Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jo, kuskus je dobrej ja malymu vařím tak na dva dny a dávám to do lednice kdybych nemela čas tak bych toho udelala víc
Holky já su tak nas… fotky ještě nepřišli, tak jsem volala do Brna, mám napsat mejlík tak jsem to udělala…chjo 2×
Ale došly kalendáře a jsou naprosto dokonalý
![]()
kuskus chutná i mě
![]()
Kaspinka kuskus bych si taky dala ![]()
Grepik jéé ty se máš, že už ty kalendáře máš. Já se furt dokopávám k tomu ho udělat, ale ještě předtím si musim Matýska nějak vánočně vyfotit ![]()
U nás je právě podvečerní spinkáníčko, doufám že to nebude Mates přehánět, aby tu pak nestrašil do noci ![]()
Jsem si venku říkala že se vás musim na něco zeptat a samozřejmě si teď nemůžu vzpomenout na co ![]()
Taky vám teď navštěvujou profil různé neznámé osoby? Mám pocit, že si ženy hledají ty co dostaly přidělené do vánočního kolotoče
Mě ovšem asi nikdo neodhalí, nemám v profilu název vsi ![]()
Koale: jj, vetsinou kdyz v nejake diskuzi zaperlim
. Nasi dedinku v profilu mam a jsme tady z nasich prdelovic jen 2 a ta jedna tady skoro nechodi, takze to tak tezke mit dotycna nebude
, ale k cemu ji to bude, ze???
Jé já jsem nějaká ucaprcaná
to plavčo mě vždycky unaví…malej byl dneska hodnej, od začátku do koncem plácal kolem sebe a během chvilky jsem byla úplně mokrá, myslim teda vlasy ![]()
Dneska mi přišel ten koberec a je fajn ![]()
Holky tak já kuskus ještě nikdy neměla… ![]()
taky jsem už tady ![]()
: tak já ten kuskus také ještě neměla
: ohledně papáního pro mylýho vařím tak na týden - udělám zeleninu a dva druhy masa a pak to dám do kelímku - mám ty avent a zmrazím a každý ráno mu ho vyndám a je ![]()
: já se taky těším na tu fotoknížku a ještě nic ![]()
Kuskus je hrozně jednoduchej, jen se to dá do horké vody nebo se to trochu povařím záleží podle firmy která ho prodává. Manža si teď udělal zbytek s grankem, cukrem a máslem a je to straaaaašná dobrota ![]()
Kaspi a to je teda jako sladký jídlo? Já si to vůbec nedokážu představit ![]()
: myslím že se dělá jak na slano tak na sladko - je to zdravá výživa ne? ![]()
dá se na slano i na sladko, záleží jestli vodu osolíš nebo ne. Jak to každý ochutí záleží na každém. Ve zdravé výživě ho mají taky, ale v normálním obchodě je levnější, v Bille a v Tescu ho mají mezi těstovinama
Kaspinka píše:
dá se na slano i na sladko, záleží jestli vodu osolíš nebo ne. Jak to každý ochutí záleží na každém. Ve zdravé výživě ho mají taky, ale v normálním obchodě je levnější, v Bille a v Tescu ho mají mezi těstovinama
tak tak, ja ho delam jako prilohu misto testovin ci ryze
Ahóóój
Právě jsme se vrátili z rhb a už nemusíme cvičit
, teda ne že bysme ještě nějak extra cvičili, ale mít to takhle ofiko potvrzený je super
Matýsek je prej šikula, nejen že všechno dohnal, ale už je prý i napřed. Máme se přijít ukázat v roce, až bude chodit ![]()
Nosánek to máš pravdu, na zamčeným profilu nezjistí vůbec nic
některý maminky prej hledaj i na FB ![]()
Grepik jojo zítra se na to vrhnu, už mám santovskou čapku
tak pak to hned všechno nabušim do pc a pošlu ![]()
Dneska mi přivezou dárek pro manžela k vánocům, novej notebook, tak jsem na něj zvědavá. Musim vymyslet kam ho před ním schovám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat