Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
15.11.11 10:33

Martina: my to máme do Brno tak 120km, taky už jsem přemýšlela že až holky budou mít další sraz že dorazíme :think: teda jestli nás mezi sebe vemou :mrgreen: už to mají zajetý :think: ale jestli do toho půjdeš tak my taky :mrgreen: :mrgreen:

: nevíte někdo co je s Markitou - už tady dlouho nebyla :think:

• načítám...
3524
15.11.11 10:36

Všechny máte ozdůbky na stromečku :palec:

Koale fotka hezká :wink:

Kaspi tak tam dejte ořechy a je to :palec: :-D

Marti myslim, že Eva psala, že už koprovku dávala, tak určo můžeš taky…a myslim si, že chutnat bude :lol:

Nosánku sedačka vypadá hezky :palec:

Ještě jsem chtěla asi na něco reagovat, ale zapoměla jsem :roll:
Nočník chtějí kupovat naši, tak to neřeším…

Jo a baráčky jsou krásný :potlesk:
A děkuju za tip na koberce, ve čtvrtek jdu do Aska, tak to omrknu…koukala jsem na stránky Brena a mají tam úplně stejný jako na tom MMB, ale nejspíš dražší…

Dneska dělám malýmu tu bramborovou kaši s kuřetem, tak snad mu bude šmakovat…odpol jdem k dr.,tak jsem zvědavá…pak mi přivezou zimáky na autí a přijede kamarádka…je toho moc :-) ale už mám aspoň uklizeno, vytřeno…

• načítám...
3968
15.11.11 10:44

Dobré dopoledne holky :-D
tak předně se musím pochlubit že jsme dneska zase spinkali celou noc :dance: :srdce:
Jo a jinak vám ty baráčky upřímně závidím :pankac: taky bych chtěla, ale nejsou penízky a zvlášť teď když se šetří každá korunka :-(

• načítám...
1794
15.11.11 10:49

Market tak počítám s tebou :lol:
Jo taky jsem zapoměla reagovat na domečky, krásné jsou. My máme dva roky nový dům, ale ještě chybí fasáda, plot…na fotce je dům ze zadní strany a je to ten s přístřeškem jak tam stojí auta.

• načítám...
2600
15.11.11 11:16

Market jojo ohrádka je fakt velká má 150cm x 150cm, ale Matýsek v ní stejně nechce vůbec být. Jak ho tam dám, tak si stoupne a pokřikuje na mě dokud ho nevyndám. Ale na ten vánoční stromek bude dobrá :palec:
Marti koprovku už jsem nedělala ani nepamatuju, tak asi zítra bude u nás, manžel jí miluje :-) Dneska budou karbanátky a Matýsek bude mít špenát s bramborem a masíčkem.

• načítám...
2600
15.11.11 11:22

Tak Grepik už má taky ozdůbku na stromu :-) jé ještě musim hodit BarTer, na tu jsem zapomněla :oops:
Tak vám taky ukážu domek, radši zezadu :-D
A příště si všichni ukážeme oběd na talíři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
13837
15.11.11 11:27

Domečky krásný, ozdůbky jsem dala a teď

10 ti měsíční ko
"
Terísek 7,76 kg
Kajulka 8,62 kg .{color: red}"

• načítám...
758
15.11.11 11:53

Tak hlasy jsem poslala vsem trem:) Ty baracky jsou fakt skvely… :palec:

Nosaneknocnik koupil Jirka, jak jde o kluka tak se nekdy nekontroluje, mne to prislo taky dost,ale nemuzu tatinkovi zkazit radost, lepsi, ze to cpe do kluka nez do neceho jinyho…ale je dobry vedet, ze neco takovyho existuje v Ikee za 39,– korun to je za hubicku, musim totiz taky nejaky koupit k nasim a ke tchyni, nebudu tenhle vozit sebou nejsem cvok:)

Jinak Marti neboj se koprovka nasemu nic neudelala a padala do nej jako nemci do krytu:)

Jo a damy na Proseku snezi :-D :-D :-D uz je to tady, je to ten nejjemnejsi snizek, ale uz pada…

• načítám...
3968
15.11.11 12:02

ty jo Evi :-D nějak jsi mně tím sněhem vystrašila, tak jsem koukla z okona a i na Vinohradech padá lehce snížek-fuj :pocitac:
a můžu se tě ještě Evi zeptat-jak zahusťuješ ty omáčky pro prcky děkuju a co smetanu dáváš tam nebo jim to oddělíš a uděláš nějak bez :nevim:

• načítám...
758
15.11.11 12:07

ptala jsem se doktorky na zahusteni a ona mi rekla normalne jiskou, klidne muze uz i bramboracku(samo bez hub) a bramburky rozmackat, ale k tomu jsem se jeste nedostala. Bud jisku a nebo mouku s vodou a poradne provarit…uz mel oboji a dobry a do koprovky ja davam mleko a svickovou mel se smetanou…a dobry.

• načítám...
2600
15.11.11 12:12

V Praze sněží? 8-o 8-o 8-o hustýýýý

• načítám...
13837

Těk kdo dal ozdobičku děkuji :kytka: :hug: :huban:

• načítám...
13837
koale píše: