Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
29.11.11 20:31

Ahoooj :mavam:
Už jsem taky tady :D Od půl 8 do do 2 nám nešla elektrika :zed: Koupila jsem příkrm a jela to ohřát k babi do vedlejší vesnice, malej se tam rovnou najedl…jo a koupila jsem od hippu, jindy kupuju Hami a ty mu nechutnají a ten od Hippu mu chutnal, snědl to úplně všechno, a je super, že nemá vůbec kousky…

Ohledně jídelníčku: 6:30- mlíko 180 ml
8:00-8:30 jogurt 100g
11:15 masozeleninový příkrm cca 200g
14:30 mlíko 180 ml
16:15 přesnídávka 125g
18:30 kaše ze 180 ml vody

Všechno jsem poctivě dočetla :lol: Holky ohledně příprav na Vánoce máte můj obdiv, já jsem na tohle fakt asi jiná :mrgreen: ale třeba to jednou přijde…možná je to taky tim, že každý rok jsme nejdřív u tchánovců, najíme se, rozbalíme dárky a odjíždíme k našim a tam to samý…jen tam spíme…takže nic dělat nemusim… :pankac:

Jo a potřebovala bych radu ohledně lilku, už ho dáváte? Já ho dneska koupila a nevím co s ním, počítám, že se jen oloupe jako cuketa :?:

• načítám...
12429
29.11.11 21:04

Klary už jsme ho dávali, je to v podstatě taková skorocuketa:)Oloupe se to a já jsem to pak vařila a hotovo:)

• načítám...
3524
29.11.11 21:12

Kaspi děkuju :) , takže asi nemá smysl dávat ho dohromady s cuketou…

• načítám...
12429
29.11.11 21:22

Ale jo, já myslím že můžeš, tím nic nezkazíš ;)

• načítám...
24120
29.11.11 22:21

Koale, já ty perníčky pekla takto brzo kvůli adventnímu věnci. Jinak je taky peču později.

• načítám...
2600
30.11.11 07:32

Dobré ráno
Kláry Matýsek má taky nejradši hipp :pankac:
elen-ka ty jsi ho zdobila perníčkama, nebo je celej perníkovej?Hoď nám foto ať se pokochám :)

• načítám...
24120
30.11.11 08:28

Věnec je celý perníkový.

• načítám...
24120
30.11.11 08:30

Chtěla jsem přidat foto, ale mám nějaký problém :?: . Zkusím to později.

• načítám...
9199
30.11.11 09:18

Taky mi nejde vlozit fotecka s vytvorem.

Maly dnes papal sam - chlebik s marmeladkou - ulepeny, az za usima, chlebik malem i v kapse a na hlave, ale jinak mu to na poprve slo dost slusne :dance:

• načítám...
3524
30.11.11 10:00

Jéé tak já řvu jak malá…na nově dávají hrozně smutnej film, ta jedna tam teď zemřela a měla stejnou nemoc jako mám já :( Je to podle pravdy…

Jinak Nosánku Daneček je šikula :potlesk:

• načítám...
9199
30.11.11 10:04

Klari: tak se na to nedivej :cert: :cert:
Vubec se ti nedivim, ze te Vanoce neberou, dle toho co jsi napsala, by me nebraly taky. Mit Stedry den rozlitany bych teda nechtela. My byli 24. doma, 25. u nasich a 26. u tchanovcu, ale letosd jeste nevim jak to bude a vlastne i pristi roky, kdyz ma maly 28. narozky. Zatim teda 24. jsme doma, 28. prijedou nasi. VICE SE UVIDI CASEM.

• načítám...
4354
30.11.11 10:39

elen-ka - taky budu zítra dělat perníkový věnec spolu s Mikulášem, čertem a andělem - kvůli Vendulce :lol: . „Vánoční“ várku perníčků udělám příští týden.

Jinak já už mám výzdobu komplet :dance: .

Včera jsme byli s Máťou na RTG, poslala nás tam dr. kvůli tomu nekonečnýmu kašli a jak to v něm „vrže“ při dýchání - aby se vyloučil zápal plic :roll: . Tak naštěstí je to jen bronchitida. Naše doktorka si myslí, že nějakej bacil lapl v tom špitále - proto se mu to tak vleče, jsou to prý nejhorší viry, co se špatně a dlouho léčí. Tak to nám byl čert dlužnej :? .

Nosánek- šmarja to Tvý dítě bude za chvíli snad už jíst příborem 8o :lol: . Šikula to je! Matesa už bych měla dávno zadávenýho… :think:

U nás se jí zhruba takto
ráno kojení
potom sváča
oběd
kojení
další sváča (většinou ještě kojení)
kaše
a ještě před třemi dny minimálně 2× kojení v noci, teď zničehonic spí až do rána 8o (a jestli jsem to zakřikla, tak uvidíte :cert: :mrgreen: )
  • načítám...
9199
30.11.11 11:21

Zaba - priborem to nehrozi, to by mel nejspise vidlicku zabodnutou v krku a maval by nozem, na kt. bymel napichnute oko. A musela jsem ho hlidat - co mel na talirku to si chtel vse nacpat najednou do pusya vubec mu nevadilo, zese mu tam vice uz nevejde, takze pekne po par kouscich.

At je Matysek uz brzo v poradku a do noveho roku vkroci zdravoucky a bude uz jen zdravoucky. :kytka:

• načítám...
850
30.11.11 12:29

ahoj Holky, má někdo zkušenost s alergickou reakcí opuch rtu-ja jsem byla u lekare rikal, ze jenom zirtek a nic jinýho z čeho tak to nevím nic nového jsem nepozřela :mrgreen: mela jsem hubu jak kačer donald

• načítám...
2578
30.11.11 12:31

ahoj holky :mavam:

: my byli na KO - tobík má 10,20kg a zase se předvedl - málem jsme si domu nesli stetoskop :mrgreen:

Klara: tak to máš dobře zařízený vánoce, my to tak dělali kdaž jsme byli sami ale ted jak je tobík tak budem doma a až druhý dny navštívíme rodinky.
Na výzdobu taky moc nejsem :think: asi proto že nemám žádný věci na to :oops:

Nosánek: Daneček je šikula, taky jsem to vyzkoušela nechat malýho jest chleba sanmotnýho ale po chvíli když byl skoro celej upatlanej jsem se toho ujala já :mrgreen:

žába: tak držíme palce at je malej co nevidět v pohodě. :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí