Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem si vzpomněla co jsem ještě chtěla napsat ![]()
Kaspi třeba mi vyjdeš ve vánočním kolotoči ![]()
Kláry ať tě ten močák brzo přestane zlobit ![]()
BarTer přihoď nám z tý světýlkový akce nějakou fotečku, zní to strašně hezky.
jéé, tak snad naposledy
Chci si nahnat počet příspěvků
![]()
Jsem se chtěla zeptat: Matýskovi se na pindíkovi udělala taková boulička, vypadá jako tuková, myslíte že s tim mám jít k doktorce, nebo čekat jestli se to nějak vstřebá
![]()
no to teď asi bude furt… blíží se nám advent
výzdoba, prostě tak různě… jinak J. včera namontoval zábranu ke schodům a jsem spokojená. Dneska musím uklidit tu haldu prádla co se vypralo a měla bych nafotit věcičky na prodej, ale to se mi tak nechce ![]()
Je taky u Vás taková kosa???? Tady teď - 5
grepik - jooo, focení na prodej, to taky nenávidim… Ale zároveň nenávidim to hromadění se malých věcí. Teď jsem to zčásti vyřešila tak, že větší věci (bunda, kombinézy, teplý gatě apod.) jsem vrazila do sekáče, kde vykupujou (to tady teda málokterej, ale ségra objevila jeden u nich v Tišnově, tak jsem toho využila) a čekám 2 měsíce, co se prodá a co ne.
Kaspi - Beníčkovi všechno nej
.
Markéta - jé, už druhý vánoce? Uáááá, bledá závist
. A můžu se ještě zeptat, jak dlouho jste stavěli a jak zhruba máte dům velkej (příp. jestli přízemní nebo patro/podkroví)?
koale - Ty mě nestraš s těma dodělávkama na baráku
, to já úplně nesnášim a je to hrozná představa
. Ale my jsme v tomhle s mužem trochu blázni a to nás dokope makat rychle - ať si říká kdo chce co chce
.
S tou bouličkou nevím…
Dívám se na metřík - kdybyste šli, tak to můžete rovnou spojit s 9-ti měs. poradnou, ne? ![]()
žá-ba taky přemýšlím o sekáču, někde prý tady v okolí je, ale není čas zatím zjišťovat, ještě chcu přebrat pak nějaké věci na charitu, ale kdyby byl ten čas, teď toho je nějak hodně ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Tak se po nějaké době zas ozývám
Máme se krásně, malej už i sedí
v postýlce si vyhrahe nádherně-takže i já stihunu udělat spousty práce přes den
když ho vyndáme z postýlky tak za ním nestačíme lítat
jak je rychlej
Jinak jsme se zas v noci kolem 4 hodiny začali budit na mlíčko
jinak papkáme krásně
jen teď zas malinko blbě pijeme mlíčko
ale moc mu chutnaj jogurty a tvarohy takže to nějak neřeším a krásně jsme se rozpili čajíčku ![]()
jinak jsem koupila na vyzkoušení jeden balík těch tesco plínek, jak jsem se vás ptala a nám vyhovujou tak mám radost
i když teď v neděli bude akce v bille naq ty naše plínky tak uděláme s manželem nálet tam ![]()
Manžílka budu mít od středy doma tak už se moc těším a konečně se dojdu ostříhat
jinak jsem včera vlezla na váhu a pořád se mně ty kila drží ![]()
půjdu vařit dokud malej spinká ![]()
vítám novou maminku ![]()
Koale co budete malýmu kupovat k vánocům-já vůbec nevím co ![]()
: hlásím že mě nějak srazila rýma - bolí mě z toho hlava tak jsem protivná, snad to malej nechytne
žába: mame typ bungalov, zastavěnou plochu máme 150m. Máme tak asi čtvrt baráku podsklepeno,pak přízení (kuchyn,garáž, obyvák,šatnu,manž.svoji místnost na zbraně,koupelnu a v podkroví máme koupelnu,ložnici, 2dětský pokoje a pokoj pro hosty
a stavěli jsme to dva roky ![]()
: už dáváte někdo tvaroh
já myslela že do roka by se neměl dávat
![]()
žába: chtěla jsem ti sem vložit foto pro představu a zjistila jsem že žádný v pc nemám - našla jsem jednu ale nic moc ale pro představu
to auto vpředu si odmysli ![]()
Ahoj holky
my jsme byli dopo na cvičení a nakoupit. Při obědě jsem myslela, že ho asi zabiju jakej dělal cirkus
Ale nakonec to snědl a už je zase andílek ![]()
Jinak boty jsou podobné těmto (ty moje jsem nenašla) jen mají venku jiný kožíšek:(
http://www.boty-obuv.cz/…0782-27-9493
Žá-ba plavčo bylo super, až na ty matky ![]()
Díky za přání ![]()
Ma máme zítra dr a ve středu rhb:)
Jinak u nás víkend celkem pohoda:)
Ahoj ![]()
jéé tady se staví
to nám nehrozí, manža teda pořád mluví o vlastním baráčku, ale nevim…za 3 roky nám skončí všechno splácení, tak chce barák, ale to jsem zase myslela na druhý mimčo, tak nevim, buď mimi nebo barák ![]()
Koale já když si nejsem jistá, tak dr.zavolam a zeptam se, jestli je to normální…buď ti řekne, že jo nebo ať přijdete… ![]()
Market baráček krásnej ![]()
Jo a mě dr. říkala, že tvaroh do roka dávat nemám…ani žádný lipánky atd.
Hromnice super, že už sedí, šikulka
A ty mu to mlíčko dáváš, když se probudí?
Kila neřeš, až bude čas, tak odejdou ![]()
Nás na rehabku konečně pochválila
dala nám dva cviky na stoupání, mám radost…a říkala, že ta plovoučka je na učení lezení fakt špatná, že by to chtělo aspoň kousek koberce, tak koupím ten dětský kusový…
Jo a dneska jsem mu zkusila oběd trochu mixnout a stejně snědl jen to co vždycky, tak nevim
měl teda rýži a ta úplně rozmixovat nejde…
Zítra mu udělám bramborovou kaši s UM a vařený kuře…včera ho mamina vařila do polívky, jen tak úplně bez koření a bez soli, tak malýmu dala a hrozně mu chutnalo…docela velký kousky a hezky kousal a polykal… ![]()
Klaras dávám mu to mlíčko večer, ale přijde my, že se začal budit ze zvyku, protože vypije stěží jen 90ml a spinká dál
a dělá my to poslední týden, ještě mně napadlo, jestli by to nemohlo být třeba změnou času
ale to je asi blbost ne
jinak co se týče tvarohu-vím že jsou to narážky na mně
dávámem mu jen malinko a do toho mu ještě přidávám banán nebo jablíčko nebo přesnídávku anebo jen tak s piškotoma a moc mu to chutná
doktorka nám řekla že to můžem zkusit ale ne zas přehánět
jinak se přiznám lipánka jsme ochutnali taky a chutnal nám moc
ale jako pravidelnou stravbu to samozřejmě nemá ![]()
jinak už my snídá chleba nakrájenej na malý kousíčky, slaboulince namazanej máslíčkem a k tomu normálně čaj
už je to velkej chlap no ![]()
Hromni právě, že vim, že nějaký mimča se budí ze zvyku, já bych mu ho asi nedávala, jinak to bude dělat pořád, je to ale samozřejmě na tobě ![]()
A ten tvaroh uřčo neni narážka, Market se jen ptala
je to na každý mamině jak to dělá, znám holku, která ho dává malý už od 3 měsíců
na plavčo chodí zas mamina, která po plavání malýmu dává taky lipánka a ještě toho maxi…dělej si to po svým…mě zas všichni pořád říkají, že sem hrozná, že mu nic nedam
a nedam a nedam
![]()
Jo a ta snídaně je fajn, když ti to takhle papá…a mlíko teda už ráno nedáváš, když jí chleba…
Hromnice: to nebylo mysleno přímo na tebe
jen jsi mi to připoměla, už jsme to tady jednou řešili. Já ho zatím nedávám ale minule byl tobík u babičky a chtěla mu dát něco dobrýho tak mu koupila lipánka a zbouchnul ho a ještě chtěl
, myslím že občas nevadí, když to není pořád, tak snad jsem tě nena.....
![]()
: taky dávám malýmu chleba s máslem - no vidíš a zase jsem si vzpoměla - ted bývá v televizi reklama na dětský máslo
už jste ho nědko zkoušeli ![]()
Kláry taky malýmu nechci nic dát
A nejvíc se vždycky uprdne moje mamka když jí něco zarazím:)Včera ji sjel manža a byla uprdnutá půl odpoledne:)
A co mu mažete za máslo?už jsem o tom taky přemýšlela a na kojeni.net jsem se dočetla že už může máslo i nějaké sýry.Ale my kupujem jen obyč máslo, margaríny vůbec nejíme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat