Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Adventní věnec hotov, výzdoba taky,
jen tu vánoční fotku Matýska jsem zase nestihla ![]()
Věnec jde dělat manža teď, nějakou výzdobu jsme už zahájili, jinak budem dělat postupně:)
Klari: Jahly vetsinou nachazim ve vzdrave vyzive ci u lustenin. A k tomu tvemu jidlu, co takhle jist casteji???
zaba: jeeeeeeeeee
Ale ty mas jen 2 deti, ne??? Trosku mi nesedi pocty ![]()
ahojky ![]()
takže hlásím že mým angličtinu uspěšně zasebou ![]()
Elenka: také vítám ![]()
Koale: já jdu na věněc taky - mívám teda jen naaranžovaněj z větviček a na to dám svíčky - idkyž nevím jak přežije když ho uvidí tobík ![]()
: jo a také gratuluji k necvičení ![]()
: jak vás čtu - tak ten kuskus musím tak vyzkoušet ![]()
Klara: taky si myslím že by jsi měla jíst častěji, aby jsi pak z toho ještě nebyla nemocný a nezničila jsi si žaludek ![]()
MartinaG píše:
Holky, půjdete s prckama na mikulášskou nadílku?
my nepůjdeme. Maru budou mít mikuldu ve školce.
MartinaG píše:
Holky, půjdete s prckama na mikulášskou nadílku?
Asi ne, maly uz je v 5 protivny, tak to by asi jen prorval. Ale je fakt, ze dnes me uz dost „sral“ a pohrozila jsem mu certem ![]()
my také nepůjdem - četrti příjdou k nám, jsem s nimi domluvená tak snad to dobře dopadne.
My půjdem, děláváme pro děti zaměstnanců firmy a je to spojeno i s nějakým programem tak se těším:)Ale čertem a mikulášem ho nestraším a ani nebudu, páč já z toho mám trauma doteď:)
nosanek píše:
zaba: jeeeeeeeeeeAle ty mas jen 2 deti, ne??? Trosku mi nesedi pocty
Díky fotomontáži klidně i tři
(Vendulka je v dvojroli
)
Žá-ba super fotka
je vidět že si umíš poradit i s nedostatkem modelů ![]()
Market blahopřeju k angličtině, máš můj obdiv ![]()
Mikuláše pro Matýska neplánujem, já se bojim čertů ještě teď
Ale nadílku dostane, už mám připravenou punčochu ![]()
Grepik hlásim že fotky jsou hotový
Dala jsem je do alba, kdybyste se chtěly podívat, přece jen je tam Mates do půl těla, tak aby to tady někoho nepobouřilo ![]()
Teď ještě udělat ten kalendář ![]()
Dneska máme plavčo, tak se těším ![]()
Dobré ránko ![]()
dnes je zase uklízecí den ![]()
Market gratulka k angličtině
jsi šikulka ![]()
Žábo fotka je krásná ![]()
Koale koukala jsem do alba a moc vám to sluší a malej je krásnej ![]()
Marti my na mikuláše nepůjdem…zdá se mi to ještě brzy, nechci aby měl nějaký šok ![]()
My jsme byli v sobotu všichni tři u známým na narozeninách, byl tam synovec a ještě jeden klučík, tak si tam všichni hráli, jen synovec je trošku ukřičenej, má to v genech, tak malej vždycky začal řvát
Švagrová nakonec našemu malýmu koupí toho FP pejska, sice jsem mu ho chtěla koupit k narozkám, ale koupím mu to auto odrážedlo…no a já synovci nemusim vybírat nic, ona to koupí a já jí dám peníze, což mi vyhovuje ![]()
Jo a manžel našel auto na baterku, že ho může řídit buď sám malej nebo ho ovládá rodič dálkovým ovládáním, tak že mu to koupí k narozeninám nebo pak dýl, řekl to před tchýní a ta druhý den volala, že to objednala jak malýmu, tak synovci(F) k Vánocům
se z ní po…
za celej rok mu nic nedala a teď najednou objednala auto za 2500,– buď má výčitky nebo ho chtěla objednat F, tak ho musela vzít i našemu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat