Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
1.12.11 20:29

hezký večer

Klari gratuluji k sedu :palec:

U nás se dneska padalo a padalo…Terís si stoupá a jaksi se pouští :think: takže žuchá.
A má konečně taky zub :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
3524
1.12.11 20:34

Koale no my se právě potápíme už dýl, teda jako maminky…musíme se třeba potopit a bublat jim na bříško, no a dneska jsme je dali do výšky nad vodu a my se úplně potopily…mě to samozřejmě vlezlo do nosu, tak jsem kašlala :roll: ale malej se hrozně řechtal, že jsem byla pod vodou…

A třeba rohlík jsi mu ještě nezkoušela dávat na žužlání? Malej si vždycky kousek ukousne a normálně ho spolkne…to co chce tak polyká normálně :D

Jo ta olympiáda by mě taky zajímala :P

• načítám...
9199
1.12.11 20:34

Klari: dostal panadol a uvidime co se bude dit dal :nevim:
Grepi: gratulka k zoubku :kytka: My mame odedneska 3 zuby, spodni obe jednicky a spodni levou dvojku :nevim:

• načítám...
9199
1.12.11 20:36

To mi si maly rohlik do ruky neveme, ale na kosticky to ho basti

• načítám...
3524
1.12.11 20:37

Grepi gratulka k zoubku :palec:

Nosánku taky gratulka :) , ale myslím si, že by ta teplota mohla být k těm zoubkům, co?

• načítám...
9199
1.12.11 20:42

Klari: doufam. No uvidime v noci ci rano :srdce:

• načítám...
13837
1.12.11 21:07

Peti :palec: :palec: :palec: a díky
Klari taky díky.

• načítám...
49
1.12.11 21:16

Ahojky - tak u nás teplota stále pokračuje.nosánku ať je u Vás brzo líp

jinak taky gratulujeme k sedu.

Perníčkování se dneska nadmíru povedlo, děti vykrajovali a zdobili - jak veloši tak i maloši - celý dům nám nádherně voní :-)

S zlodějama mě neděste - když jsem věčně sama doma mám z toho taky šílený strach, bydlíme na konci města a sousedovi prý nedávno ukradli kabely co měl ve vozíku před domem a ještě nějaké věci ze zahradního domku - dneska už se asi před ničím nezastaví.

Jinak potápění s dětma je sranda. Naše Barča miluje, když je u manžela na zádech a potápí se spolu do hloubky pro hračky - vždycky když se vynoří nám hlásí, že je mořská víla Ariel. S Terezkou si pod vodou dáváme pusinky a minule na plavání starší sourozenec pod vodou lovil toho mladšího - to byla taky prča, samozřejmě za asistence rodičů.

Tak ať je všem marodům co nejlíp. Já musím nějak preventivně odchytit ranní moč, to bude srandy kopec.

• načítám...
850
1.12.11 21:26

no holky s marodama držím palec

• načítám...
24142
1.12.11 21:44

Nosánku, mě na pohotovosti k horečce poradili (krom léků) taky nezakrývat peřinkou a taky osprchovat vodou, která je o trochu chladnější než se normálně koupe. Nám to pomohlo, do rána byla horečka pryč.

• načítám...
2600
1.12.11 22:08

Kláry S tim rohlíkem se máte, to Matýsek se mi vždy nakonec poblindí, asi si ukusuje moc velká sousta, stejně tak když mu dám kus chleba, zatim zvládá jen mnou tvořené drobečky. :zed: K tomu potápění, je fakt, že když chci něco od dítěte, tak bych to měla zvládnout taky, tak jsem zvědavá jak to bude probíhat u nás. Jo a já bych si asi musela nos držet, to bych bez držení nezvládla :D
barTer tu vůni úplně cítím, už abych začala taky pect. :)
Grepik aNosánek blahopřeju k zoubkům :palec:

• načítám...
12429
2.12.11 09:48

Holky nemocný ať to máte všechny brzo pryč :kytka: My se zatím ještě statečně držíme :roll:
My se taky potápíme ale když se nechce potápět maminka (jako já :mrgreen: ) tak si ho vezme instruktorka a potopí se s ním a v pohodě:)

• načítám...
12429
2.12.11 09:54

Jo a dneska mě místo hlavy bolí záda :cert: Asi jsem blbě ležela a mám je zabloklý takže to dneska bude veselí :zed:

• načítám...
2600
2.12.11 12:45

Kaspinka Ať se záda rozchodí.
Jak jste na tom holky s dárky do vánočního kolotoče? Já už mám zabaleno, musim ještě koupit vánoční přání, něco sesmolit a budu posílat :dance: . Jo a kolik vrstev tý bublinkatý věci byste dali kolem dárku, aby přežil cestu :nevim: nebo máte ještě jiný nápad, jak to zabalit, aby se nic nerozbilo?

• načítám...
12429
2.12.11 13:11

Záleží co máš.Já to asi jen vycpu novinama ať to není v krabici navolno a pošlu:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+