Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hezký večer
Klari gratuluji k sedu ![]()
U nás se dneska padalo a padalo…Terís si stoupá a jaksi se pouští
takže žuchá.
A má konečně taky zub
![]()
Koale no my se právě potápíme už dýl, teda jako maminky…musíme se třeba potopit a bublat jim na bříško, no a dneska jsme je dali do výšky nad vodu a my se úplně potopily…mě to samozřejmě vlezlo do nosu, tak jsem kašlala
ale malej se hrozně řechtal, že jsem byla pod vodou…
A třeba rohlík jsi mu ještě nezkoušela dávat na žužlání? Malej si vždycky kousek ukousne a normálně ho spolkne…to co chce tak polyká normálně ![]()
Jo ta olympiáda by mě taky zajímala ![]()
Klari: dostal panadol a uvidime co se bude dit dal ![]()
Grepi: gratulka k zoubku
My mame odedneska 3 zuby, spodni obe jednicky a spodni levou dvojku ![]()
To mi si maly rohlik do ruky neveme, ale na kosticky to ho basti
Grepi gratulka k zoubku ![]()
Nosánku taky gratulka
, ale myslím si, že by ta teplota mohla být k těm zoubkům, co?
Ahojky - tak u nás teplota stále pokračuje.nosánku ať je u Vás brzo líp
jinak taky gratulujeme k sedu.
Perníčkování se dneska nadmíru povedlo, děti vykrajovali a zdobili - jak veloši tak i maloši - celý dům nám nádherně voní ![]()
S zlodějama mě neděste - když jsem věčně sama doma mám z toho taky šílený strach, bydlíme na konci města a sousedovi prý nedávno ukradli kabely co měl ve vozíku před domem a ještě nějaké věci ze zahradního domku - dneska už se asi před ničím nezastaví.
Jinak potápění s dětma je sranda. Naše Barča miluje, když je u manžela na zádech a potápí se spolu do hloubky pro hračky - vždycky když se vynoří nám hlásí, že je mořská víla Ariel. S Terezkou si pod vodou dáváme pusinky a minule na plavání starší sourozenec pod vodou lovil toho mladšího - to byla taky prča, samozřejmě za asistence rodičů.
Tak ať je všem marodům co nejlíp. Já musím nějak preventivně odchytit ranní moč, to bude srandy kopec.
Nosánku, mě na pohotovosti k horečce poradili (krom léků) taky nezakrývat peřinkou a taky osprchovat vodou, která je o trochu chladnější než se normálně koupe. Nám to pomohlo, do rána byla horečka pryč.
Kláry S tim rohlíkem se máte, to Matýsek se mi vždy nakonec poblindí, asi si ukusuje moc velká sousta, stejně tak když mu dám kus chleba, zatim zvládá jen mnou tvořené drobečky.
K tomu potápění, je fakt, že když chci něco od dítěte, tak bych to měla zvládnout taky, tak jsem zvědavá jak to bude probíhat u nás. Jo a já bych si asi musela nos držet, to bych bez držení nezvládla ![]()
barTer tu vůni úplně cítím, už abych začala taky pect. ![]()
Grepik aNosánek blahopřeju k zoubkům ![]()
Holky nemocný ať to máte všechny brzo pryč
My se zatím ještě statečně držíme ![]()
My se taky potápíme ale když se nechce potápět maminka (jako já
) tak si ho vezme instruktorka a potopí se s ním a v pohodě:)
Jo a dneska mě místo hlavy bolí záda
Asi jsem blbě ležela a mám je zabloklý takže to dneska bude veselí ![]()
Kaspinka Ať se záda rozchodí.
Jak jste na tom holky s dárky do vánočního kolotoče? Já už mám zabaleno, musim ještě koupit vánoční přání, něco sesmolit a budu posílat
. Jo a kolik vrstev tý bublinkatý věci byste dali kolem dárku, aby přežil cestu
nebo máte ještě jiný nápad, jak to zabalit, aby se nic nerozbilo?
Záleží co máš.Já to asi jen vycpu novinama ať to není v krabici navolno a pošlu:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat