Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já se taky hlásím po kontrole, ale trochu jinak než vy. Jsem otevřená na jeden cm a doktorka mi řekla, že během pár hodin z nás bude rodina ![]()
teda to se máš, gratuluju !!! tak držím palečky ať se vše vydaří ! ![]()
ahojky holčiny,
tak u mne se zatím nic zásadního neděje, paní doktorka se tvářila, že za týden se určitě zase uvidíme… ![]()
Renat - moc gratuluju a hlavně přeju pohodový a rychlý porod ![]()
Aničko - tak jsem si říkala, jeslti jsme se náhodou nepotkaly na monitoru, já tedy nevím přesně, jak vypadáš, ale měla jsem takový zvláštní vnitřní pocit…
A jak jsi dopadla Ty?
Hes? A v kolik jsi byla na monitoru?
Dopadla jsem stejně, prý se uvidím příští čtvrtek. Ale mě monitor nedělali.
Tak holky, hlásím, že Maxík si to asi rozmyslel, na svět se mu nechce ![]()
Sice pořád tlačí jako blázen, ale je mi celkem fajn, tak doufám, že mi to aspoň chvíli vydrží, dneska je krásně, rodit se mi nechce ![]()
Ale jinak fděkuju, i vám přeju rychlý bezbolestný porod ![]()
No mě by taky zajímalo kdo jak byl na monitoru, byla jsem tam včera cca v 8.45h
Čauky holky, my stále beze změn - vše v naprosté pohodě
V po jdu poprvé do apolináře, tak uvidíme, ale máme před sebou ještě 3 týdny do termínu, takže předpokládám, že rodit ještě nebudeme
Jsem ze tří sourozenců a u každýho porodu mamče nejdřív praskla voda, tak si myslím, že to u mě bude taky tak.
Jinak Vám všem co už jsem před „rozpadnutím“ držím palečky ať to dobře zvládnete a jste i s prckama v pořádku.
Renčo já bych chtěla rodit při hezkým počasí. Nesnáším totiž désť, a když prší tak mám i málo energie. Sím ať mi svítí sluníčko
![]()
Když já mám zrovna dneska úklidouvou náladu a tatínka v práci, tak doufám, že aspoň do večera vydržíme. Jé, vám musím říct, jak jsem furt psala, jak se těším a tak… to zůstalo, to je jasný, strach nějak moc nemám, ale řeknu vám, že když mi včera Dr. řekla, ať to čekáme každou hodinou, krve by se ve mně nedořezal ![]()
To já mám taky dneska uklízecí
akorát maličkýmu se to nějak nelíbí jak se pořád ohýbám!
Jo tak s tou nervozitou se ti vůbec nedivím…sem taky na sebe zvědavá
Kamarádka říkala, že jí to začalo prasklou vodou, a ikdyž věděla z kurzu, že stačí do porodnice přijet do dvou hodin, tak maximálně panikařila…polepila vložkama celej obývák, protože se ne a ne trefit do kalhotek ![]()
Aničko, tak já šla na monitor někdy kolem 9.hod, na tenhle týden mě zase objednali na 9.00. Tak jsem zvědavá jak to bude probíhat tentokrát… ![]()
Čauky holky,
tak jak naše těhulky co už mají po termínu? Už už???
Já jsem dneska byla poprvé u apolináře, tak jsem si pěkně vyčkala 2 hoďky:-( Jinak rodit se zatím nechystáme:-D
Ahoj, tak holky, já, která měla rodit už ve čtvrtek, kdy mi řekli za pár hodin, jsem stále doma a čekám ![]()
Jinak od včerejška( od 00:30h) trpím jak pes se zádama, což je fakt výborný, 33 hodin a do porodu daleko, jenom trpět a zvracet - super
Dneska v noci jsem byla na pohotovosti, už jsem nemohla, nejde sedět, chodit, ležet - prostě nic, ale dr. byla chápavá a svolila mi Ibalgin, aspoň na chvilku mi pomohla. Jinak jsem se dozvěděla, že si se zádama vytrpím, kor já, která s tím má problémy. Ach jo, ať už je to za náma. Jinak Max se má výborně, dozvěděli jsme se, že dr. takhle aktivní dítě dlouho neviděla ![]()
Renata.H píše:
Ahoj, tak holky, já, která měla rodit už ve čtvrtek, kdy mi řekli za pár hodin, jsem stále doma a čekám
Jinak od včerejška( od 00:30h) trpím jak pes se zádama, což je fakt výborný, 33 hodin a do porodu daleko, jenom trpět a zvracet - superDneska v noci jsem byla na pohotovosti, už jsem nemohla, nejde sedět, chodit, ležet - prostě nic, ale dr. byla chápavá a svolila mi Ibalgin, aspoň na chvilku mi pomohla. Jinak jsem se dozvěděla, že si se zádama vytrpím, kor já, která s tím má problémy. Ach jo, ať už je to za náma. Jinak Max se má výborně, dozvěděli jsme se, že dr. takhle aktivní dítě dlouho neviděla
Ahojky, už jsem si myslela, že jsi v porodnici, když ses tak dlouho nehlásila:-)
Teda ti záda ti nezávodím. Moje ségra s tím taky trpěla:-( Tak snad vše bude ok.
Hele jak jsi tenkrát vůbec dopadla s tou váhou malýho? My měli před 14dny 2,7kg, tak se taky trošku děsím ![]()
Holky - tak Anička - Praska19 už to má úspěšně za sebou
poté, co jí 3.6. neudělali ani monitor a pozvali jí automaticky na kontrolu za týden, tak 4.6. odpoledne úspěšně porodila
velká gratulace!!!
![]()