Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
7.12.11 19:14

Kláry Davídek je borec, mám radost s tebou :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Marti ok :)

• načítám...
1794
7.12.11 19:53

Koale - to jsi mi vyrazila dech, nevím jestli ho litovat nebo rodiče 8o

• načítám...
3968
7.12.11 20:04

Ahoj holky :mavam:
Tak máma my odjela a já mám zase klid :pocitac: víc se rozepisovat nebudu
Jako zakladatelka této diskuze jsem taky pro uzamknutí :dance: konečně se budu moc rozčílit na mojí chytrou maminku :cert:
Koale pošli my to taky prosím :hug:
Beníkovi vše nej k svátku

• načítám...
2578
7.12.11 20:06

Klara: taky mooooc gratuluji ale je fakt že je po klidu :mrgreen:

No a nedá mi to tak se taky pochlubím: Tobík dneska stál u stolu a nátahla jsem ruce at jde za mnou a sám udělat 3kroky, jsem uplně čuměla :hug:

: no nic za chvíli mi začíná expozitůra, jdu na ni :mrgreen:

• načítám...
24118
7.12.11 20:54

Koale, pošli mi to taky prosím.

Klara, my jsme do vany pořizovaly protiskluzovou podložku, aby malá nepadala. Jednou nám tam taky uklouzla, tak aby se jí nic nestalo. ;)

• načítám...
4354
7.12.11 20:55

klaaras- no téééda, Davídek se rozhodl ukončit lenošení a vzít to rovnou rychlým tempem :palec: .

Markéta14- 8o tak to taky gratulujuuuuuuuu :dance: !

Asi jsou dneska ňáký erupce nebo co, že se těm dětem tak daří :lol: .

Matěj si ještě během dneška párkrát klekl (pokaždé jsem si div blahem necvrkla do gatí :mrgreen: ) a podařil se mu i vzpřímený klek (nebo jak to nazvat - ale chápete to, né? ;) ), prostě seděl na kolínkách. Ještě minulý týden na rhb byla tohle pro něj nepřekonatelná věc.

Hromnice- Ty máš asi samé „radosti“ s tou mamkou, co :roll: :hug: ? No nic, podrbem ji v zamčené diskusi ;) .

klaaras píše: Žábo a kdy se zamknem :mrgreen:

Vzhledem k všeobecnému nadšení bych to neprotahovala :mrgreen: :dance: (si myslím, že nikdo nebude výrazně proti, ne? :think: ). Dám teď dokupy seznam, komu poslat pozvánky a zkusím to vyřídit. Bude záležet na adminech, jak budou rychlí :nevim: .

Kaspinka píše:
Za druhý - nejsem tu dopoledne a už nestíhám dočítat 8o

No to my Ti udělaly schválně - abys pro příště věděla, že nemáš co courat… :mrgreen:

koale píše:
Jo a ještě vzkaz por žá-bu: zamknout, zamknout, zamknout :mrgreen: už se nemůžu dočkat až si budeme moct psát všechny drby světa a pikantnosti ze soukromí :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: Takže můžeme se těšit, že se „odhalíš“ první, jooo? :pankac:

• načítám...
3968
7.12.11 21:03

Žábo mám :pocitac: a to se blíží Vánoce rychlým tempem a už nám je samozřejmě organizuje a nedokáže pochopit že si je chceme užít s manželem a s malým, no a s mojí hodnou tchýní se kterou bydlíme :pocitac: a až mezi Vánocema má manžel dovolenou 3 dny a pak pojedeme domu-pro ni hrůza :pocitac: nepochopitelný a mnoho dalšího :cert: :cert: :cert:

• načítám...
13837
7.12.11 21:04

zamknout zamknout

Hromnice :hug: :hug: :hug: klííííd

• načítám...
4354
7.12.11 21:37

Tak jsem to založila, čekáme na schválení :pankac: , pak hned budu moct rozeslat pozvánky. Tato diskuse by se pak tímto měla „zamčít“, čili do ní už nepůjde přidat příspěvek. V nové pojedeme v podstatě od začátku, tzn. od strany 1 (ale to se brzo zajedem a zvyknem si, zase vlastní zkušenost :lol: ), můžu pak ale ještě požádat o překopírování této „staré“ diskuse, měly bychom ji tam „na památku“ :lol: .
Až to bude aktuální, ještě sem viditelně hodím info pro ty, kteří by třeba nakoukly a nevěděly vo co go ;).
Budeme se jmenovat ÚNORŇÁTKA 2011 (páč únor 2011 je už obsazen - pár holek si založilo otevřenou skupinu).

• načítám...
3968
7.12.11 21:40

Žábo moderátorko :hug: překopíruj určitě potom i tuhle diskuzi na památku :dance:

• načítám...
4354
8.12.11 00:33

Hromni, však já měla na mysli tuhle ;)

• načítám...
4354
8.12.11 00:35

TAK HOLKY, ŠUP ŠUP DO UZAMČENÉ, UŽ TAM NA VÁS ČEKÁÁÁM :dance: .

Pokud jsem někomu zapomněla poslat pozvánku, předem se omlouvám a ozvěte se ;) .

Tímto se tady loučím :mavam: :mavam: :mavam: .

• načítám...
3968
8.12.11 08:23
:mavam:
  • načítám...
850
8.12.11 08:27

jojo pozvanka došla :mavam:
jinak včera štepikovi nesedl jogurt a pak to šlo všechno ven a bylo mu špatně celý den :( dnes uz je od 7 rána v raži :mrgreen:
jinak mám fakt hodně prádla musim dopo žehlit holky přeji hezky den :mavam:

• načítám...
20785
9.12.11 12:32

Diskuse byla na žádost uzamknuta a pokračuje v uzavřené skupině Únorňátka 2011 :kytka:

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí