Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
22.11.11 20:07

V reklamách přece říkají jak je hrozně zdravá a jak je v ní mlíka a tak:)Já spíš nechápu že tomu někdo fakt věří :roll:

• načítám...
3524
22.11.11 20:10

Kaspi to je ono, reklamy lžou a lidi tomu věří…pro mě co je hnědý to je sice dobrý, ale rozhodně ne zdravý :mrgreen: :palec:

• načítám...
12429
22.11.11 21:44

Holky vy už spíte??? :nevim: A já mám zrovna dneska volno :mrgreen:

• načítám...
4354
22.11.11 22:04
Kaspinka píše:
Holky vy už spíte??? :nevim: A já mám zrovna dneska volno :mrgreen:

Bláááázníš? Noc je ještě mladá""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4389.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4389.gif !

• načítám...
12429
22.11.11 22:08

No právě si říkám kde jsi :palec:

• načítám...
4354
22.11.11 22:16

Holky, dneska mám nostalgickou… :oops: :lol: Přesně před čtyřmi lety jsem zjistila, že čekám Venďu (resp., že jsem těhotná, že… :mrgreen: ). A dneska mi tady běhá děsná rozumbrada, samá blbinka… :srdce: Ani se nenadějem a i tihle naši prcci budou za chvilku ve školkách :( .

barter- jo jo, přesně, jak píšeš… Úděl mladších sourozenců :? . S tím barákem a jeho úklidem - jsem sama zvědavá, jak to budu zvládat já - ještě se zahradou… :think: Mám ráda naklizeno, tak snad se z toho nezblázním :mrgreen: .

nosánek- rýmičku prýýýýýč :twisted: !

koale- takže vy jste z ňákejch Kotěhůlek, jo? :mrgreen:

markéta14- taky budeme mít podlahový. Tak snad to bude v pohodě :lol: . Jen budu muset vybrat „návlek“ ze správnýho materiálu, ještě to musím proštudovat, zatím jsem to jen prolítla…

klaaras- myslíš něco jako interaktivní štěňátko - např.: http://www.zbozi.cz/…ni-stenatko/ ? Ceny se nelekej, jsou i levnější.

• načítám...
4354
22.11.11 22:19

Vostatní asi fakt chrápou nebo co… ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11127.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11127.gif
Dělaj, jak kdyby celej den něco dělaly :roll: :mrgreen: .

• načítám...
12429
22.11.11 22:25

Dneska jsem šla kolem školky a už jsem přemýšlela jak půjdem na zápis, co bude potřebovat jako papuče, tepláky a tak, sem si říkala že mě asi hráblo :nevim:
Tak ti rozumím ;)

Já jsem taky dělala - pendrek :mrgreen:

• načítám...
4354
22.11.11 22:33

No ono nehráblo, to je realita :mrgreen: . Vždyť už máme za sebou skoro třetinu mateřské 8o - a každá další uteče rychleji a rychleji… :cert: Takže si ten seznam fakt začni psát! :mrgreen:
A kde máš muže, že máš „volno“? :lol:

• načítám...
12429
22.11.11 22:43

Ani mě nemluv, že to tak letí vždyť to škvrně začíná chodit a to jsem ještě před nedávnem byla za tebou v porodce :,(

Dostal opušťák :mrgreen: Je s bráchou na kafču :lol:
Jenže to vypadá, že ho bude mít i zítra :cert:

• načítám...
2600
23.11.11 07:51

nazdárek :mavam:
Koukám že nám nějak předělávaj e-mimino, co je toto za novou tabulku na příspěvek? To jsem z toho celá divoká :roll: Žá-ba jojo bydlim na vsi, spíš teda pidivsi i s náma je tu 10 domů, z toho v jednom bydlí tchánovci :)
Kaspinka jojo reklama toje věc, se občas přistihnu, že taky radši koupim to co už jsem viděla v telce :oops:
O tom jak nám ta mateřská utíká a děti rostou mi ani nemluvte, jediný pozitivní je, že mě Matýsek čím dál víc baví :palec: Ale jak jsem v práci tvrdila, že se po 3 letech stoprocentně minimálně na dva roky vrátim, tak teď už si tím nejsem tak jistá :nevim:

• načítám...
13837
23.11.11 08:17

Dobré ráno

tak já včera už dávno chrápala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dvojky jsem uložila, pak M. a nakonec su šla taky :mrgreen:

Reklamy, reklamy…mě neovlivňují ikdyž např. vratka peněž za myčku to jsem se podívala vo co gou a protože jsem bosh chtěla byla favoritka s AEG a to že nám vrátí 1000 kč a ještě jsme dostali balíček tablet do myčky od finishe to bylo dobrý :lol:

• načítám...
12429
23.11.11 08:54

Holky drží si už děti flašku s mlíkem nebo kaší sami?

• načítám...
9199
23.11.11 09:27

Dobre ranko,

ja vcera uz taky chrnela.

Rymicka u maleho zrejme zazehnana a noc zcela luxusni - podavala jsem mu dudan v 5:15 a vstavali jsme na jidlo v 7 a do 8:15 jsme byli jeste v pelechu. Spinkat sel v pul 7.

Kaspi: maly si drzi za ouska, ale jen ranni mliko v postylce - jinak se sam nenapije - nenapada ho zaklonit vice hlavicku do zadu(caje si pres den tak pocucne, ale s cajikem bojujeme porad). Dela to tak 2 mesice. Dala jsem mu flasku na deku na brisko, trochu zabezpecila, at mu hned nespadne a strcila do pusiny. Kupodivu to takhle pochopil a pak si ji chytne za ty ouska a vypije si skoro cele sam. Kdyz ma velky hlad, tak to je rychlost a celych 260 ml.

• načítám...
9199
23.11.11 09:35

Holky, jak casto vam curaji prcci??? Maly cura tak co 45 minut aa to pioje malo (260 rano mlika, a tech 120 caje behem dne, plus co je voda v ovoci a v jidle). Takze kdyz ho chci posazovat na nocnajz, tak tam jsme furt. Sice asi pochopil, co se na nocniku dela, nebot ho tam posadim tak z 95 % ihned cura nebo kadi, ale je fakt, ze skoro nic jineho nedelame :nevim: Ale jsem rada, ze mu to tak pekne jde :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+