Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
26.11.11 18:39

Adventní věnec hotov, výzdoba taky, :dance: jen tu vánoční fotku Matýska jsem zase nestihla :zed:

• načítám...
12429
26.11.11 20:08

Věnec jde dělat manža teď, nějakou výzdobu jsme už zahájili, jinak budem dělat postupně:)

• načítám...
9199
26.11.11 22:51

Klari: Jahly vetsinou nachazim ve vzdrave vyzive ci u lustenin. A k tomu tvemu jidlu, co takhle jist casteji???

• načítám...
4354
26.11.11 23:48
:mrgreen:
  • načítám...
9199
27.11.11 00:07

zaba: jeeeeeeeeee :srdce: Ale ty mas jen 2 deti, ne??? Trosku mi nesedi pocty :oops:

• načítám...
13837
27.11.11 11:56

ahojky

žá-basuper :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
2578
27.11.11 14:50

ahojky :mavam:
takže hlásím že mým angličtinu uspěšně zasebou :dance:

Elenka: také vítám :kytka:

Koale: já jdu na věněc taky - mívám teda jen naaranžovaněj z větviček a na to dám svíčky - idkyž nevím jak přežije když ho uvidí tobík :think:

: jo a také gratuluji k necvičení :potlesk:

: jak vás čtu - tak ten kuskus musím tak vyzkoušet :think:

Klara: taky si myslím že by jsi měla jíst častěji, aby jsi pak z toho ještě nebyla nemocný a nezničila jsi si žaludek :nevim:

• načítám...
1794
27.11.11 17:32

Holky, půjdete s prckama na mikulášskou nadílku?

• načítám...
13837
27.11.11 18:00
MartinaG píše:

my nepůjdeme. Maru budou mít mikuldu ve školce.

• načítám...
9199
27.11.11 18:34
MartinaG píše:

Asi ne, maly uz je v 5 protivny, tak to by asi jen prorval. Ale je fakt, ze dnes me uz dost „sral“ a pohrozila jsem mu certem :cert:

• načítám...
2578
27.11.11 19:36

my také nepůjdem - četrti příjdou k nám, jsem s nimi domluvená tak snad to dobře dopadne.

• načítám...
12429
27.11.11 20:30

My půjdem, děláváme pro děti zaměstnanců firmy a je to spojeno i s nějakým programem tak se těším:)Ale čertem a mikulášem ho nestraším a ani nebudu, páč já z toho mám trauma doteď:)

• načítám...
4354
27.11.11 21:48
nosanek píše:
zaba: jeeeeeeeeee :srdce: Ale ty mas jen 2 deti, ne??? Trosku mi nesedi pocty :oops:

Díky fotomontáži klidně i tři :mrgreen: (Vendulka je v dvojroli ;) )

• načítám...
2600
28.11.11 07:27

Žá-ba super fotka :potlesk: je vidět že si umíš poradit i s nedostatkem modelů :lol:
Market blahopřeju k angličtině, máš můj obdiv :palec:
Mikuláše pro Matýska neplánujem, já se bojim čertů ještě teď :D Ale nadílku dostane, už mám připravenou punčochu :pankac:
Grepik hlásim že fotky jsou hotový :dance: Dala jsem je do alba, kdybyste se chtěly podívat, přece jen je tam Mates do půl těla, tak aby to tady někoho nepobouřilo :mrgreen:
Teď ještě udělat ten kalendář :roll:
Dneska máme plavčo, tak se těším :dance:

• načítám...
3524
28.11.11 09:13

Dobré ránko :D
dnes je zase uklízecí den :?

Market gratulka k angličtině :kytka: jsi šikulka :)

Žábo fotka je krásná :D

Koale koukala jsem do alba a moc vám to sluší a malej je krásnej :potlesk:

Marti my na mikuláše nepůjdem…zdá se mi to ještě brzy, nechci aby měl nějaký šok :lol:

My jsme byli v sobotu všichni tři u známým na narozeninách, byl tam synovec a ještě jeden klučík, tak si tam všichni hráli, jen synovec je trošku ukřičenej, má to v genech, tak malej vždycky začal řvát :roll: Švagrová nakonec našemu malýmu koupí toho FP pejska, sice jsem mu ho chtěla koupit k narozkám, ale koupím mu to auto odrážedlo…no a já synovci nemusim vybírat nic, ona to koupí a já jí dám peníze, což mi vyhovuje :palec:
Jo a manžel našel auto na baterku, že ho může řídit buď sám malej nebo ho ovládá rodič dálkovým ovládáním, tak že mu to koupí k narozeninám nebo pak dýl, řekl to před tchýní a ta druhý den volala, že to objednala jak malýmu, tak synovci(F) k Vánocům :zed: se z ní po… :! za celej rok mu nic nedala a teď najednou objednala auto za 2500,– buď má výčitky nebo ho chtěla objednat F, tak ho musela vzít i našemu :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+