Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klara: no tak s mandarinkou jsi to taky nevytrhla
: chleba ve vajčku taky můžu ![]()
: přátelé u nás taky frčí ![]()
: - jů už dotáhl manža - lehce spitej a s kamošem, ted chůdák jak mě viděl jak ladím krb tak si asi myslel že chystám romantiku, kopnul tam panáka a utekl
![]()
jé já bych si tak zapálila krb. Kominík u nás sice byl, ale komínem to nebylo. Tak musíme ještě vyměnit těsnění kolem dvířek ach jo. Zase žádná romantika.
Jinak jsem si všimla, že administrátor smazal z diskuze ty odkazy na Vánoční stromky u Datartu - bohužel. Chtěla jsem ho vložit znovu a nejde to ![]()
Barter: hm tak to nechápu proč to smazal - když jsem sem vložila hlasování na zlatíčka 2011 tak myslím že nic
Krb máme novej a je to dobrý
takový příjemný.
Market jenže já před tím sežrala 10 lízátek po kterých je mi teď normálně pěkně blbě ![]()
s manžou dobrý ![]()
Barter taky jsem to už včera hledala a bylo mi divný, že to nemůžu najít…jsem si myslela, že už jsem úplně vypatlaná…
Taky bych si zapálila krb, jenže…žádnej nemáme
![]()
Hm, tak jsem se vysprchla, pověsila prádlo, připravila do pračky jiný a nevim co by… ![]()
Přeju pěknou sobotu ![]()
Koukám že tady včera večer byla docela párty
já vytuhla u televize a to jsem se na ten film na nově tak těšila, podle ukázek vypadal dobře, ale asi mě tak nezaujal, když jsem hned po pár minutách padla za vlast ![]()
Market jsem ráda, že jste taky nakoupili, já miluju zásoby, vždy chci mít z čeho vybírat ![]()
Teda holky, tomu říkáte nějaký večerní hřešení? Rajčata, mandarinka…to já jak se ve 22 vzbudila, jsem ještě slupla kremroli, co jsem tu měla z odpolední návštěvy ![]()
Marti blahopřeju k vysvědčení, my začínáme s plavčem v pondělí ![]()
BarTer o tom hlasování proběhly i nějaký diskuze, prý je proti pravidlům e-mimina vkládat takový odkazy nebo co
tak to asi teď nějak hlídaji. ![]()
taky mi to nešlo vložit njn a co přes SZ? to by poslat šlo ne???
moji dva čertíci, chybí tady Kajulka, ale ta je na jiných fotečkách…
Ja ozdubky vzdavam - jsou tam borci s 8000 ozbobama a vice, ale klidne mi poslede na SZ nebo na meila odkazy a BUDU ODKLIKAVAT.
Kolibova.petra@seznam.cz
hezkou sobotu ![]()
Kaspinka: zdravíme do Beskyd ![]()
U nás je dnes Poslední Leč - takže jsem tu na skok a pomali se půjdem chystat - protože manža je ten myslivec tak tam razíme. Tobišek je u našich takže jsem v klidu ![]()
: takže všem hezký večer
![]()
Grepik jééé to jsem se fakt zasmála, fotka je boží, Terísek je nejlepší čertice co jsem kdy viděla a ten jazýček
![]()
Market užijte si pěknej večer ![]()
My byli na návštěvě u bráchy a švagrový, bylo to super, brácha si celou dobu hrál s Matýskem, tak jsem si říkala že je dobře, že je jeho kmotr, že jsme to dobře vybrali
Teď Matýsek spí, manžel pročítá ceníky aut, co jsme dnes dostali ve fordu a škodovce a já relaxuju v obýváku při svíčkách, ještě si k tomu asi půjdu udělat svařák, než se mrňous probudí ![]()
Ahoj holky tak zdravím zase z Brna
Počasí sice nevyšlo úplně na jedničku ale nám to nevadilo:)Hezky jsme měli na Pustevnách kdy v údolí byla mlha a nahoře svítilo sluníčko, prosvítalo zbývající mlhou no prostě pro nás chodce naprostá paráda ![]()
Kaspinka vítej zpátky
, přesně to samý jsme zažili minulej víkend na tůře na pohoří, taky všude mlha a tam nahoře nádherně slunečno ![]()
Dneska máme od půl 11 plavčo, takže nám to zabere celý dopoledne, máme tam být dřív a cesta do města trvá skoro třičtvrtě hodiny
Holky to máte všechny plavky v celku na to plavčo? Já jen jestli mám čekat že tam budu jediná trapná ve dvojdílných. ![]()
Jo a příští neděle už je první adventní, mě to úplně zaskočilo, když jsem to včera zjistila, tak musim pomalu vyrazit nakoupit svíčky a ozdoby na věnec a na větve ![]()
hezké pondělí ![]()
Kaspinka: také vítám - tak to vám počasí ještě vyšlo dobře ![]()
Koale: myslím že jediná určo nebudeš, jsem si teda myslela že se více nosí dvojdílný ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat