Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
850
24.11.11 14:57

:mavam: :mavam: :mavam: jo, kuskus je dobrej ja malymu vařím tak na dva dny a dávám to do lednice kdybych nemela čas tak bych toho udelala víc

• načítám...
13837
24.11.11 16:03

Holky já su tak nas… fotky ještě nepřišli, tak jsem volala do Brna, mám napsat mejlík tak jsem to udělala…chjo 2×
Ale došly kalendáře a jsou naprosto dokonalý :dance: :dance: :dance:

kuskus chutná i mě :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
2600
24.11.11 17:28

Kaspinka kuskus bych si taky dala :pankac:
Grepik jéé ty se máš, že už ty kalendáře máš. Já se furt dokopávám k tomu ho udělat, ale ještě předtím si musim Matýska nějak vánočně vyfotit :roll:
U nás je právě podvečerní spinkáníčko, doufám že to nebude Mates přehánět, aby tu pak nestrašil do noci :D
Jsem si venku říkala že se vás musim na něco zeptat a samozřejmě si teď nemůžu vzpomenout na co :zed:
Taky vám teď navštěvujou profil různé neznámé osoby? Mám pocit, že si ženy hledají ty co dostaly přidělené do vánočního kolotoče :D Mě ovšem asi nikdo neodhalí, nemám v profilu název vsi :mrgreen:

• načítám...
9199
24.11.11 18:52

Koale: jj, vetsinou kdyz v nejake diskuzi zaperlim :mrgreen: . Nasi dedinku v profilu mam a jsme tady z nasich prdelovic jen 2 a ta jedna tady skoro nechodi, takze to tak tezke mit dotycna nebude :mrgreen: , ale k cemu ji to bude, ze???

• načítám...
3524
24.11.11 19:58

Jé já jsem nějaká ucaprcaná :) to plavčo mě vždycky unaví…malej byl dneska hodnej, od začátku do koncem plácal kolem sebe a během chvilky jsem byla úplně mokrá, myslim teda vlasy :D

Dneska mi přišel ten koberec a je fajn :palec:

Holky tak já kuskus ještě nikdy neměla… :think:

• načítám...
2578
24.11.11 20:19

taky jsem už tady :dance:

: tak já ten kuskus také ještě neměla

: ohledně papáního pro mylýho vařím tak na týden - udělám zeleninu a dva druhy masa a pak to dám do kelímku - mám ty avent a zmrazím a každý ráno mu ho vyndám a je :pankac:

: já se taky těším na tu fotoknížku a ještě nic :?

• načítám...
12429
24.11.11 20:54

Kuskus je hrozně jednoduchej, jen se to dá do horké vody nebo se to trochu povařím záleží podle firmy která ho prodává. Manža si teď udělal zbytek s grankem, cukrem a máslem a je to straaaaašná dobrota :jazyk:

• načítám...
13837
24.11.11 20:55

Koale tak vyfoť a honem honem vánoce se blíží :dance: :dance: :dance:

• načítám...
3524
24.11.11 21:03

Kaspi a to je teda jako sladký jídlo? Já si to vůbec nedokážu představit :nevim:

• načítám...
2578
24.11.11 21:46

: myslím že se dělá jak na slano tak na sladko - je to zdravá výživa ne? :think:

• načítám...
12429
24.11.11 21:51

dá se na slano i na sladko, záleží jestli vodu osolíš nebo ne. Jak to každý ochutí záleží na každém. Ve zdravé výživě ho mají taky, ale v normálním obchodě je levnější, v Bille a v Tescu ho mají mezi těstovinama

• načítám...
9199
25.11.11 09:26
Kaspinka píše:
dá se na slano i na sladko, záleží jestli vodu osolíš nebo ne. Jak to každý ochutí záleží na každém. Ve zdravé výživě ho mají taky, ale v normálním obchodě je levnější, v Bille a v Tescu ho mají mezi těstovinama

tak tak, ja ho delam jako prilohu misto testovin ci ryze

• načítám...
13837
25.11.11 10:03

Dobré dopolene

jen proletím pozdravím a přeji hezký pátek :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
2600
25.11.11 10:19

Ahóóój
Právě jsme se vrátili z rhb a už nemusíme cvičit :dance: :dance: :dance: , teda ne že bysme ještě nějak extra cvičili, ale mít to takhle ofiko potvrzený je super :dance: Matýsek je prej šikula, nejen že všechno dohnal, ale už je prý i napřed. Máme se přijít ukázat v roce, až bude chodit :palec:
Nosánek to máš pravdu, na zamčeným profilu nezjistí vůbec nic :pankac: některý maminky prej hledaj i na FB 8o
Grepik jojo zítra se na to vrhnu, už mám santovskou čapku :mrgreen: tak pak to hned všechno nabušim do pc a pošlu :)
Dneska mi přivezou dárek pro manžela k vánocům, novej notebook, tak jsem na něj zvědavá. Musim vymyslet kam ho před ním schovám :think:

• načítám...
12429
25.11.11 10:33

Super že už nemusíe cvičit :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital