TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2737
14.7.10 17:42

Jééé já tady mám příští týden rodiče, pak týden na Slovensku, jedině potom. A kam chodíš do lesa? My do Prokopáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.7.10 16:51

Čauky holky, moc rádi s Vámi někam vyrazíme, akorát mi jsme z Vás nejmladší…je nám teprve 14dní:-) tak jsme ještě necestovali sami autem, tak to musíme natrénovat!
A pak mám větší průšvih :mrgreen: Sice nám jde perfektně kojení, ale zatím jen v leže!
No a příští týden máme kyčle a dvě návstěvy, tak to asi moc nestíháme a pak jedeme na týden k babičce…takže tak za 14dní by jsme se k Vám rádi přidali!
Jinak se nám s Tobíkem daří dobře. Je hrozně šikovnej a zatím i hodnej, tak mi dělá samou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.7.10 20:30

holky tak co mimca??jak to zvladate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
28.7.10 16:09

ahoj holky, tak my se máme s Maxínkem fajn, rosteme jak z vody, akorát nám nezbývá moc času abych chodila na emimino :-( Většinu času jsme venku. jinak už máme 5580 g a 58 cm a to je nám 6 týdnů :lol:
kdyby jste se chtěli sejít jak jsme se tenkrát domlouvali, budu ráda. mějte se hezky, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.7.10 18:35

ahoj Renat…klido se muzem sejit ja jsem taky porad venku.nam je 5tydnu a mame 4,85kg a tentokrat nas nemerila.tak az se tu zas ukazes dej vedet jestli nekam vyrazime.a co kocarek jses spokojena??ja maximalne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.8.10 11:08

Ahoj holky, tak kde je vám konec? :mrgreen:
Asi se z nás všech staly zaneprázdněné maminy, když na to tak koukám :mrgreen:
Koukejte si udělat čas a vyrazíme na nějakou tu dámskomiminkovskou jízdu, co vy na to? :-) Pokud souhlasíte, napiště návrhy kam by jsme mohly vyrazit.
Budu se těšit.
mniško, s kočárkem jsem naprosto spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.10 17:23

To už sem nikdo nechodí? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.9.10 15:32

koukám holky že jsme pěkně zaneprázdněný jen těma mímama :-) všechny pořád kojíte??my už bohužel nee :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.9.10 16:21

Ahoj, všechny moc zdravím :)
Mmiška : já bohužel nekojila vůbec.Od začátku hrozný problémy s nedostatkem mlíčka a nakonec šílenej zánět prsu takže jsem skončila opět v Motole kde mi to musely řezat..Tak je malá od začátku na Nutrilonu ale má se čile k světu.. tak nezoufej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.9.10 16:25

keti:ja kojila asi 14dni…ale malej byl tak hladovejze se mi nestihalo delat mlicko.a taky jsme na nutrilonu.ale ma se tez cile k svetu a krasne roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.9.10 16:44

no já se snažila kojit co to šlo ale malá pořád ubývala na váze tak jsem to nakonec vzdala..měla jsem strašný výčitky ale teď zjišťuju že zdaleka nejsem sama..zkoušela jsem ještě asi do 3 týdnů odstříkávat ale to později už ani nestálo zato.
Je to fakt hroznej tlak na ty čerstvý maminky jak všude slyší jak je důležitý kojení atd..No ale když to pak nejde tak jsou tak akorát zralý na psichiatrii :-x
Teď už si naštěstí užívám malou a výčitkama se netrápím…
A už jsi to úplně zastavila nebo jenom přikrmuješ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.9.10 20:07

uplne jsem to zastavila..nemelo to smysl odstrikala jsem max 90ml a kdyz jsem ho tim nakrmila a po te dokrmila Nutracem blinkal.tak jsme to vzdali.a co prdiky netrapi vas z toho nutrilonu…??cetla jsem ze prdiky trapi vice miminka na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.9.10 08:48

dobré ránko :)
Musím říct že prdíky nás zatím netrápí a doufám že už ani nebudou..jen asi dvakrát jsem měla pocit že ji bolí bříško, tak jsem zavedla rektální rourku a jednou skusila uvařit fenyklový čaj.Myslím že obojí zabralo a po tom čaji pěkně usnula.Co čajík dáváš ? ja teda zatím ne ale chci se zeptat doktorky jak to je.Někde jsem četla že to není potřeba do půl roku ani při UM,ale jedna kamarádka mě přesvědčovala že prej dávat musím.Plínky má počůraný dost tak mi nepříjde že by nějak strádala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.9.10 18:28

ahojky…jo ja davam cajik ale jen tak 30ml denne nebo vlastne spise v noci..kdyz byly horka tak jsem ho davala i pres den.doktorka mi rekla,ze to neni zatim uplne dulezite,ale zas kamaradce rekla ze cim vic papkaji UM tim vice by meli miminka pit vodu nebo cajik.ja jsem mu koupila od hami cajik pro celkovou pohodua moc mu chutna.hele keti a kolik toho tak vypije mala na jednu davku a kolikrat denne krmis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.9.10 18:52

ahoj,tak já se dnes ptala doktorky na ten čaj a prej že když nejsou vedra tak ho dávat nemám :nevim: mám doma fenyklovej na prdíky takže jí ho dám jen když bude mít bolení bříška.
Osobně si myslím že mimčům čajík neuškodí..
Nutrilonu dávám 130ml po čtyřech hodinách a zatím mám pocit že jí to stačí.Ikdyž někdy začne křičet už za tři hoďky tak je to jak kdy.Někdy ho i trochu vyblinkne takže zvyšovat zatím určitě nebudu.Dneska nás i vážili a máme 5300 g :)
Nechci jí moc přecpávat slyšela jsem že děti na UM mají sklon k obezitě..Ještě bych se chtěla zeptat jestli máte hrací deku nebo kde je mimi když nespí ? já ji dávám do lehátka od CHicca a prej jsme moc aktivní a ješte by měla asi ležet,jenže ona vůbec nechce, mává pořád ručičkama a kope nohama jak pytel blech tak nevím jak ji zabavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí