TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
3.6.10 10:38

kati:jj to skoro na minuty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.6.10 15:59

Ahoj holky, tak já se taky hlásím po kontrole, ale trochu jinak než vy. Jsem otevřená na jeden cm a doktorka mi řekla, že během pár hodin z nás bude rodina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.6.10 16:28

teda to se máš, gratuluju !!! tak držím palečky ať se vše vydaří ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
3.6.10 17:12

Heli a Hes, tak jak dnes bylo v Motole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
3.6.10 17:25

ahojky holčiny,
tak u mne se zatím nic zásadního neděje, paní doktorka se tvářila, že za týden se určitě zase uvidíme… :pankac:
Renat - moc gratuluju a hlavně přeju pohodový a rychlý porod :palec:

Aničko - tak jsem si říkala, jeslti jsme se náhodou nepotkaly na monitoru, já tedy nevím přesně, jak vypadáš, ale měla jsem takový zvláštní vnitřní pocit… :lol: A jak jsi dopadla Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
4.6.10 09:11

Hes? A v kolik jsi byla na monitoru?
Dopadla jsem stejně, prý se uvidím příští čtvrtek. Ale mě monitor nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.6.10 11:50

Tak holky, hlásím, že Maxík si to asi rozmyslel, na svět se mu nechce :mrgreen:
Sice pořád tlačí jako blázen, ale je mi celkem fajn, tak doufám, že mi to aspoň chvíli vydrží, dneska je krásně, rodit se mi nechce :-)

Ale jinak fděkuju, i vám přeju rychlý bezbolestný porod :kytka:

No mě by taky zajímalo kdo jak byl na monitoru, byla jsem tam včera cca v 8.45h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 12:42

Čauky holky, my stále beze změn - vše v naprosté pohodě :palec: V po jdu poprvé do apolináře, tak uvidíme, ale máme před sebou ještě 3 týdny do termínu, takže předpokládám, že rodit ještě nebudeme :mrgreen: Jsem ze tří sourozenců a u každýho porodu mamče nejdřív praskla voda, tak si myslím, že to u mě bude taky tak.
Jinak Vám všem co už jsem před „rozpadnutím“ držím palečky ať to dobře zvládnete a jste i s prckama v pořádku.
Renčo já bych chtěla rodit při hezkým počasí. Nesnáším totiž désť, a když prší tak mám i málo energie. Sím ať mi svítí sluníčko :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.6.10 12:52

Když já mám zrovna dneska úklidouvou náladu a tatínka v práci, tak doufám, že aspoň do večera vydržíme. Jé, vám musím říct, jak jsem furt psala, jak se těším a tak… to zůstalo, to je jasný, strach nějak moc nemám, ale řeknu vám, že když mi včera Dr. řekla, ať to čekáme každou hodinou, krve by se ve mně nedořezal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 14:03

To já mám taky dneska uklízecí :mrgreen: akorát maličkýmu se to nějak nelíbí jak se pořád ohýbám!
Jo tak s tou nervozitou se ti vůbec nedivím…sem taky na sebe zvědavá :lol: Kamarádka říkala, že jí to začalo prasklou vodou, a ikdyž věděla z kurzu, že stačí do porodnice přijet do dvou hodin, tak maximálně panikařila…polepila vložkama celej obývák, protože se ne a ne trefit do kalhotek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
7.6.10 16:07

Aničko, tak já šla na monitor někdy kolem 9.hod, na tenhle týden mě zase objednali na 9.00. Tak jsem zvědavá jak to bude probíhat tentokrát… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 16:28

Čauky holky,
tak jak naše těhulky co už mají po termínu? Už už???
Já jsem dneska byla poprvé u apolináře, tak jsem si pěkně vyčkala 2 hoďky:-( Jinak rodit se zatím nechystáme:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.6.10 09:53

Ahoj, tak holky, já, která měla rodit už ve čtvrtek, kdy mi řekli za pár hodin, jsem stále doma a čekám :-(
Jinak od včerejška( od 00:30h) trpím jak pes se zádama, což je fakt výborný, 33 hodin a do porodu daleko, jenom trpět a zvracet - super :cry: Dneska v noci jsem byla na pohotovosti, už jsem nemohla, nejde sedět, chodit, ležet - prostě nic, ale dr. byla chápavá a svolila mi Ibalgin, aspoň na chvilku mi pomohla. Jinak jsem se dozvěděla, že si se zádama vytrpím, kor já, která s tím má problémy. Ach jo, ať už je to za náma. Jinak Max se má výborně, dozvěděli jsme se, že dr. takhle aktivní dítě dlouho neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.6.10 10:20
Renata.H píše:
Ahoj, tak holky, já, která měla rodit už ve čtvrtek, kdy mi řekli za pár hodin, jsem stále doma a čekám :-(
Jinak od včerejška( od 00:30h) trpím jak pes se zádama, což je fakt výborný, 33 hodin a do porodu daleko, jenom trpět a zvracet - super :cry: Dneska v noci jsem byla na pohotovosti, už jsem nemohla, nejde sedět, chodit, ležet - prostě nic, ale dr. byla chápavá a svolila mi Ibalgin, aspoň na chvilku mi pomohla. Jinak jsem se dozvěděla, že si se zádama vytrpím, kor já, která s tím má problémy. Ach jo, ať už je to za náma. Jinak Max se má výborně, dozvěděli jsme se, že dr. takhle aktivní dítě dlouho neviděla :lol:

Ahojky, už jsem si myslela, že jsi v porodnici, když ses tak dlouho nehlásila:-)
Teda ti záda ti nezávodím. Moje ségra s tím taky trpěla:-( Tak snad vše bude ok.
Hele jak jsi tenkrát vůbec dopadla s tou váhou malýho? My měli před 14dny 2,7kg, tak se taky trošku děsím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
8.6.10 14:06

Holky - tak Anička - Praska19 už to má úspěšně za sebou :potlesk: poté, co jí 3.6. neudělali ani monitor a pozvali jí automaticky na kontrolu za týden, tak 4.6. odpoledne úspěšně porodila :dance: velká gratulace!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí