Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Luci: ja nastesti nee, ale melo by to fakt do druheho dne splasknout
Nosánek daneček je borec, u nás samo krmení nehrozí, už jen proto, že bych mu ten chleba s marmoškou musela rozmixovat na kaši a se lžičkou to ještě neumí
Žá-ba ať už je Matýsek brzo v pořádku
Elen-ka škoda že fotka nejde vložit, jsem zvědavá i na výtvor Nosánka
Lucik tak to se mi nikdy nestalo ![]()
U nás budou na vánoce všichni u nás, teda k tchánovcům jdeme po obědě a odpo přijedou naši, bráchové a švagrová k nám. V minulých letech jsme byli vždy všichni u našich, ale aby mohl jít Matýsek spinkat jak je zvyklej, tak budou letos všichni u nás. Těším se, já to miluju, když se všichni sejdeme. Býváme tak i na silvestra, to tu jsou i tchánovci ![]()
Ještě:Kláry na smutný filmy se nekoukej, já už to taky nedělám, pak jsem z toho špatná ještě 2 dny. ![]()
Market blahopřeju k úspěšné kontrole. Ten stetoskop jste měli vzít, mohla jsi ho někomu dát k vánocům ![]()
Vyfásla jsem ATB a nemám na nic náladu.
Klari na takové filmy nekoukej ![]()
ještě jsem se chtěla zeptat Nosánka: Budeš pro Danečka k narozeninám dortík dělat, nebo si ho někde obědnáte? Já už pomalu pokukuju po těch dětských dortech, tak nám sem pak taky musíš dát fotečku ![]()
To jsem si zase nahrabala příspěvků ![]()
Grepik ani na mě? ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10736.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10736.gif
ty fotky nejdou vlozit porad
![]()
Koale: budu delat, nejaky mensi a tvarohovo-piskotovo-ovocny - musim neco nekde najit, ale chci neco takoveho, at ho muze pekne papkat taky.
Nosánek já si právě říkám, že ty dorty plněný máslovým krémem obalený celý v marcipánu jsou sice krásný ale malej oslavenec ho nemůže pomalu ani ochutnat. Dobře že před tou naší oslavou tady bude slavit první narozeniny tolik dětí, snad tu najdu inspiraci ![]()
Koale:presne jak pises. Samozrejme muze mit krasny velky, barevny, marcipanovy dort, ale bude z nej mit houby a nam taky poleze krkem, zvlast kdyz to ma mezi svatkami. Takze radeji neco mensiho a „zdravejsiho“ a za par let bude mit taky pekny barevny a marcipanovy, ale porad to nebude nic velkeho. Ja uz se tesim
![]()
Já jsem byla dopo šmajdat po městě s holkama a něco ponakupovat a odpo mě čeká ještě rhb
Navíc musím dneska vzít malýho sebou páč manža se asi nestihne vrátit z práce, tak doufám, že se do 4 vyspí.
Ad dorty - nechám si udělat, já na pečení a navíc dortů moc nejsem a chci aby byl hezký:)Stejně by ho moc nesnědl ani kdybych ho dělala doma tak je to jedno:)
Ad výzdoba - taky na to moc nejsem, takže máme jen něco na oknech, adventní věnec a ještě suším pomeranč tak ho navážu se skořicí a končím:)
Ad vánoce - na štědrý den chci být jen s rodinou = manža a BObeš, ostatní až potom:)
Kaspinka: a až ho usušíš a navážeš - kam to pak budeš dávat,jako jen tak na stul nebo někam pověsíš - to mě zaujalo tak se ptám ![]()
Koale: no moc nechybělo
ale pak si to rozmyslel
Nosánek: taky mám v plánu dort si upéct na první narozky- jak jsi psala, tvaroh a ovoce, musí to být něco jednoduchýho, péct moc neumím ![]()
Lucka: tak to nevím jak dlouho ale přeji at je to do druhýho dne pryč ![]()
Koale: nevím jestli jsem se už neptala ale nejsi od Jindřichova Hradce? ptám se skrz to plavání ![]()
Marky bude to na pověšení na dveře nebo tak někam:)Mám jeden a vypadá jak kdyby ho dělalo dítě ze školky ![]()
Už se mi povedlo přidat fotku. Je to první pokus. Druhá verze byla trochu povedenější, ale putovala k mamce do Brna a nemám ji vyfocenou.
Zdravím ![]()
A končím zároveň
od rána uklízím a uklízím a už se snad blížím do konce ![]()
jinak na Vánoce chci být taky jen s rodinou
a návštěvy až pak ![]()
jinak Markét já jsem z Jindřichova Hradce-přímo rodák
sice už přestěhovanej v Praze, ale potřebovala jsi něco-třeba poradím ![]()
jinak budeme muset ještě v prosinci domu a už mám teď osypky-vůbec se my tam nechce-to zas budou nervy a malej bude akorát rozhozenej ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat