a pak už jsem objednaná k apolináři.
Koukám jak se na mimísky už tešíte…já taky a moc, ale mám to pořád takový na houpačce…strach x radost, ale to je asi normální ![]()
Dneska jedu k rodičům, tak se těším, že jsi zase pojezdím s kačárkem ![]()
Dneska mě ráno ještě pobavil takovej mladej klučina z PPLka, když mi dovezl povlečení do postýlky a říká mi: „Čtrnáct tisíc“ …to by asi byly aspoň tři od Swarowskyho ![]()
No nic užijte si víkend a hlavně se hlaste jak jste na tom.
tak holky ja zacala pit magnesku..naordinovala mi ji ta moje doktorka.pry je to abych neporodila.a abych ti mohla Helu drzet misto u Apolika
taky chci ten nadstan.snad budou mit misto ta moje doktorka tam pracuje na porodnim sale a rikala ze tam maji ted jeden porod za druhym..jj mutsyka mam taky v krabici at se na nej neprasi
na tu mou nespavost mi dok.rekla at si dam sklenku vina pred spanim nebo male pivo tak jsem si dnes dala dc bileho a pekne to se mnou zamavalo
tak pekny vikendik holky
Ahoj, tak se hlásím ![]()
ještě jsem celá, zrovna dneska přemlouvám Maxe, ať ještě chvilku vydrží v bříšku, i když bych byla nejradši aby už byl venku, protože představa ještě několika takových dnů… ![]()
A co vy, jak jste na tom?
Žádná nová mamina se mezi nás nepřidá, to v červnu rodíme jen my? ![]()
Čauky holky,
tak mi jsme dneska ještě zvládli plavčo:-)
Jinak se od minulého týdne cítím nějak překvapivě moc dobře, že mi ani nepřijde, že za mám za 4 neděle rodit ![]()
Mmiška: už jsem na netu potkala docela dost těhulek co mají podobný TP a taky rodí u Apolináře, tak jsem zvědavá jak moc tam bude narváno
Radši bych trochu soukromí ![]()
No holky už se nám to každopádně blíží, za chvilku z nás budou maminy…to je mazec
Já si to pořád neumím představit ![]()
cusik holky co noveho??nejak zmeny?ja se zatim drzim i kdyz to pocasi mi davalo pres vikend docela zabrat
no tak to se s nadtandikem u Apolika muzem asi rozloucit vid?tam chce urco skoro kazdej..i ta moje doktorka rikala ze tam je na ne naval.Renat:jakej mas fusak do kocarku ?
Ahoj, tak holky, chystám se na kontrolu, jsem zvědavá co se dozvíme. Včera jsem měla celej den šílený bolesti v podbříšku, ani sprcha nezabírala ![]()
Teď už je to ale dobrý, tak uvidíme.
Fusak mám originál Mutsynku
Tak kde se flákáte holky? ![]()
Tak máme po kontrole a zase nic, Maxík se prostě šprajcnul, že ven nepůjde
Ale ne, však má ještě čas. A co vy, jak je?
Ahojky, my jsme taky dneska byli na kontrole naposledy u svýho doktora ![]()
Rodit se ještě určitě nechystáme, takže ještě můžu vyrážet do ulic ![]()
Doktor mě dneska potěšil, prý je rád, když vidí, že jeho pacientky jsou před porodem v pohodě a mají úsměv na tváři
To je asi tím, že se teď citím hrozně dobře! Normálka mám plno energie a je mi líp než v 7. měsíci
Jen abych to nezakřikla!!!
Renat no vidíš a ty ses bála, že každým dnem porodíš! Moje kamarádka už to taky čeká každým dnem a jde rodit do Motola, tak se možná potkáte! Sice měla TP až 6. ale ve středu jí ho posunuly na 1. tak jsem zvědavá ![]()
čauky holky,tak já byla u doktorky včera vše je oki a ještě se Malému na svět nechce,ale bolesti v podbříšku mám pořád
zatím mě to válení doma baví
a ani se nenudím.co vy ??Renat:jj já mám taky Mutsynu tu kuklu tak snad s ní budu spoky..nevím jestli jsem neměla vzít raději ten klasickej.mno uvidíme,když bude potřeba koupíme ![]()
Ahojky děvčata ![]()
termín porodu mám 18.6 tak už to počítám skoro na minuty a hrozně mě už nebaví čekat. Vy jediný mi asi porozumíte protože si mezi „normálníma“ připadám jako úplnej exot..Všichni choděj do práce a za zábavou jen u mě se trochu zastavil čas.Nevím jestli to prožívate stejně ale já mám hrozný nálady,možná se moc pozoruju ale jsou dny kdy zářím štěstím a dny kdy bych nejradši vraždila.Tak jsou to snad hormony..,přítel mě naštěstí bere s rezervou ale nechci ho pořád otravovat se svou ufňukanou náladou..tak děkuju za příspěvky aspoň v tom nejsem sama ![]()
ahoj keti..vitame te tu
no ja jsem obces taky pekne na pest
a hlavne ta unava
a kdepak budes rodit ??a z jake casti prahy jses?
Vítám tě Keti ![]()
Holky, já už od včerejška (CCA OD 18 HOD), jsem ráda že žiju. Chvíli mám křeče v břiše, jako kdyby u pupíku, chvíli v podbříšku a pak zas v pipině
Vůbec to nechce přestat, ani ve sprše, prostě nic ![]()
Jinak já jsem taky na pěst, to je asi normální ![]()
Přítel je s tím ale podle mě smířenej, normálně mě začal ignorovat, když mám tenhle stav a ono to pomáhá (ale mě to neskutečně vytáčí) ![]()