Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Manžel mi včera zabavil notebook - jakoby snad jeho pracovní záležitosti byly důležitější než můj pokec na emimi
.
Kaspi- no to si teda dovoluje, ten Tvůj chlap…
Jooo, taky jsem si nedávno zavzpomínala, jaks přijela, obalená peřinou
. To jsme ještě měly miminečka a ne takový draky jako teď ![]()
Hrnek, flašky (cokoliv) si Mates drží, do pusy to strká, ale NEPIJE
. On prostě nepije vůbec, nepije nic a nepije od nikoho
.
nosánek- mě chceš hned po ránu rozčílit nebo co?
Takovou noc bych chtěla někdy zažít… ![]()
grepik- tak jaké dveře jste vybrali
Hádej, kde jsem Tě vyčmuchala
(zcela náhodou, samozřejmě
)
Nosánek- tak to je Daník šikula
. Já teda přehled o čůrání nemám
, tak nedovedu odpovědět…
Kaspi malej si flašku s mlíkem drží, většinou to vypije sám, ale když pak třeba začne dělat kravinu, tak mu to na ten konec držím…čaj taky pije sám, ale musim mu tu flašku podat, sám si na to nevzpomene ![]()
Nosánku já na nočník ještě nedávám, tak nevim jak často tak čůra a kolik…začnu až od ledna…ale buď ráda, že ví co tam má dělat a že to dělá
Já se toho bojim, jak to budem zvládat ![]()
A noc super, to jste teda hezky odpočinutý…
Já teď dožehlila a jdu udělat malýmu jídlo, pak vytřu a umyju koupelnu a odpol musim do nemocnice na kontrolu…nevím, jestli mám vzít malýho sebou nebo ho nechat babi v kočáru, aby byl venku, zítra máme plavčo, takže ven zase nepůjdem…
Kaspi, holky si drží flaky, Kája už hodně dlouho. Oni u pití leží a nebo jsou v lehátku. Pijou i z hrníčku od nuby
žá-bana modré střeše že jo? ![]()
žá-ba no favority jsou dvoje. Na ty druhé se vznesl dotaz ale až to budeme na jaře no možná dýl. Ona ty vybraný máme to je jasné ![]()
ahojky
žába: ten pejsek je dobrej ale teda drahej - to radši koupím živýho ![]()
kaspinka: malej si drží lehev na čaj sám - má ty ouška ten hrnek od Aventu ale taky mu ho musím podávat a ráno a večer mlíko si také většinou drží ale někdy to bojkotuje a nechce si ji držet, jak kdy ![]()
nosánek: to už jste pašáci - takhle na nočníku, my ho ještě ani nevyzkoušeli, se teda na to chystám ale zatím jsem se nedochystala ![]()
Marketa14 píše: žába: ten pejsek je dobrej ale teda drahej - to radši koupím živýho
Taky jsem se zděsila
. Ale tohle byl náhodnej výběr, jen jsem zadala do vyhledávače „interaktivní štěňátko“ a pár jich to vyhodilo, nějaké stálo i 700
. No, já rozhodně nic takového pořizovat nebudu, tchýně loni na Vánoce podarovala něčím obdobným Vendulku, ta se ho příšerně bála (štěká fakt jak debil, s prominutím
), je zavřenej v krabici a vytáhne ho málokdy - ale nesmí se zapínat! Když jsem to nedávno zkusila i před Máťou, začal klepat bradou a natahoval, V. zdrhla…
Takže jsem ho opět uklidila.
grepik - jo, jo, na „střeše“
. A jakou máte vybranou barvu? My teď taky dořešili objednávku, čekáme na zaslání smlouvy a někdy v lednu by měla být okna (vlastně i dveře) hotová.
žá-bano ještě nevíme barvu, ale asi bukovou, my máme dveře do průjezdu takže na barvě moc nezáleží, teˇˇd jsou tam obyč bílé, ale to by bylo furt špinavý tak asi buk, okna tam vlastně nebudou, takže ladit to nemusí. A ty jsi na střeše?
Tak jsme pěkně vymrzli na procházce venku, už asi fakt bude zima. ![]()
Kaspinka Mates si sám flašku drží jen když se mu chce. Většinou mu dělám otroka ![]()
Nosánek s tim čůráním nevim, ale v plíně má cíknuto snad pokaždý když do ní kouknu, ještě se mi nestalo, že by jí měl někdy třeba po půl hodině suchou, takže asi často
Stejně obdivuju jak jste s tim nočníkem šikovný. Matýsek ještě úplně nesedí, jestli se to co dělá dá vůbec nazvat sedem.
On se při sezení ještě stále opírá jednou rukou o zem.Hodim vám sem fotku.
jo a ještě:Nosánek o takový noci si můžu nechat leda zdát, u nás se podává dudlík 2× - 5× do hodiny a vstává před 6. V posteli se nevydrží ani o minutu dýl.
Takže závidim ![]()
Ještě jsem chtěla napsat k tomu podlahovýmu topení, máme ho taky, teda jen dole ve vstupní hale, v kuchyni, jídelně, koupelně a na záchodě. A když lezl poprvý Matýsek v kuchyni, tak jsme si furt lámali hlavu nad tim proč tak divně zvedá ručičky a drží je ve vzduchu a pak nám došlo že to bude asi tím topením, trochu mu ubrali a už tam leze normálně
![]()
Ptala jsem se proto že malej jaksi o držení flašky nemá zájem
Mlíko a kaši pije v židličce a čaj si podrží jen když mu to násilně strčím do ruky a pak ho pustí.Myslela jsem že by si ho už mohl držet sám:)
koale: Matysek se za chvili pekne posadi poradne na celou dupku. Maly mel tenhle stav taky na zacatku, pak byl v predklonu a cim dal vice se pak „vyrovnaval“
Kaspi tady jsou taky nějaký pejsci
http://www.sparkys.cz/…ejsek-beagle
http://www.sparkys.cz/…i-pejsek-max
http://www.sparkys.cz/hafik-nafik-tv
Já vím, ale mě už to neba
On si u toho hraje atd a trvá mu to čím dál tím dýl ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat