TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
8.9.10 19:38

ja ho davam take do lehatka nebo do hopacky oboji je od fisher p.nebo jen tak haja a cuci na telku na bebe tv.rano kolem 7h kdyz se probudi tak ho nakrmim vezmu si ho do postele tak hodku povida,smeje se..a pak jeste usneme.ja s nim chodim hodne ven tak vetsinou odpoledne cca 4hodky travi v kocarku.jinak ho zajimaji zatim jen chrastitka ale musim s nima chrastit jeste je :-D no mi mame 6,76kg.zacala jsem mu ted delat 165ml a papka tak 5× denne.ale mel prave dny kdyz zbastil na jednou trebas i 270ml,ale pak zas snedl treba jen 90ml.podle tabulky na nutraci by mel jist 84Oml denne podle veku a 1000ml podle vahy tak jsem koumala jestli ho zbytecne neprecpavam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.9.10 13:16

tak to máme podobně..já ji dávám taky do lehátka když nechce bejt v postýlce,no a u Mudr. byl prušvih že prej je moc brzo a že je malá moc hbitá a že jsem měla být důslednější a asi ji nechat v postýlce řvát.Zajímá ji všechno kolem a už se mi přitahuje do sedu.Tak prej hlavně ať ještě nekupuju chodítko :lol:
Já přitom dělám jen co ona chce a nijak ji do ničeho nenutím :nevim: To lehátko co máme doma je od 0+ tak to by snad měli mít vyzkoušený :think: Čajík jsem dala teď 2 x večer a krásně po něm spinkala až do rána,takže ještě dokoupím ten co jsi psala :)
A co kilča po porodu už jsou dole ? :) já jsem furt na dietě ale jde to strašně pomaluuuuuu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
13.9.10 11:21

no je fakt,ze kdyby jsme asi kojily tak nam to dolu pujde rychleji.mam jeste nahore 5kg ,ale to si myslim ze uz zadna dieta nezachrani…budu muset jit cvicit.tak se chystam ze tento tyden zacnu :-D me zatim doktorka nic nerekla..rikala ze to ze uz dela vse to co dela bude tim,ze je sikovnej a velikej,ale neptala se me jestli ji davam do lehatka atd…chodite plavat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.10 16:43

Ahojky, my sme dnes boli na prevazeni u pediatra - malinka sa zacala v noci budit a mam pocit, ze jej to, co vyprodukujem prestava stacit - takze sa pojdeme odvazit este buduci tyzden a potom zrejme rovno do DM na nejaky ten SUNAREK - nebudem ju predsa trapit hladom. Co sa tyka zhadzovania pri kojeni, tak vas mozem uistit, ze kojenim to az tak rychlo dole nejde - stale mam 4kg a podla uz skusenejsich mamin usudzujem, ze to dam dolu, az ked prestanem kojit. Hlavne sme to naberali celych 9 mesiacov - u mna 15kg - a teraz to chceme mat do 3 mesiacov prec - chce to len trpezlivost. Majte sa krasne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.9.10 17:21

Ahoj, zatím plavat nechodíme.Nechci to nějak odsuzovat ale viděla jsem v TV reportáž o kvalitě vody v těchto zařízeních a dost mě to odradilo.Navíc jsem někde četla že zatím není nikde prokázáno že by to miminkům nějak zdravotně prospívalo.
Myslím že je to spíš takový modní trend ale taky to asi bude tahák na peníze..Myslím že na plavání máme ještě čas.
Tak jsem zjistila že ten čajík Hami jak jsi psala se nesmí dávat před spaním a v noci tak jsem koupila nakonec od Teekanne.Máme teď doma s přítelem hroznou chřipku tak se bojím aby to nechytla,ale izolovat do postýlky na celý den ji nemůžu..tak zatím ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
15.9.10 17:07

Ahoj holky, tak jak jsou na tom vaši prcci? Náš Maxíno má ve 3 měsících 7 kg a 64 cm :mrgreen:
takže jsme se se jménem strefili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jak se jinak daří vám všem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
22.9.10 08:44

jj etnse na noc nesni,ale pak ma Hami jeste cajik pro klidny spanek ktery se muze od 2mesice.no mychodimeplavcit do vanicky..libi se mu to a pak spinka jak mrtvolka :))
Tak Renat my jsme na tom podobne..dneska nam jsou 3mesice a mame take 7kg a 63cm.jinak je to zlaticko…ted uz prestalpres den spat tak jako driv a je hrozne zvedavej :) asi jako kazdy mimco…ale leti to co??jeste nedavno to byl takovej drobecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.9.10 17:00

ahoj holky tak jsem tu k vám nakoukla my jsme se taky narodili v červnu 26 :-P takže nám už budou taky tří měsíce ale máme 2805g a 44cm je to moje maličké nedonošenátko :hug: termín porodu jsme měli mít až 11.9.2010 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.9.10 17:15

Jejku, to náš Maxíno neměl ani při porodu :-D
Začínám mít s Maxem jeden problém, jsou nám tři měsíce a on chce sedět sám, normálně fakt sedí, když ho mám na klíně, odsune ode mě hlavu a chce sám, jsem z něj vyřízená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.9.10 17:59

jejej to je drobecek :-D myjsmednes byli u doktorky a mame ve 3mesicich 7,18kg a 64cm 8-o a co oblecky sehnala jsi na takoveho drobecka?
Renat:davej na to pozor..nas malej to dela obcas taky a doktorka me upozornovala at ho v te polozesedu moc nenechavam ze je to pro nej desna zatez na pater a jeho jeste slaby kosticky…no,ale kazda doktorka na to ma jiste jinej nazor :-? tak trebas je tvuj Maxicek jen mooc sikovnej a neskodi mu to :-) co jinak porad ho kojis?my jsme uz na UM :-( a co kocarek vcera jsem tu brouzdala v diskuz.o Mutsy a jedna maminka si tam na nej dost stezuje uz ma asi 3ti a porad to neni ono a ma mega naklonenou korbicku…myjsme teda max spoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.9.10 19:36

je to můj drobecek je jak panenka :mrgreen: no oblecky jsem shanela ale nejsou tolik k zastizeni tak máme 50vel ale i ta nám je obrovská tak zahrnujeme aspon nám to dlouho vydrží :mrgreen: a musíme se pochlubit dneska máme 2860g :dance: přibrala si 50g :-P vy máte ale pořádné macky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.9.10 20:05

hlavně že roste, to je důležitý, ona to dožene :mrgreen:
No vidíš to, zato mi už nosíme 74-80 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.9.10 20:38

jj aspon vam vydrzi :palec: a kojis ? no vidis..hlavne,ze pribira.za chvilku nas dozenete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.9.10 22:22

no už třetí měsíc odstříkávám je to utrpení ale mlic zatim mám nastesti se mi rozbehlo ale posledni dobou ji ho musim zahustovat nutrilonem pro nedonosené deti jinak mi to všechno vyzvraci asi už zmenilo chut nevím cim to muze byt, mozná taky tim ze uz jsem to dvakrat dostala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.10 16:48

ježiškotky to je dlobeček :), já mám taky červnovou holčičku a máme právě 5300g tak to není takovej rozdíl..
Hlavně že je zdravá a chce papat :) má taky pár tmavých vlásků ?,z fotky to nejde tolik poznat..říká se že vypadnou ,ale nám nevypadl zatím ani jeden :) spíš mám pocit že brzo začnu schánět holiče :)
Moc Vám holky přeju hodně zdravíčka a hlavně že to tak dobe dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital