Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
16.11.11 11:51

ŽÁBA : ahoj :mavam: , jasně , že jsem včera nakoukla, jsem zvědavá, ne. Máťa bude určo brzy fit :hug: , moje sestra třeba nelezla vůbec. Jestli to na té rhb trochu nedramatizují. :think: Si přestav, že Martin nemá ještě ani jeden zub. :mrgreen:

Kaspi : gratuluji ke KO.

:mavam:
  • načítám...
2600
16.11.11 11:51

Jo a ozdobila jsem vám zase ty stromky…Grepik jede, už jen jedna ozdoba a povyroste jí stromek :potlesk:

• načítám...
12429
16.11.11 12:14

Ahoj holky tak ještě k těm mírám.Sestra u dr ho měří tak že pravítkem si udělá rovinu a od té natáhne krejčovksý metr a změří ho.My jsme ho pak měřili doma na přebalováku že měl hlavu až u zarážky a pásmem a naměřili jsme 69 a to jsme ho ani moc nenatahovali :nevim: Takže jako zrovna přesný to moc nemá:)

Žá-ba s rehabkou si depku nedělej :wink: Aspoň je Mates něčím výjímečný a nemáš doma tuctové děcko :lol: Navíc chodit bude, aspoň ho nemusíš nikde honit po bytě :wink:
Jinak my jsme taky dneska byli na rhb a dobré zprávy:)Bobeš je v pohodě, krásně se srovnal, máme ukázané jen nějaké posilování na baloně na břicho a ve stoje trénování rovnováhy a trénování správného postavení chodidel.Ko máme až začne sám chodit, pokud by nezačal do roku tak máme přijít, ale prej to u nás nehrozí :dance:

• načítám...
12429
16.11.11 12:15

Grepi nakonec jsme nebyli.Měli jsme do půl paté plavčo a průvod byl o půl 6 na druhém konci Brna.Navíc manža byl ještě v práci tak se mi tam nechtělo samotné honit.Ale mohlo to být hezké:)

• načítám...
4354
16.11.11 12:26

beruskaa - no nazdááár :lol: ! Zvědavá jseš, ale sama o sobě vědět nedáš :-o :wink: . No jo no, jeden má hubu plnou zubů, ale dělá prd, druhej obráceně :mrgreen: . Já vím, že spousta dětí něco vynechá, třeba právě to lezení - ale bylo mi řečeno, že u M. je to vyloženě nutnost, aby si prošel všema fázema a navíc, aby je praktikoval dostatečně dlouho, než přijde další, aby se stihly posílit všechny svaly :roll: .
Tož jak se teda máte? :lol:

Grepik - Ty jsi žena činu :palec: .

• načítám...
4354
16.11.11 12:29

kaspi - no od vás jsem ani jiné zprávy nečekala, mám radost :dance: . Beník je fakt šikulín a taky myslím, že běhat bude brzo. Asi jste to cvíčo fakt moc nepotřebovali, dohnal to krásně sám :palec: . S tím měřením - taky myslím, že se naše dr. netrefuje, to je vždycky takový měření-neměření :mrgreen: .

• načítám...
12429
16.11.11 12:35

HOkly právě mě přišel rukávník na kočár od Emitexu a jsem nadšená :huban: Je heboučkej a nepromokavej a má stejnou barvu jako kočár takže ani nevypadá jak pěst na oko,prostě paráda :dance:

A ještě jedna věc.Chci se zeptat jesti fusaky do kočáru mají jednu velikost?Mám totiž ten zavinovací od emitexu, ale nevím jestli se mi tam malej vejde v té kombinéze :nevim: Zatím jsem to nezkoušela, ale obávám, se že ne.Takže hrozí že budu muset kupovat novej fusak a nevím jaký :zed:

• načítám...
2600
16.11.11 12:50

Kaspinka gratuluju ke skvělým výsledkům na rhb :kytka: Rukávník od Emitexu mám taky, je fajn, jen kdybych byla žena-švadlena šikovná, tak bych si ještě zúžila ty otvory, trochu dovnitř táhne :-?
Já mám fusak od Emitexu, jak ho tu radily holky a ten je teda velkej dost a v obchodě mi všechny značky přišly stejně velký, ale ten zavinovací neznám :nevim:

• načítám...
3524
16.11.11 12:55

Stromky jsem taky ozdobila, Grepíkovi už povyrost  :palec:

Kaspi já mám fusak od emitexu, je dost velkej a je super… http://www.detskyruzek.cz/…tex_3v1_2012 - akorát jinou barvu…zavinovací mám taky, ale ten používám spíš teda do autosedačky…

Jo a dneska jsem malýmu oběd mixla a snědl úplně všechno :think: :-)

Holky jak dlouho tak trvalo než vám začli lézt, když už pérovali?

• načítám...
2600
16.11.11 12:59

Kláry taky jsem mixovala a miska vylízaná :palec: :palec: :palec:
Matýsek péroval tak týden než se rozlezl, ale to bude asi u každýho jiný :nevim:

• načítám...
12429
16.11.11 13:09

Kláry dost :mrgreen: Necelej měsíc určitě:)

• načítám...
3524
16.11.11 13:46

Kaspi potěšila jsi mě víc kanež Koale :-D malej už péruje tak těch 14 dní, ale nemůže přijít na ty ruce…

Tak jsem si udělala seznam co chci koupit malýmu k Vánocům, abych to měla po ruce, když se mi někdo zeptá co mu koupit, tak mu to ukážu ať si vybere :-D Něco už je rozebraný…Mám to s obrázkama i s cenama :palec:

• načítám...
12429
16.11.11 13:49

Klary nahoď seznam :wink: :mrgreen:

Ještě jsem mu trochu pomáhala jak byl na 4 a začal pérovat tak jsem mu posunovala rukama a nohama on to pak zkoušel i sám :palec:

• načítám...
9199
16.11.11 13:51

Klari: my perovali dobre 2 mesice

Zaba: Matysek bude jiste sikovny, jako ostatni deti. Ve 2 letech bude behat s Benikem na zahradce, kdyz budete pit s Kaspinkou kafco. :kytka: Ted ho porad obdivuji, jak pekne dela vse ostatni: papa. paci paci, indiana apod :kytka: . Nas lenoch nic - proste na to neni.

Market: no ta fasada je v planu tak za 2 roky, skonci mi i chlapovi stavebko, tak by ji prasule mely pokryt, ale vis jak to je na baraku.

Nejak mi uniklo, jak tady „resite“ pridavky???** Klari**, nejaky odkazecek???

A taky jsem prehlidli v cem dela Grepik ten kalendar???

Vcera jsem byli na bazene a maly byl nadseny - asi to bude vodnik po me :mrgreen:

• načítám...
3524
16.11.11 13:55

Kaspi mě to sem nejde vložit, mám to jako dokument a nevim jak to udělat , aby to šlo vložit jako fotka :nevim: tak když mi poradíš, tak to sem dam, je to jedna stránka…
Jo a děkuju za tip, budu to s nim taky zkoušet :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí