Apolinář červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
7.5.10 13:29

to se asi nedá rezervovat do předu viď :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.5.10 13:17
mmiška píše:
to se asi nedá rezervovat do předu viď :-?

Bohužel nedá, můžeš to chtít až při příjmu do porodnice k porodu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.5.10 08:06

mno tak snad budeme mít štěstí :))) brala bych ten dvojlůžák…nechci bít zas úplně sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.5.10 22:22

Smarie, já čekám holčičku. Teď čtu, že Bebka klučíka a ty také holčičku, viď :-) Trochu jsi mě vyděsila tím, že víš, jak zachází s těma rodičkama, co si to nechají líbit…takže je asi nutné hned od začátku je řádně usměrnit :wink: já už se také těším, až budu mít malou u sebe, ale přiznám se, že si to zatím nedovedu nějak reálně představit! No a jestli nebude volný nadstandard, tak to budu v porodnici snášet tedy hodně špatně :cry:
Bébko, to jsi mě teda docela šokovala s tím, jak tam mizí dětské oblečky, to je teda vážně síla! Tak to si vlastní brát určitě nebudu, to by mě pak mrzelo :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.5.10 22:38

Luci, to s těma oblečkama se fakt stalo :roll: Já beru tak pro jistotu třeba dvě bodíčka, kdyby náhodou…
Ten nadstandard MUSÍ bejt a hotovo :mrgreen:
A i tak to tam budeme muset zvládnout a hlavně si stát za svým :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.5.10 09:17

Bébko, snažím se říkat si totéž :-) ale nevím nevím. Musely bychom to asi stihnout o nějaký den dřív, protože v sobotu 12.6. je myslím úplněk a to se rodí nejvíc dětí!!! říkají tomu porodní vlna, navíc se bude zavírat to Podolí, tak je jasný, že maminy se k Apolináři jen pohrnou :-? Už chodíš na poradnu k Apolináři nebo pořád ke své lékařce? Já se tam budu muset v pondělí objednat,protože příští úterý už moje doktorka prý bude chtít slyšet, že jsem u Apolináře objednaná…radost z toho moc nemám, ale straší mě porodem před termínem, tak kdo ví, možná to bude za 5 minut 12! :-D
Prý na monitoru jsou už nepravidelné kontrakce, ale já nic necítím, tak nevím…
Bébko, víš, co mě nejvíc irituje? Že by mi měli to miminko odnést, až se narodí. Myslím, že jim to nebudu chtít dovolit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.5.10 21:26

Jo, jo, s odnášením mimča taky nesouhlasím, ale myslím, že tady ho jen tak ukážou,že teda jako vylezlo a pak ho někde „dodělaj“. Ale asi s tím nic bohužel nenaděláme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.5.10 14:04

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, na kdy tě poprvé objednali do poradny, když máš tento termín porodu? Já mám původní 20.6. ale mimčo je mladší, tak to posunují na toho 30. a do poradny jsem objednaná až na 14. nějak si nedokážu vzpomenout, jak to bylo minule. jinak k těm košilím, taky jsem si brala svoje, ale vzheldem k tomu, že by to byla jejich likvidace,kdy jsem měnila klidně třikrát denně, doporučuji využít jejich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.5.10 21:49
gapple píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, na kdy tě poprvé objednali do poradny, když máš tento termín porodu? Já mám původní 20.6. ale mimčo je mladší, tak to posunují na toho 30. a do poradny jsem objednaná až na 14. nějak si nedokážu vzpomenout, jak to bylo minule. jinak k těm košilím, taky jsem si brala svoje, ale vzheldem k tomu, že by to byla jejich likvidace,kdy jsem měnila klidně třikrát denně, doporučuji využít jejich :)

Myslíš do poradny u Apolináře? Tak to jdu tento pátek, čili budu akorát 37tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.5.10 22:15

Gapple, tak já jdu na první kontrolu k Apolináři až ve 38+4 tt, takže je to asi tak, jak dlouho můžeš chodit ke své gynekoložce. Já chodím do gyncentra Hloubětín, točí mi tam monitor se srdíčkem mimi i činností dělohy, tak jsem si vyprosila, abych u nich mohla zůstat co nejdéle :-) Říkáš, že košili na porod vlastní raději ne? Myslíš, že se ušpiní? Já nemám vůbec konkrétní představu jak se co bude dít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.5.10 12:43

Ahoj holky,
přidávám se k červnovým rodičkám, termín máme 27.6. Strašně se to blíží, ale už se fakt těším, až to budeme mít za sebou, sotva se valím, o žáze ani nemluvím. Výbornej je ale Gaviscon, je to pěkně hnusný, ale pomáhá mnohem víc než třeba Rennie nebo ostatní tabletky.
S těma oblečkama jsem teda překvapená, myslela jsem jak si tam prcka budu ňuňat v našich hadřících, ale asi to teda necháme na těch jejich.
Košili chci rozhodně svojí, ať si připadám u porodu aspoň trochu ve svým.
Neumím si teda představit být na pokoji třeba v pěti, ale bohužel je to tam tak jak je zrovna volno…Takže doufám, že budem mít aspoň trochu štěstí a když už nic jinýho, tak bude na pokoji aspoň sociálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
19.5.10 19:31

Aha,
tak to mě nikdo monitory nenatáčí :) no snad vědí, co dělají. Já jsem si s sebou košili vlastní taky brala, ale na porod mi automaticky dali tu jejich, za čež jsem pak byla opravdu ráda, protože svoji bych mohla hodit rovnou do popelnice, nebo bych prověřila kvalitu prášků:)
stejně tak jsem opravdu měnila košili na šestinedělí tak 3× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital