Poradna duly
Jana Čurdová
mmiška píše:
holky nechávala jste si některá dělat u nějakého fotografa nějaké těhu fotky ?
Jo jo to bych chtěla. Dokonce jsem před časem koukala na netu na nějaký fotografi a teď jsem to úplně vypustila z hlavy
Ty už někoho máš?
Renata.H píše:
Dobré ránkoTak kde se flákáte, holky? Já už musela v pět vstát, protože se Maxík hlásil o snídani a jeho tatínek odcházel do práce
Dneska nás čeká náročnej den v kuchyni, ale za odměnu si smlsneme na chlebíčkách, dortíku… mňam mňam
A jak je, ještě jsme tu všichni 2 v 1 nebo už se někdo vyklubal na svět?
Čauky, my jsme si byli užít „poslení“ víkend ve dvou v Mariánkách než nám začnou povinosti
Moc mi to prospělo ![]()
A co slavíte, že jsi připravovala chlebíčky a dort?
Nic neslavíme, ale jen rodinná sešlost ![]()
Jéé, taky bych si chtěla užít poslední víkendy, spíš dny, pač už to mám za pár. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá co nám řeknou teď, hlavně jak nám upřesní termín (jo a váhu Maxíka)
A hlavně doufám, že mě dají na monitor, já už to srdíčko taky chci slyšet..
Renata.H píše:
Nic neslavíme, ale jen rodinná sešlost
Jéé, taky bych si chtěla užít poslední víkendy, spíš dny, pač už to mám za pár. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá co nám řeknou teď, hlavně jak nám upřesní termín (jo a váhu Maxíka)
A hlavně doufám, že mě dají na monitor, já už to srdíčko taky chci slyšet..
To už jdeš na KO do porodnice viď? Si myslím, že už by ti měli udělat určitě monitor!!! Mě už ho můj doktor tedy dělal 2×, ale nevím jestli to nebylo kvůli tomu, že mi trochu tuhlo bříško. Tak držím pěstičky, aby Maxík nebyl moc velikej, ale i kdyby tak se dá určitě zvládnout, takže se z toho hlavně nestresuj!!!
Kdepak se nám ztrazila třetí těhulka??? ![]()
mmiška Tak už jsem objednaná na první kontrolu do apolináře, a co ty?
Jinak mi včera psala jedna maminka, která právě porodila u apolináře a byla moc spokojená ![]()
Ahoj holky,
tak sa k Vam vterknem, termin 6/6/2010 - pravdaze rodit budem v Motole, zajtra mam prvy monitor.
ahoj holky ja nastoupila na tu mateřskou tak jsem teď byla pár dní u maminky
zítra jdu zas na monitor doufám ,že mi Matěje zváží…posledně jsme nevážili.jinak ftografku mám…jdu k ní příští týden ve středu jmenuje se Petra Šebestová a našla jsem ji tady na netu.jinak mám pořád poslíčky tak si myslím,že budu rodit dříve…mno uvidíme.jo a odklepli nám tu mateřskou že???
Holky, já se tak těším až bude Maxík venku, představa, že ho budu nosit až do 10.6. je šílená, doufám, že mi zítra potvrdí ten první termín (27.5). Jinak poslíčky mám taky pořád, třeba zase celou dnešní noc ![]()
Nejprve vítám novou těhulku:-)
Teda holky vy mě děsíte s těma poslíčkama…to já si v klídku ještě pořád chrupkám celou noc, ani čůrat nechodím
A jak se Vám to projevuje?
S tou mateřskou to vypadá dobře, tak doufejme, že už v tom nebude žádnej zádrhel!!!
Heli, vůbec nelituj že ty poslíčky nemáš. Já si dneska na noc musela vzít nějakej čípek, kvůli výtoku
a jednu chvíli jsem vyletěla z postele jak střelená, že mi praskla voda
Je jasný že to voda nebyla, že, ale vinu na tom měl ten čípek, jak se rozpouštěl ![]()
Dneska jsem měla prostě veselou noc, Maxík se rozhodl, že si zatrénuje na fotbal a box, do toho se zbláznila i pipina a břicho, prostě super noc ![]()
Jak to vypadá s tou mateřskou? Něco mi uteklo?
Jinak vítám novou těhulku, možná se potkáme v Motole ![]()
K tý mateřský: Včera nám ji páni poslanci při posledním jednání vrátili k původní výši, tj. 70% platu:pankac: Tak snad už se to nikde nezadrhne!
Tak koukám, že diskuze se tady úplně zasekla:-( Copak těhulky nemáte na mateřský čas nebo už jste snad porodily? ![]()
Se nestyďte s přihoďte sem pár řádků:-)))
Zatím a užívejte si poslední chvilky s pupíkama;-)
Koukám, že se to tu fakt zaseklo ![]()
Heli, byli jsme včera na tý kontrole a nic moc, udělali mi jen vnitřní vyšetření a poslechli srdíčko malýho, tím to skončilo, žádnej monitor, UZ prostě nic. ![]()
Za týden jdu ale znovu, tak snad to bude lepší. A jak u vás, prckové jsou hodný nebo už se derou na svět? ![]()
cusik holky..tak ja mam kazdej den poslicky!!je to docela neprijemny.a ke vsemu mi ted moje doktorka odjela na dovcu a vraci se 30tyho..tak snad to do te doby Matysek vydrzi a nepodere se na svet.ja uz jsem si na tu doktorku tak zvykla ze nechci aby me rdil nekdo jinej…pokud to tedy samo bude mozny!z matersky jsem nadsena mela jsem ji mit nizsi o 4tis tak to je docela rozdil…o vikendu jedem jeste koupit prebalovak a pak uz mame snad vse..byla jsem si v Aesthetic pro nejake veci co mi tam sili decku,zevinku,tasku na kocar..je to super!!jinak jsem byla uz po2 na monitoru..je to pekny a ve stredu jdu zas.budou mi ho ted delat kazdej tyden,tak tobe uz by Renat taky snad meli ne??chodite jeste porad ke svoji doktorce a nebo uz do nemocnic?
Ahoj, chodím už do nemocnice, včera jsme byli poprvé a řeknu ti, že to byl žážitek, chytla jsem asi pětadvecetiletou dr. a snad dvacetiletýho medika, takže supdf. Na monitor jdu ve čtvrtek, tak se těším. S těma poslíčkama jsme na tom podobně, nic příjemnýho to fakt není. Ale na druhou stranu už se těším na mimíska, takže mi to ani nevadí.
Včera jsem muchlala miminko od kamarádky a strašně jsem jí záviděla… Jak já se těším ![]()