Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoooj ![]()
Už jsem taky tady
Od půl 8 do do 2 nám nešla elektrika
Koupila jsem příkrm a jela to ohřát k babi do vedlejší vesnice, malej se tam rovnou najedl…jo a koupila jsem od hippu, jindy kupuju Hami a ty mu nechutnají a ten od Hippu mu chutnal, snědl to úplně všechno, a je super, že nemá vůbec kousky…
Ohledně jídelníčku: 6:30- mlíko 180 ml
8:00-8:30 jogurt 100g
11:15 masozeleninový příkrm cca 200g
14:30 mlíko 180 ml
16:15 přesnídávka 125g
18:30 kaše ze 180 ml vody
Všechno jsem poctivě dočetla
Holky ohledně příprav na Vánoce máte můj obdiv, já jsem na tohle fakt asi jiná
ale třeba to jednou přijde…možná je to taky tim, že každý rok jsme nejdřív u tchánovců, najíme se, rozbalíme dárky a odjíždíme k našim a tam to samý…jen tam spíme…takže nic dělat nemusim… ![]()
Jo a potřebovala bych radu ohledně lilku, už ho dáváte? Já ho dneska koupila a nevím co s ním, počítám, že se jen oloupe jako cuketa ![]()
Klary už jsme ho dávali, je to v podstatě taková skorocuketa:)Oloupe se to a já jsem to pak vařila a hotovo:)
Kaspi děkuju
, takže asi nemá smysl dávat ho dohromady s cuketou…
Koale, já ty perníčky pekla takto brzo kvůli adventnímu věnci. Jinak je taky peču později.
Dobré ráno
Kláry Matýsek má taky nejradši hipp ![]()
elen-ka ty jsi ho zdobila perníčkama, nebo je celej perníkovej?Hoď nám foto ať se pokochám ![]()
Chtěla jsem přidat foto, ale mám nějaký problém
. Zkusím to později.
Taky mi nejde vlozit fotecka s vytvorem.
Maly dnes papal sam - chlebik s marmeladkou - ulepeny, az za usima, chlebik malem i v kapse a na hlave, ale jinak mu to na poprve slo dost slusne ![]()
Jéé tak já řvu jak malá…na nově dávají hrozně smutnej film, ta jedna tam teď zemřela a měla stejnou nemoc jako mám já
Je to podle pravdy…
Jinak Nosánku Daneček je šikula ![]()
Klari: tak se na to nedivej
![]()
Vubec se ti nedivim, ze te Vanoce neberou, dle toho co jsi napsala, by me nebraly taky. Mit Stedry den rozlitany bych teda nechtela. My byli 24. doma, 25. u nasich a 26. u tchanovcu, ale letosd jeste nevim jak to bude a vlastne i pristi roky, kdyz ma maly 28. narozky. Zatim teda 24. jsme doma, 28. prijedou nasi. VICE SE UVIDI CASEM.
elen-ka - taky budu zítra dělat perníkový věnec spolu s Mikulášem, čertem a andělem - kvůli Vendulce
. „Vánoční“ várku perníčků udělám příští týden.
Jinak já už mám výzdobu komplet
.
Včera jsme byli s Máťou na RTG, poslala nás tam dr. kvůli tomu nekonečnýmu kašli a jak to v něm „vrže“ při dýchání - aby se vyloučil zápal plic
. Tak naštěstí je to jen bronchitida. Naše doktorka si myslí, že nějakej bacil lapl v tom špitále - proto se mu to tak vleče, jsou to prý nejhorší viry, co se špatně a dlouho léčí. Tak to nám byl čert dlužnej
.
Nosánek- šmarja to Tvý dítě bude za chvíli snad už jíst příborem
. Šikula to je! Matesa už bych měla dávno zadávenýho… ![]()
Zaba - priborem to nehrozi, to by mel nejspise vidlicku zabodnutou v krku a maval by nozem, na kt. bymel napichnute oko. A musela jsem ho hlidat - co mel na talirku to si chtel vse nacpat najednou do pusya vubec mu nevadilo, zese mu tam vice uz nevejde, takze pekne po par kouscich.
At je Matysek uz brzo v poradku a do noveho roku vkroci zdravoucky a bude uz jen zdravoucky. ![]()
ahoj Holky, má někdo zkušenost s alergickou reakcí opuch rtu-ja jsem byla u lekare rikal, ze jenom zirtek a nic jinýho z čeho tak to nevím nic nového jsem nepozřela
mela jsem hubu jak kačer donald
ahoj holky ![]()
: my byli na KO - tobík má 10,20kg a zase se předvedl - málem jsme si domu nesli stetoskop ![]()
Klara: tak to máš dobře zařízený vánoce, my to tak dělali kdaž jsme byli sami ale ted jak je tobík tak budem doma a až druhý dny navštívíme rodinky.
Na výzdobu taky moc nejsem
asi proto že nemám žádný věci na to ![]()
Nosánek: Daneček je šikula, taky jsem to vyzkoušela nechat malýho jest chleba sanmotnýho ale po chvíli když byl skoro celej upatlanej jsem se toho ujala já ![]()
žába: tak držíme palce at je malej co nevidět v pohodě. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat